arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum doktor deneyimlerinizden.Bn bu konuda danışmadım henüz sizinde fikrinizi almak isterim ben kasım ayında korunmayı bıraktım ve hala bişey yok normalmi sizce doktora başvurmalımıyım önceleri çok dikkate almadan beraberlik oluyordu ama son bir iki aydır yumurtlama günlerini hesaplıyarak o tarihlere önem vererek beraberlik oluyor ama yinede bişey yokçok üzülüyorum bu duruma aslında bir fikir öneri söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim doktora danışmak için erkenmi sizce
Canım benİm Öncelİkle cevabın İÇİn teŞekkÜr ederİm eŞİm kondom kullanıyordu ben bİŞey kullanmadım hİÇ 2008 kasım ayında bıraktık 6-7 ay oldu
hoşgeldin canımBen de konuşmak istiyorum, Klomen tedavisi alıyorum. Geçen ay yumurtam çatlamadığı için olmadı. 2. kez klomen e başladım pazartesi günü. cumartesi günü kontrole gideceğim. bakalım gelişmeleri yazarım
rep demek puan demek canım ne kadar puan da okadar itibar demek sırnaşık şey
puanaların olduğu kısımda herkesin yeşil kutucuklarına mauseyle üstüne gelip bakarsan sitenin yorumu çıkar kimin daha çok puan topladığını görürsün yerimseniben
hoşgeldin canım.yeni listeye bak orada yazıyo şekerim .ne zamandır girmiyormuşsun ya ordan bakabilirsin .hihoyyytkızlar ne haber
ev tasıyorum uzun zamandır giremiyorum topiğe güzel haberler varmı
arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum doktor deneyimlerinizden.bn bu konuda danışmadım henüz sizinde fikrinizi almak isterim ben kasım ayında korunmayı bıraktım ve hala bişey yok normalmi sizce doktora başvurmalımıyım önceleri çok dikkate almadan beraberlik oluyordu ama son bir iki aydır yumurtlama günlerini hesaplıyarak o tarihlere önem vererek beraberlik oluyor ama yinede bişey yokçok üzülüyorum bu duruma aslında bir fikir öneri söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim doktora danışmak için erkenmi sizce
Canım ya sağol ama bir dolu bir boşu anlamadım ben ilişkiyi bir gün ara veripmi diyorsun yani :teselli:[/QUOTE .!.:bir dolu bir boş girilmesinin sebebi spermlerin daha kaliteli olmasını sağlamak için bir sper rahimde 48 saat yaşarken bir yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşıyor
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZAAmİİİİİİİn dualarımız kabul olur İnŞallah hayırlı cumalar
BURDA CANIM DAHA UZUN ZAMANDAN BERİ BEBİŞ OLMIYANLAR VAR SIKMA SEN BU KADAR MORALİNİ OLMADI BİR DOKTORA GÖRÜN EĞER BİR SORUN VARSA BİLE TEDAVİSİNİ GÖRMEYE BAŞLARSINarkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum doktor deneyimlerinizden.Bn bu konuda danışmadım henüz sizinde fikrinizi almak isterim ben kasım ayında korunmayı bıraktım ve hala bişey yok normalmi sizce doktora başvurmalımıyım önceleri çok dikkate almadan beraberlik oluyordu ama son bir iki aydır yumurtlama günlerini hesaplıyarak o tarihlere önem vererek beraberlik oluyor ama yinede bişey yokçok üzülüyorum bu duruma aslında bir fikir öneri söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim doktora danışmak için erkenmi sizce
BİLİYORMUSUN BİLMİYORUM CANIM AMA NİLÜFER VE MUHASEBE HAMİLE CANIM BENİM BU ARADA ALLAH KOLAYLIK VERSİNhihoyyytkızlar ne haber
ev tasıyorum uzun zamandır giremiyorum topiğe güzel haberler varmı
HOŞGELDİN CANIM BENİM SANADA HAYIRLI CUMALARGÜNEYDINLARRR HERKESEE
HAYIRLI VE SAĞLIKLI CUMALAR OLSUN HERKESLERE.... alkisalkisalkis
benide umut listesine eklermisiniz
herkese selam arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
evlerimiz bebişlerle doldun
Rabbim tüm dualarımızı cuma hürmetine hayırlısıyla kabul etsin
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese selam arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
evlerimiz bebişlerle doldun
Rabbim tüm dualarımızı cuma hürmetine hayırlısıyla kabul etsin
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?