Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ewt canım çok doğru saolasın ama hayat yaa nereye sürükler nolur hayırlısı olsun canım saol isteyen herkeze nasip etsin

Ay herkes karıştı walla..Herkes selam veriyo. :) Hemen bi konu başlatalımm..Mesela benim sizlere bir sorum war.Dün dr a gittim adetin 12. günüydü 2 yumurtam war ve 12 mm..Durum kötü mü ya?

yaaa arkadaşlar hanginiz tam hatırlayamaadım da aşılamaya başlayan arkadaşımız bende bu ay aşılama yapdırdımda sonuç bekliyorum sormak istedigi bişeyler olursa yardımcı olurum

Ay herkes karıştı walla..Herkes selam veriyo. :) Hemen bi konu başlatalımm..Mesela benim sizlere bir sorum war.Dün dr a gittim adetin 12. günüydü 2 yumurtam war ve 12 mm..Durum kötü mü ya?
ilaç kullanmışmıydın ilaçsız halimi cnm

bence durum gayet normal zaten her ay kadında 2yada 3 yumurta oluşur demişdi dr m morel.... morel......en guzel yumurtamız bencekaydirigubbakcemile3

Öyle tabi şükür de..Hani büyüme hızı..12. günde 12 mm,geçen ay 13. günde 20 mm olmuştu.:çok üzgünüm:

şu an senin yaşadıklarını geçende bende yaşamıştım ama ben menogon iğne kullandım sadece o işe yarıyordu bende 2 yumurta olmuştu 18 mm di ama çatlamadı ve o ayda hamile kalamadım tekrar iğneye başlamam gerek şimdi ama senin 12 mm az tabi büyümesi gerek ilacı düzenli kullan amaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…