kızlar nıye konusmuyonuz
tamam canım bende kız bebeiş getireyim talip listene koyarsın anacımescales teyze annemin biricik toprağı .bana kız bebiş yap senin kızıda talipli listesine koyarızkaydirigubbakcemile3
onu ben yerim şımarık nohut seniüzmüyo teyzesi çok akıllı ama arasıra yaramazlık yapıyo tabi.alışyık o kadarına.sizlerden yüz buluyo ya teyzelerine güveniyo şımarıyo sizi görünce.kaydirigubbakcemile2
kızlar nıye konusmuyonuz
gercekten sıkıyolar insanı biz eşimle saklıyoruz şu an düşünmüyoruz diyoruz.ikinci bebegimin düştügünü kimse bilmiyor.tabi şu an 1 sene 8 aylık evliyim ilerki yıllaa kalmaz inşlahta milletin lafını fazla duymam gerce şu an pek umursamıyorum amasgol arkadaşım evet rabbim yeterki ol desin olsun allahtan hayırkısı demekten başka birşey gelmiyor elden ah bide şu elin alemin lafı olmasa seni sana bıraksalar belki herşey yoluna girer ama seni sana bırakmıyorlarki özeliklede akraba :jeyyar: ben bıktım vallahi arkadışım allah sabrımızı artırsınbenneyaptımki
arkadaşlar size birşey soruca benim tek tüpüm kapalıymış ameliyat oldum doktor yine acılmadıgını söyledi tek tüpüm açık şimdi acaba coçugum olurmukafamçokkarıştı
selam kızlar
selam kızlar
gunaydıın kızlar nasılsınız sızı cok ozledım bır haftadır yoktum
hoşgeldiniz kızlar nasılsınz.:1hug:
yemişim elin lafını heeee bak sinirlendim şimdi sen boşver şekerim milletin agzına bakma onlar böle olarak günahkar oluyolar allaha havale et bırak nefeslerini tüketsinler kime ne ki ay sinir olurum ben böle mevzulara sen o güzel canını böle küçük düşünen dedikodu müptelası insanların lafı ile kendini strese sokma tamammı varsın senin muhabbetini yapsınlar hesabını bu dünyadada öbür dünyadada verirler sen rahat ol ve tırssss gelir fırrsss gider olayı yap tatlım aaaaaaa kime ne be Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
anacım salla gitsin valla ben iki seneleik evli olacağım biz yeni başladık düşünmeye ama valla bendede bir yıldan beri var açıkçası sallamıyorumdasgol arkadaşım evet rabbim yeterki ol desin olsun allahtan hayırkısı demekten başka birşey gelmiyor elden ah bide şu elin alemin lafı olmasa seni sana bıraksalar belki herşey yoluna girer ama seni sana bırakmıyorlarki özeliklede akraba :jeyyar: ben bıktım vallahi arkadışım allah sabrımızı artırsınbenneyaptımki
yemişim elin lafını heeee bak sinirlendim şimdi sen boşver şekerim milletin agzına bakma onlar böle olarak günahkar oluyolar allaha havale et bırak nefeslerini tüketsinler kime ne ki ay sinir olurum ben böle mevzulara sen o güzel canını böle küçük düşünen dedikodu müptelası insanların lafı ile kendini strese sokma tamammı varsın senin muhabbetini yapsınlar hesabını bu dünyadada öbür dünyadada verirler sen rahat ol ve tırssss gelir fırrsss gider olayı yap tatlım aaaaaaa kime ne be Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?