amin
ne zamandan beri bebek için uğraşıyorsun canım
meraba arkadaşlar yaklaşık 15 gündür yokum aşılama olmuştumda o yüzden :çok üzgünüm:ama tutmadı sizleri çok özledim dahaçok dertleşmeyi
meraba arkadaşlar yaklaşık 15 gündür yokum aşılama olmuştumda o yüzden :çok üzgünüm:ama tutmadı sizleri çok özledim dahaçok dertleşmeyi
kızlar benide okaralisteye alın beninde 5 yıldan beri olmuyor
:teselli:
CANIM BURDA ONUNLA HAMİLE OLAN ÇOK ARKADAŞIMIZI VAR BEN REGLİDEN SONRA İNCİR KÜRÜNE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANACIMİyi akşamlar kızlar ben de geldim,dün nette biraz araştırma yaptım burda da bi arkadaş yazmıştı sanırım.İbrahim Saraçoğlunun sitesinde tarifleri var,hamile kalmak isteyenler soğan kürü ve incir kürü uyguluyorlarmış,bir vatandaş yorumunda şöyle yazmış;yıllardır çocuk istiyoruz bu kürleri yaptık eşim hamile çocuk isteyenler kesinlikle denesin ve birçok yorum var bu kürleri denedim hamileyim diye,erkekler içinde keçiboynuzu kürü var,ben bugün soğan kürüne başladım eşime de keçi boynuzu aldım kaydirigubbakcemile3 bakalım ne olacak,bence sizlerde deneyin çünkü iyi sonuç alan çok kişi yazmış umutlandım.Allah nasip etsin hepimize hayırlısıylahihoyyyt
nilüfer yazmıştı canım galiba yumurta gelişiminde iyiymiş ama adet bitiminden hemen sonra ilk on gün yapacakmışsın daha sonra yapmıyacakmışsın anacımadaçayının nasıl bir etkisi oluyormuş acaba ki?
moralini bozma canım benimkaynanamla kavga ettim sinirlerim çok bozuk bu gece kusura bakmayın canlarım inanın titriyorum
toprağım merakta bıraktın bizi valla hegünaydınlar sevgi kelebeklerim .herkesin cuması mübarek olsun .ben 2 gündür giremedim pc ye virüs girmiş eşim yaptırdı şükür kavuştum sizlere.nasılsınız herkes iyidir inşallah .varmı güzel yeni haberler.allah herkesin gönlüne göre versin.
bu arada ben çarşamba günü doktoruma gittim kontrole.4 lü test sonucumuz iyi çıktı.veeeeeeeeeeeeeeeeee nohutumun cinsiyetini öğrendik .tahmin edin meraklanın ezcik kaydirigubbakcemile3
anacım burdayımda geçmişi okuyordum vallaberyal escales siz barı yazın aşkolsun
slma şeker kızgunaydın kıslarrr
şükür iyiyim canımayşen escales şekerkız günaydın kıslarrrr nasılsınnnnnnnnııızzzz kaydirigubbakcemile5
slm iklimtuana cım&ayla&, beryal+, elif..timureren, ESCALES+, k.a.y.r.a.+, sekerkiz67 günaydın canlarım geçmişe dalmışım pardon hayırlı cumalar şekerler
amin canım benimben bugün bomba gibiyim nedenini bilmediğim bir neşe var içimde.evet umarım melek haberleri alırız:ecrin_bebek:
evet canım kutlu olsuntüm evde , işte çalışan işki kadınlar 1 mayıs eeeeeee bizede kutlu olsun o zaman dimi
hadi toprağım allah analı babalı büyütür ve hayırlısıyla eline almayı nasip eder inşallah doruğunu kız yakında bizde bir gelin adayı getiriri< inşallah talip oluruz oğluşuna heteyzoşlar ben geldim ben nohut yani erkek nohut .
cinsiyetim zorda olsa belli oldu erkekmişim ben .
