selamlar kıslar fırsat buldum 5 dakika bi bakıyım dedim
hlymms sen nerelerdesin cnm merak ettim balım
neyse ben çıkıyom hepinisi seviyom mucukss
selamlar kıslar fırsat buldum 5 dakika bi bakıyım dedim
hlymms sen nerelerdesin cnm merak ettim balım
neyse ben çıkıyom hepinisi seviyom mucukss
sağol hlymss cnm hakım oldum ben avukattım ama dogru hatrladın mirmirmirmir
sana rep verdım valla sizin cok ben genede verıyorum ama benım az kimse benı sevmıyorrrrrr .
bebiş napıyor.dun test yaptım kızlar bugun adet gunum.dedım dun akşam yapıyımda salak gibi stres olmıyım tek çizgi cıktı attım çöpe sabah bakayım dedım silik 2, çizgi var bılıyorum bu yanıltıcymıs ama gecen seferlerde çöpten cıkarınca hep tek çizgi kabak gibi kalırdı.halada adet olmadım sansım cok az eve gelelı 11gun oldu çalışmada desenız olmadı gibi bişey ama bellı olmaz kı belkı tutumuştur dıcem ama cokmu zorlama yaaa
yok dyd umudum yok olurmuuuuu acabaaaa
tmm tatlım unutcam yarın gene yaparım olmadı bugun olmassam yada ptesı kan testıııı
cnm demek ılk hakım arkadasın benım.hatta savcılıkta secebılırım:)) ahh birde anne olsam:)
bu arada hakim olmuşsun canım hayırlı olsun
kızlar ben umut etsemmi bilmiyorum ama iki üç günden beri bende yumurta akı gibi bir akıntı geliyor ve bugün de ağzımın tadı aşırı bozuk akşamda evde olmadık kötü kokular duymaya başlar oldum bilmiyoeum umut etmekte istemiyorum ya
cnm cok sağolllll
hersey oldum sadece anne olamadım -tatlicadiarzu-
hoşgeldin canımmerhaba,
ilk defa henüz tanımadığım kişilere yazıyorum, çok garip ama umutluyum. daha önce hsg konusunda tesadüfen okuduklarım çok hoşuma gittiği için ben de aranıza katılmak istedim. ben de 7 aydır hamile kalmaya uğraşıyorum ama henüz başaramadım. sizlerle bu konuları paylaşmak, dertleşmek, yardımlaşmak istiyorum.
hayırlısı olsun canım .hoşgeldin aramıza.bende varım kızlar.bebişim olsun istiyorum 35 yaşındayım.endometriozisden fsh yüksekliğine kadar her türlü derten geçtim.bu ayda tutmadı ümitlerim bi daha ki sefere......
canım hoşgeldinSelam arkadaslar araniza yeni bi arkadas geldi benide araniza alin . bende 3 kez tub bebek denedim ama olmadi.
selam şeker nerelerdesinslm kıslarrrrr
canım yumurtlama günlerinde ilşkide bulunun.adet olup bitsin hemen başlayın çalışmalara .gün aşırı ilşkide bulunun bir dahaki adet gününe kadar.slm kızlar bende 8 senelik evliyim 8 sene boyunca korunduk istemedik ..(dışarı boşalma yöntemiyle) şimdi denemelere başladık . dışarı boşalma yöntemi çok kesin bi yöntem değil deniliyor YANİ YÜZDE YÜZ bir yöntem değil acaba biz mi çok iyi korunduk yoksa hamile kalamayacakmıyım kafamdaki soru bu?? benim gibi senelerce bu yöntemle korunup sonradan hamile kalan varmıııııı??? yada bilgisi olan yazsın lütfenfisfisfis
canım ovitrelle çatlatma iğnesini denedinmi ben o iğneyle hamile kaldım .canım ben 2 defa yaptırdım iğne 3.olcak bu ay.ilk ayda tutanlar var ama benim gibi olmama ihtimalide var
korkma olana kadar devam etcez yılmak yok
inşallaaaaaaaaaaaaah tutar canım
şekerim geçmişi okuyodum sonlara doğru vazgeçtim okumaktan yazışayım dedimsengözlerimebaksanab
inşşallah güzel haberlerini alırız.
kendinden bahset demişsin ben polikistik over hastasıyım kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var 1,5 yıllık evliyim okadar denememize rağmen olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalık takibi yapıldı şimdi ayın 9 bekliyorum ne olacak diye ama bilmiyorum yumurtalıklarımda iğne batması gibi hafif ağrılar dışında hiç bir belirti yok
eşinin doğum günü kutlu olsun canım enişteye selamlar.beraber nice doğum günlerini birlikte kutlayın inşallahçkızlar ben çıkıyorum biraz toparlanayım eşimin doğumgünü bu akşam bişiler hazırlıycam hadi hoşçakalın öpüyorum
teşekkür ederim canım .inşallah hayırlı bir evlat olur anne babasına çevresine ve milletine.:roflol:aman aman beryalim nohutsemih doruk çoooooooooook hayırlı bir evlat olur inşallah
ay herkes kız doguruyo memlekette erkek kalmıcak ya:roflol:
aman işte hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmez
Allah ikisini de tattırsın tabi de saglıklı olsun
nasıl olsa ilk fark etmez çok sevindim yaf:sm_cool::sm_cool:
beryal çok tşk ederim listeye eklediğin için oğlunu sağlıkla kucağına alman dileği ile bütün isteyenlerede versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?