Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

amanda aman yesın teyzlerı onu o yumuk yumuk ellerını ısırım ben senın capkınlıkta yapmaya baslamıssın sen senı yaramaz nohut semıh doruk senıııı

escaless ayyy nekadar heycanlı bekleyiş hadi hayırlısı bakalımm
bu dediklerin belirtilermi oluyor anaaa ben bunları bilmiyorum bak öğrenmiş oldummkaydirigubbakcemile5
valla bende bir bilsem benim bu ay pek umudum yok anacım ama ne bileyim umut dünyası işte geçen ay nilüfer arkadaşımızın dediği gibi psikolojik hamilelik yaşadım heralde bu ayda aynısı ama şuan pek iyi değilim görünüşe göre mideyi üşüttüm ben
herkes ilk gecedan hamile kalıyor ya 9 aydır çalışıyoruz çalışıyoruz bir türlü tutturamadık acep gizli bir formülümü var Çok üzgünüm çoook
kız allah iyiliğini versin senin yakında tutturusun merak etme anacım heralde onlar her saat başı çalışıyorlardıda ondan oluyordu hee kız bizdemi öyle yapsak ne bu arada hoşgeldin canım benim
benide yazın listeye
toprağım seni çoktan eklemiştir anacım bu arada hoşgeldin aramıza anacım
hadi canım ya bakalım hayırlısı inş vardır hayatım yaaa.bak selalar okunuyo dua edin canlarım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gördüm ama yazacak şey bulamadım teyzoş .tırstım yaaa.nerden çıktı bu sünnet olayı ya korkutmasana beni ama .çıkmam bak annemin karnından .:1shok::1shok::1shok:
anam ben seni yerim neden korkuyormuş da susmuş
yok yok senı adın nohut semıh doruk
aynen öyle ancım :CüvCüv::CüvCüv:

slm canım h.g a.s.
hoşbuldum canım nasılsın.

escalescim hayırdır bişilermi var.

dilnur hoşgeldin sanada hayırlı cumalar :Saruboceq:
hoşbuldum canım tsk :1hug:

gördüm ama yazacak şey bulamadım teyzoş .tırstım yaaa.nerden çıktı bu sünnet olayı ya korkutmasana beni ama .çıkmam bak annemin karnından .:1shok::1shok::1shok:
Sen teyzoşuna söylemezsen ben geliyorum demezsen böyle küser sana işte böyle kötükedihüso
Ama korkma sen ben sana kıyarmıyım hiç büyüyünce annen kıyar nasılsa ben niye kötü olayım sonra beni sevmezsin falan :jeyyar::jeyyar:

kızlar elimden geldiğinde sizlere rep vermeye çalışıyorum umarım beğenmiştirsiniz replerinizi ama dil_nur cum toprağım sizlere veremiyorum 20 yi geçmem lazım ondan sonra döncem size yeniden

hoşbuldum canım nasılsın.

escalescim hayırdır bişilermi var.

bilmiyorum be gülüm ben bu aralar pek iyi değilim ya üşüttüm heralde diyorum yada geçen ayki gibi gene psiklojik hamilelik yaşıyorum heralde canım ya :çok üzgünüm:

h.b.canım biraz daha iyiym işte baş ağrısı kesildi sesim biraz tuhaf iyi diyelim çabuk geçsin.:sm_confused:

çok geçmiş olsun canım ben o başağrısını iyi bilirim evde ben klima kullanıyorum eşimin ha bire ağrıyordu onun yüzünden eve buhar makinası bile aldık ki kesilsin diye şükür bu aralar ağrımıyor benimde arada tutar ölümlerden ölüm beğendiriri bana

bilmiyorum be gülüm ben bu aralar pek iyi değilim ya üşüttüm heralde diyorum yada geçen ayki gibi gene psiklojik hamilelik yaşıyorum heralde canım ya :çok üzgünüm:
hayırlısı olsun tatlım takmaya biliyom takmamaya calışıyom ama olmu dicen ama.:teselli:
geçmiş olsun canım

saol canımŞeniz

kız diloş çocuk gelmeden snnettenmi bahsettin.:roflol:

anacım dur yakında çocuk doğmadan sünnet edicez biz onu sen merak etme yakındır valla bizim nohut doğmaktan vazgeçip anne ben senin karnında rahatım ben çıkmasam olmazmı diycek yakında valla :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…