çarşamba günü annemle doktora gittik ben kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım .takla attım doktora popomu döndüm el salladım amuda bile kalktım ama doktor amca anneme dediki sen git dışarı su iç yemek ye bir şeyler iç karnın şişsin o zaman bu yaramaz ters döner ve kendini gösterir.annem dururmu hiç hemen 3 ayran 3 bardak ta su içti ve yarımsaat sonra tekrar doktor amcanın yanına gittik veeeeeeeeeeeeeeeeeee gösterdim pipimi
erkektim ben .biliyodum ben ama annemle bababm çok merak etsin diye göstermiyodum kendimi ama öğrendi artık herkes ben erkek bir nohutum adımda semih doruk olacak .yani adım doruk göbek adım semih .ama annem semih doruk yazılsın dedi ismi nüfusta .ama adım doruk çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma .teyzoşlarım benim .hadi hepiniz verin bakim bi dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
çok geçmiş olsun canımjinekolog yolu yani bilmiyorum kasıklarımda sancı ve sertlik var dün gece acile gittik eşimle kendi dr yoktu birde ona gidicm bakalım bide regl biteli 15 gün oldu ama benden hala damla damla kahverengi lekeler geliyo korkuyorum yaa
haklısın canım benim ondan sonra halaya davet heeee inşallah test pozitif çıkar anacımnedemek o şekerim yahu sen kalbini ferah tut diyoruz hem daha sonra testi tekrar dene tam olsun ondan sonra allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
anam sabret biraz kardeş gelicek sana be yaaaoyyyyyyyy teyzoşum benim ..sen bana yüzverdin ya tamam yandın ben neler yapcam sana :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
dilnur teyzoş ve vildoş teyzoşa neler yapıyom sende yandın artık heheeeeee
yaaaa bana kardeş yapın teyzoş oyun oynayım onlarla kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
gülüm ozaman benim işi bırakmam lazım ben hep bilgisayarın başındayım yandık desene dorukcum annenen fazla zarar vermeden anneni uyar tamammı tatlı kşuşum sen teyzene bakma yoksa ben kızarım sanakıslar dün bişey okudum ilk üç ay cep telefonu ve bilgisayar başında durmak bebeği olumsuz etkilio günde en fazla 3 saat cep telefonlarını sakın ceplerinizde taşımayın hamişler size söylüyommmmmmmmm dorukçum annen cep telefonunu cebine koyarsa içerden bir çimdik atıp hatırlat yakışıklı damadım benim gamyoncuiremsu
gülüm burdayım burdaescales gıı sesin çıkmıyo hiç nerelerdesin
kız varya mahvettin bugün sen beni vallaBebek Gel Artik...
Nerdesin Sen Yavrucuğum Yaaa?oysa Yanimda,kollarimda Olmaliydin çoktandir...neden Randevularina Geç Gelenlerden Oluyorsun Bebeğim?
Sokakta Kadinlarin Biri Elinde Diğeri Karninda...yolda Koşuyor Diğeri..anneleri Fazla çocuktan Bikmiş Olmali Ki Kedi Yavrusu Gibi Ensesinden çekiyor özensizce Onlari..dünyanin En önemsiz şeyi Gibi..oysa Sen öyle Mi Olacaksin?
Sebepsiz Mesnetsiz Sikintilarla Boğuşuyor Yüreğim..kabuslara Yenik Düşüyor Rüyalarim...oysa Gülücüklerinle Gülümsemekti Hayalim.gel Be Bebeğim...
