teyzoşun yesin seni canım benimteyzoşlar ben geldim ben nohut yani erkek nohut .
cinsiyetim zorda olsa belli oldu erkekmişim ben .
çarşamba günü annemle doktora gittik ben kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım .takla attım doktora popomu döndüm el salladım amuda bile kalktım ama doktor amca anneme dediki sen git dışarı su iç yemek ye bir şeyler iç karnın şişsin o zaman bu yaramaz ters döner ve kendini gösterir.annem dururmu hiç hemen 3 ayran 3 bardak ta su içti ve yarımsaat sonra tekrar doktor amcanın yanına gittik veeeeeeeeeeeeeeeeeee gösterdim pipimi
erkektim ben .biliyodum ben ama annemle bababm çok merak etsin diye göstermiyodum kendimi ama öğrendi artık herkes ben erkek bir nohutum adımda semih doruk olacak .yani adım doruk göbek adım semih .ama annem semih doruk yazılsın dedi ismi nüfusta .ama adım doruk çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma .teyzoşlarım benim .hadi hepiniz verin bakim bi dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk
kocamaaaaaaaaan öptüm seniŞeniz
valla bende bir bilsem benim bu ay pek umudum yok anacım ama ne bileyim umut dünyası işte geçen ay nilüfer arkadaşımızın dediği gibi psikolojik hamilelik yaşadım heralde bu ayda aynısı ama şuan pek iyi değilim görünüşe göre mideyi üşüttüm benescaless ayyy nekadar heycanlı bekleyiş hadi hayırlısı bakalımm
bu dediklerin belirtilermi oluyor anaaa ben bunları bilmiyorum bak öğrenmiş oldummkaydirigubbakcemile5
kız allah iyiliğini versin senin yakında tutturusun merak etme anacım heralde onlar her saat başı çalışıyorlardıda ondan oluyordu hee kız bizdemi öyle yapsak ne bu arada hoşgeldin canım benimherkes ilk gecedan hamile kalıyor ya 9 aydır çalışıyoruz çalışıyoruz bir türlü tutturamadık acep gizli bir formülümü var Çok üzgünüm çoook
toprağım seni çoktan eklemiştir anacım bu arada hoşgeldin aramıza anacımbenide yazın listeye
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:hadi canım ya bakalım hayırlısı inş vardır hayatım yaaa.bak selalar okunuyo dua edin canlarım
anam ben seni yerim neden korkuyormuş da susmuşgördüm ama yazacak şey bulamadım teyzoş .tırstım yaaa.nerden çıktı bu sünnet olayı ya korkutmasana beni ama .çıkmam bak annemin karnından .:1shok::1shok::1shok:
aynen öyle ancım :CüvCüv::CüvCüv:yok yok senı adın nohut semıh doruk
hoşbuldum canım nasılsın.slm canım h.g a.s.
valla bende bir bilsem benim bu ay pek umudum yok anacım ama ne bileyim umut dünyası işte geçen ay nilüfer arkadaşımızın dediği gibi psikolojik hamilelik yaşadım heralde bu ayda aynısı ama şuan pek iyi değilim görünüşe göre mideyi üşüttüm ben
kız allah iyiliğini versin senin yakında tutturusun merak etme anacım heralde onlar her saat başı çalışıyorlardıda ondan oluyordu hee kız bizdemi öyle yapsak ne bu arada hoşgeldin canım benim
toprağım seni çoktan eklemiştir anacım bu arada hoşgeldin aramıza anacım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anam ben seni yerim neden korkuyormuş da susmuş
aynen öyle ancım :CüvCüv::CüvCüv:
hoşbuldum canım tsk :1hug:dilnur hoşgeldin sanada hayırlı cumalar :Saruboceq:
Sen teyzoşuna söylemezsen ben geliyorum demezsen böyle küser sana işte böyle kötükedihüsogördüm ama yazacak şey bulamadım teyzoş .tırstım yaaa.nerden çıktı bu sünnet olayı ya korkutmasana beni ama .çıkmam bak annemin karnından .:1shok::1shok::1shok:
h.g gizecim ne habersin bakalım
hoşbuldum canım nasılsın.
escalescim hayırdır bişilermi var.
h.b.canım biraz daha iyiym işte baş ağrısı kesildi sesim biraz tuhaf iyi diyelim çabuk geçsin.:sm_confused:
hayırlısı olsun tatlım takmaya biliyom takmamaya calışıyom ama olmu dicen ama.:teselli:bilmiyorum be gülüm ben bu aralar pek iyi değilim ya üşüttüm heralde diyorum yada geçen ayki gibi gene psiklojik hamilelik yaşıyorum heralde canım ya :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım
kız diloş çocuk gelmeden snnettenmi bahsettin.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?