Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın sinemis beryal ayşen şekerkız elif..timureren nasılsınız bakalım hatunlar
bari bugün bebiş haberleri alalım

doğrusundur cnm bende 1aydır doğru düzğün giremıyorumm.sen ne akadardır evlisin ne zamandır istiyon

11 aylık evliyim ilk üç ayda korunurken bir bebeğimiz oldu ama düşük yaptım sonrada son üç aydır istiyoruz daha yeni yani şekerim ya sen kaydirigubbakcemile5

kıslar işimi bitirdim hazırlandım süslendim püslendim kaynanamı bekliyom
kokoş vildoş teyzekaydirigubbakcemile3
merhana arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese kuçak dolusu selamlar umarım yabancılık çekmem.
hoşgeldin canım aramıza
slm kızlar 2 gün kaldı ama beklemek cok zor 8 aydır ugrasıyoruz insallah bu ay olur gün az kalmıs olan yada hamile olan varmı aranızda bi kac sey sormak istiyorum...
sabret canım inşallah meleğin gelmiştir
anaaa yinemi küstün yapma minik nohutum güzel nohutum hele bi gel repitopun vildan teyzenden
rep harçlığında benden :ecrin_bebek:alkisalkisalkissırnaşık şey
küstüm işte .öpersen belki barışırız:jeyyar::jeyyar:
canım benim meleğin tekrar gelecek ama rabbimin yollamasını bekliyor.

evet beloş haklı inancın ızı yitirmeyin gelecek melekleriniz ben de 3 buçuk yıldan sonra kavuştum yani hayırlısıyl kavuşucaz inşallah.:teselli:

&ayla&, beryal+, elif..timureren, ESCALES+, k.a.y.r.a.+, sekerkiz67 günaydın canlarım geçmişe dalmışım pardon hayırlı cumalar şekerler

iyiyim canım

beryalcım benim içimden kız geçiyor ama
canım söylüycem az sonra nohutun cinsiyetini.sabah sabah heyecan yapim dedim size.
&ayla&, beryal+, elif..timureren, ESCALES+, k.a.y.r.a.+, sekerkiz67 günaydın canlarım geçmişe dalmışım pardon hayırlı cumalar şekerler

günaydın hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…