sağol sınemıs hb
sen yenımısın cnm ben görmemiştim yada cok girmıyrmuydun
kıslarrrrr hepinize günaydın umarım gününüz çok çok çok güzel geçer...
doğrusundur cnm bende 1aydır doğru düzğün giremıyorumm.sen ne akadardır evlisin ne zamandır istiyon
kokoş vildoş teyzekaydirigubbakcemile3kıslar işimi bitirdim hazırlandım süslendim püslendim kaynanamı bekliyom
hoşgeldin canım aramızamerhana arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese kuçak dolusu selamlar umarım yabancılık çekmem.
sabret canım inşallah meleğin gelmiştirslm kızlar 2 gün kaldı ama beklemek cok zor 8 aydır ugrasıyoruz insallah bu ay olur gün az kalmıs olan yada hamile olan varmı aranızda bi kac sey sormak istiyorum...
küstüm işte .öpersen belki barışırız:jeyyar::jeyyar:anaaa yinemi küstün yapma minik nohutum güzel nohutum hele bi gel repitopun vildan teyzenden
rep harçlığında benden:ecrin_bebek:alkisalkisalkissırnaşık şey
canım benim meleğin tekrar gelecek ama rabbimin yollamasını bekliyor.hiç umutsuz olmayın sabırsızda olmayın rabbim dilediği zaman veriyor bl bol dua edin hayırlısı için
ben 3 yıl bekledim artık umutlarım tükeniyordu yaşımıda göz önüne alınca bebeğim olmıyacak hamile kalamıyacağım gibi geliyordu ne duyduysam yaptım yumurtlama dönemlerinde stres basıyordu eşimle sürekli tartışıyorduk oda sıkılmıştı benim bu hallerimden bir gün dedim artık boşver olursa olur dedim o ay hiç kafama takmadım yumurtlama günün bile takip etmedim uyguladığım hiç bir şeyi yapmadım ve üstelik o at azda olsa adette görmüştüm hiç umudum yoktu beklemiyordum ama meleğim bir sürpriz yapıp bana geldi bebeği beklemeyin hayatı akışına bırakın eğer vakti saati geldiyse ne olursa olsun o gelip sizi bulur allahım hayırlısını versin yeterki lütfen stresten uzak durun olmıyacak demeyin hayırlısı allahtan deyip bekleyin bu arada elinizden geleni yapın takdir allahın canlarım hiç sıkılmayın sabrın sonu selamettir
ben şimdi daha rahatım yaşım ne olursa olsun artık hiç düşünmüyorum doktorum 2-3 ay dinlen dedi şimdi dinlenmedeyim vakti saati gelince kısmetimde varsa rabbim yine verir bunuda biliyor ve inanıyorum haydi umutlarınızı diri tutun
kızları bugün bi üzgün bi mutsuz gördümde bende yaşadıklarımı yazıp onlara moral olsun istedim ben ilk zamanlar yanlız olduğumu düşünüyordum ama kk ya üye olunca gördüm ki benim gibi binlere kadın var derdimiz aynı beni anlayan birilerini olduğunu bilmek beni rahattlattı eminim benim yaşadıklarımı bir çoğunuz yaşadınız ve aynı şeyleri hissettiniz öyleyse acılar paylaşıldıkça azalır mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır birbirimize destek olmak beni rahtlatıyor ve mutlu ediyor ben biliyorum burada olan her kadının bebeği olacak ama sadece zamanını bekliyor onun için üzülmek yok yola devamkaydirigubbakcemile5
günaydın tatlım nasılsın hoşgeldin alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın sinemis beryal ayşen şekerkız elif..timureren nasılsınız bakalım hatunlar
bari bugün bebiş haberleri alalım
günaydın sinemis beryal ayşen şekerkız elif..timureren nasılsınız bakalım hatunlar
iyiyim canımhoşgeldin canım nasılsın ?kaydirigubbakcemile5
günaydın sinemis beryal ayşen şekerkız elif..timureren nasılsınız bakalım hatunlar
ben bugün bomba gibiyim nedenini bilmediğim bir neşe var içimde.evet umarım melek haberleri alırız:ecrin_bebek:
günaydın canım&ayla&, beryal+, elif..timureren, ESCALES+, k.a.y.r.a.+, sekerkiz67 günaydın canlarım geçmişe dalmışım pardon hayırlı cumalar şekerler
günaydın canım hoşgeldin .
canım söylüycem az sonra nohutun cinsiyetini.sabah sabah heyecan yapim dedim size.iyiyim canım
beryalcım benim içimden kız geçiyor ama
&ayla&, beryal+, elif..timureren, ESCALES+, k.a.y.r.a.+, sekerkiz67 günaydın canlarım geçmişe dalmışım pardon hayırlı cumalar şekerler
&ayla&, beryal+, elif..timureren, ESCALES+, k.a.y.r.a.+, sekerkiz67 günaydın canlarım geçmişe dalmışım pardon hayırlı cumalar şekerler
günaydın tatlım nasılsın hoşgeldin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?