slm beryalcim nasılsın canım
oğluşun olcakmış çok sevindim allah bağışlasın
canım dr.bana prengly verdi 2 defa bu ayda onu verir galiba
o dahamı iyiymiş
beryal oglum mu olacak ayy cok sevındım ben erkek bebeklerı cok sevıyorum
:CüvCüv:
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA
BURDA CANIM DAHA UZUN ZAMANDAN BERİ BEBİŞ OLMIYANLAR VAR SIKMA SEN BU KADAR MORALİNİ OLMADI BİR DOKTORA GÖRÜN EĞER BİR SORUN VARSA BİLE TEDAVİSİNİ GÖRMEYE BAŞLARSIN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DESTEĞİN İÇİN SAĞOL
cnm bende ıgneyle hamıle kaldım ne zamn ıgneyı vurundun
Bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun canlarım :Saruboceq::Saruboceq:
amin canım sağolasın .
ben ce sen söyle doktoruna bu ovitrelle ile hamile kalan arkadaşlarım var birde onu deneyelim de .ovitrelle ismi.
24 nisanda vuruldum inşallah bende senin gibi olurum ilk vurulmandamı oldu yoksa bir kaç kere denediniz mi
hışbulduk canım fazla kalamayacam akşama misafirim varamin canım benim .hoşgeldin .
yazarım şeker.benide yazın listeye
hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza.bende hamiş olmak istiyoruuuuum
escales hoşbulduk hepinize tşk ederim aranıza kabul ettiğiniz için :)
Hoşbuldum canım tsk Şenizdılnur hg cnm sana da hayırlı cumalar
hışbulduk canım fazla kalamayacam akşama misafirim var
Küçük nohut mesajımı gördü tırstı herhalde :jeyyar::jeyyar:
Buarada hayırlı olsun canım oğluşun oluyormuş Allahım onu sana bağışlasın :Saruboceq:
teyzoşlar ben geldim ben nohut yani erkek nohut .
cinsiyetim zorda olsa belli oldu erkekmişim ben .
çarşamba günü annemle doktora gittik ben kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım .takla attım doktora popomu döndüm el salladım amuda bile kalktım ama doktor amca anneme dediki sen git dışarı su iç yemek ye bir şeyler iç karnın şişsin o zaman bu yaramaz ters döner ve kendini gösterir.annem dururmu hiç hemen 3 ayran 3 bardak ta su içti ve yarımsaat sonra tekrar doktor amcanın yanına gittik veeeeeeeeeeeeeeeeeee gösterdim pipimi
erkektim ben .biliyodum ben ama annemle bababm çok merak etsin diye göstermiyodum kendimi ama öğrendi artık herkes ben erkek bir nohutum adımda semih doruk olacak .yani adım doruk göbek adım semih .ama annem semih doruk yazılsın dedi ismi nüfusta .ama adım doruk çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma .teyzoşlarım benim .hadi hepiniz verin bakim bi dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?