Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

meraba arkadaşlar yaklaşık 15 gündür yokum aşılama olmuştumda o yüzden :çok üzgünüm:ama tutmadı sizleri çok özledim dahaçok dertleşmeyi

meraba arkadaşlar yaklaşık 15 gündür yokum aşılama olmuştumda o yüzden :çok üzgünüm:ama tutmadı sizleri çok özledim dahaçok dertleşmeyi

hoşgeldin canım olsun sıkma canınıııııııııııııı kısmet hayırlısı şekerim olcek olcek azimle umutla ve rabbimin izniyle olcekkkkkkkkkkkk :1hug:

hoşgeldin canımmmmmm hayırlısı olsun .sakın üzülme umudunu yitirme.gelecek annesi meleğin .zamanını bekliyooo:teselli:

kız dünürrrr nerelerdesin aaaaa bak ben kız anası olduğum için naz yaparım heeee ona göre :CüvCüv:

TARİH : 01.05.2009 SAAT : 10:20

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.benbilirim
15.dyd
16.kurnaz
17.alin
18.yadel
19.ezgicik
20.eylull
21.pingu.
22.funda41
23.selra
24.huzeyfe
25.smhsmh
26.yosun2003
27.orays
28.butha.
29.ozle_mm.
30.bilgen35.
31.tatl :
32.SivriBiber:
33.NAZ87:
34.melike25:
35.burcinn:
36.hayrun:
37.meryem82.
38.zahidem:
39.triyandafil:
40.Eski_dünya:
41.umutlu16:
42.ekince:
43.ceylanmelek:
44:srncr :
45:daisy24:
46.34nesli:
47.vildan83:
48.bengl :
49.&ayla&:.
50.cesica:
51.mavi_gozlu:
52.ebrar42:
53.osmaniye80:
54.fransiyum:
55.ALARA1983:
56.angel_eda:
57.talyaa:
58.ktg:
59.belenay:
60.datlum:
61.zeyn77:
62.yagmur2009:
63.windy:
64.niran77:
65.yldz:
66.iklimtuana:
67.tekecen:
68.ESCALES:
69.dezy:
70.gize:
71.ozbek83:
72.sedcan:
73.k.a.y.r.a
74.sinemis84:
75.AYSEN74:
76.abyosun:
77.esengülüm:
78.NS72
79.sekerkiz67:
80.himeros:
81.serra84:
82.hummu85:
83.sema785:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU LÜTFEN İSMİ OLMAYANLAR BİLDİRSİN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

kızlar benide okaralisteye alın beninde 5 yıldan beri olmuyor
:teselli:

aşkolsun o kara liste deil be şekerim bukadar karamsar bakma ama umudumuzun listesi o pozitif ol pozitif umutsuzluk yoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