Sen Bana özlemi, Hasreti Tattirdin Daha Gelmeden.daha Gelmeden Hakkima Girdin.ama Benim Senin üzerinde Analik Hakkim Olmayacak.gel (ki Eğer Gelirsen)yaşantimiza Katacağin Neşe Ile Asil Sen Beni Borçlu Kilacaksin Varliğina Karşi
Biliyor Musun Bebeğim Yeni Doğan Bebeklerin Kulağina "geldiğinyerlerde Benim Bebişimi Gördünmü Ne Zaman Dünyaya Geliş Biletini Alip Gelecek?"diye Fisildiyorum
Hiç Konuşamiyorum Bilsen..oysa Dudaklarim Sicakliğina Ve Yavrum Uyandin Mi Bebeğim Demeye Muhtaç.
Rüyalarimda Senle Birlikte Olup Uyaninca Kaybediyorum.ne Zaman Senin Sesinle Uyanacağim Ve Ne Zaman Uyaninca Seni Kaybetmeyeceğim?
Peki..bunca Sözden Sonra Da Halen Gelmeye Ikna Olmadiysan Sen Bilirsin.ama Bil Ki Ben Iyi Bir Anne Olurum Seçim Senin.umarim Anlarsin Bir Gün Beni Ve Umarim O Zaman Iş Işten Geçmiş Olmaz.inatçi Bebek Ahhh Bebek...hayallerime Bile Yasak Koyuyor Baban.her Ay ümitlenip Her Regl Döneminde Yikildiğim Için Bana Seni Düşünmeyi Bile Yasakladi.hayalleri Insani Hayalkirikliğina Sürüklermiş Diyor...hayallerimi De Kaybedersem Yaşayamam Ki..bir Gelsen De Babani Da şaşirtsan...sana Sevgilerimi öpücüklerimi Gönderiyorum Bebeğm..ve Ağliyorum Gel De Dindir Gözyaşlarimi
çok geçmiş olsun canım allahtan dileğim o ufacık mum ışığın eline geçer ve bebiş sahibi olursun canım benimbenim hikayem pek kısa doğuştan gelen iki çeşit kalp hastalığım var ilk bebeğimden sonra bunu bir tane eklendi.kullandığım ilaçlar yüzündende şuan gebe kalma şansım çok azalmış.tabi şansım var ama azmış.ne yapalım bizde istiyoruz bir tane yaklaşık altı bekliyoruz her ay adet geçikmesi oluyor yani yavaş yavaş şansım azalıyor.umarım bu ay olur çünkü her adet geçikmesinde eşimde bende umutlanıyoruz ve sonra....neyse işte böyle kısmet bakalım umarım meleğime bende kavuşurum..
hoşgeldin canım aramıza inşallah sende yakında o tatlı kelebeğine kavuşursunbende varım yaram var şu an hamilelik yasak zaten 2 tanede düşügüm var hemen hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum
ben 3 gündür devamlı yazdıklarınızı okuyorum aranızdaki diyolok inanın çok güzel benim hamile olanlara bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını hamile olmayanlarında (benim gibi :) ) bir an önce hamile kalmarını yüce rabbimden diliyorum
kızlar benide okaralisteye alın beninde 5 yıldan beri olmuyor
:teselli:
hoşgeldin canım olsun sıkma canınıııııııııııııı kısmet hayırlısı şekerim olcek olcek azimle umutla ve rabbimin izniyle olcekkkkkkkkkkkk :1hug:
canım ekledim listeye seni ama bir hatırlatmam olacak o kara liste değil umut listesi.
bizlerde alttaydık bir zamalar ve zamanla üste çıktık.inan sende o üst listeye çıkacaksın birgün ama inan önce ve sabret gelecek meleğin.benimde 4 üncü yılda geldi meleğim .
sgol arkadaşım evet rabbim yeterki ol desin olsun allahtan hayırkısı demekten başka birşey gelmiyor elden ah bide şu elin alemin lafı olmasa seni sana bıraksalar belki herşey yoluna girer ama seni sana bırakmıyorlarki özeliklede akraba :jeyyar: ben bıktım vallahi arkadışım allah sabrımızı artırsınbenneyaptımki
toprağım minik doruğumuz seni üzmüyordur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?