- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
inş canım inş allahtan sonuçta dua ediyorumüzülme tatlım sabret seninde meleğin gelir yakında hepimiz imtihan oluyoruz sabrın sonu selamettir muhakkak:teselli:
moralini bozma sıkma canını demek senin için hep aynı gelebilir ama inan ozaman daha iyi hissediceksin kendni.bu belki sınav sen iyi ol ki kazanasın dimi .... hepimiz için geçerli ben ki çokkaramsarımdır ozamanlarda hep böyle tesseli ederim.sarayda kederli, zindanda mutlu olmak insanın elindedir....
Selamlarrrr..Nasılsınız arkidişlerr?
slm kızlaarr
Slm mİllet nasılsılsınız
selammmmsengözlerimebaksanab
ilaç kullanmışmıydın ilaçsız halimi cnmAy herkes karıştı walla..Herkes selam veriyo. :) Hemen bi konu başlatalımm..Mesela benim sizlere bir sorum war.Dün dr a gittim adetin 12. günüydü 2 yumurtam war ve 12 mm..Durum kötü mü ya?
a....s...... kızlar hoşgeldinizzzzzzzzza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Ya kullandım da (klomen) 2 kere içiyodum günde,2 kere unutmuşum içmeyi..Öyle iştebenneyaptımkiilaç kullanmışmıydın ilaçsız halimi cnm
ilahibence durum gayet normal zaten her ay kadında 2yada 3 yumurta oluşur demişdi dr m morel.... morel......en guzel yumurtamız bencekaydirigubbakcemile3
Ya kullandım da (klomen) 2 kere içiyodum günde,2 kere unutmuşum içmeyi..Öyle iştebenneyaptımki
o ilacı bende kullanmıştım bende bi işe yaramamıştı cnm ama 2 yumurta bile iyi sevinmelisin cnm.
Öyle tabi şükür de..Hani büyüme hızı..12. günde 12 mm,geçen ay 13. günde 20 mm olmuştu.:çok üzgünüm:
kızlar ben bugün pek iyi değilim ya nedense hiç halim yok gibi ya
kızlar ben bugün pek iyi değilim ya nedense hiç halim yok gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?