CANIM BURDA ONUNLA HAMİLE OLAN ÇOK ARKADAŞIMIZI VAR BEN REGLİDEN SONRA İNCİR KÜRÜNE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANACIM
adaçayının nasıl bir etkisi oluyormuş acaba ki?
nilüfer yazmıştı canım galiba yumurta gelişiminde iyiymiş ama adet bitiminden hemen sonra ilk on gün yapacakmışsın daha sonra yapmıyacakmışsın anacım
kaynanamla kavga ettim sinirlerim çok bozuk bu gece kusura bakmayın canlarım inanın titriyorum
moralini bozma canım benim
toprağım merakta bıraktın bizi valla he
beryal escales siz barı yazın aşkolsun
anacım burdayımda geçmişi okuyordum valla
gunaydın kıslarrr
slma şeker kız
ayşen escales şekerkız günaydın kıslarrrr nasılsınnnnnnnnııızzzz kaydirigubbakcemile5
şükür iyiyim canım
&ayla&, beryal+, elif..timureren, ESCALES+, k.a.y.r.a.+, sekerkiz67 günaydın canlarım geçmişe dalmışım pardon hayırlı cumalar şekerler
slm iklimtuana cım
ben bugün bomba gibiyim nedenini bilmediğim bir neşe var içimde.evet umarım melek haberleri alırız:ecrin_bebek:
amin canım benim
tüm evde , işte çalışan işki kadınlar 1 mayıs eeeeeee bizede kutlu olsun o zaman dimi
evet canım kutlu olsun
hadi toprağım allah analı babalı büyütür ve hayırlısıyla eline almayı nasip eder inşallah doruğunu kız yakında bizde bir gelin adayı getiriri< inşallah talip oluruz oğluşuna he
çok geçmiş olsun canım
nedemek o şekerim yahu sen kalbini ferah tut diyoruz hem daha sonra testi tekrar dene tam olsun ondan sonra allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
haklısın canım benim ondan sonra halaya davet heeee inşallah test pozitif çıkar anacım
anam sabret biraz kardeş gelicek sana be yaaa
gülüm ozaman benim işi bırakmam lazım ben hep bilgisayarın başındayım yandık desene dorukcum annenen fazla zarar vermeden anneni uyar tamammı tatlı kşuşum sen teyzene bakma yoksa ben kızarım sana
escales gıı sesin çıkmıyo hiç nerelerdesin
gülüm burdayım burda
kız varya mahvettin bugün sen beni valla
çok geçmiş olsun canım allahtan dileğim o ufacık mum ışığın eline geçer ve bebiş sahibi olursun canım benim

bende varım yaram var şu an hamilelik yasak zaten 2 tanede düşügüm var hemen hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum
hoşgeldin canım aramıza inşallah sende yakında o tatlı kelebeğine kavuşursun

sende hoşgeldin anacım bu arada selam kızlar hayırlı cumalar.

kızlar benide okaralisteye alın beninde 5 yıldan beri olmuyor
:teselli:

canım ekledim listeye seni ama bir hatırlatmam olacak o kara liste değil umut listesi.
bizlerde alttaydık bir zamalar ve zamanla üste çıktık.inan sende o üst listeye çıkacaksın birgün ama inan önce ve sabret gelecek meleğin.benimde 4 üncü yılda geldi meleğim .

hoşgeldin canım olsun sıkma canınıııııııııııııı kısmet hayırlısı şekerim olcek olcek azimle umutla ve rabbimin izniyle olcekkkkkkkkkkkk :1hug:

sgol arkadaşım evet rabbim yeterki ol desin olsun allahtan hayırkısı demekten başka birşey gelmiyor elden ah bide şu elin alemin lafı olmasa seni sana bıraksalar belki herşey yoluna girer ama seni sana bırakmıyorlarki özeliklede akraba :jeyyar: ben bıktım vallahi arkadışım allah sabrımızı artırsınbenneyaptımki

escales teyze annemin biricik toprağı .bana kız bebiş yap senin kızıda talipli listesine koyarızkaydirigubbakcemile3

sagol bitanem keşke sizin gibi herkesin yüreyide böyle temiz olsa güzel olsa sagolun can arkadaşlarıma.s.

yemişim elin lafını heeee bak sinirlendim şimdi sen boşver şekerim milletin agzına bakma onlar böle olarak günahkar oluyolar allaha havale et bırak nefeslerini tüketsinler kime ne ki ay sinir olurum ben böle mevzulara sen o güzel canını böle küçük düşünen dedikodu müptelası insanların lafı ile kendini strese sokma tamammı varsın senin muhabbetini yapsınlar hesabını bu dünyadada öbür dünyadada verirler sen rahat ol ve tırssss gelir fırrsss gider olayı yap tatlım aaaaaaa kime ne be Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

toprağım minik doruğumuz seni üzmüyordur umarım

üzmüyo teyzesi çok akıllı ama arasıra yaramazlık yapıyo tabi.alışyık o kadarına.sizlerden yüz buluyo ya teyzelerine güveniyo şımarıyo sizi görünce.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…