Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

ONUŞMAMA CEZASI

Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı

Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı

Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine

'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır'yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı

Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını fark etti

Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu

Kağıtta'Saat 5:00 uyan'yazmaktaydı

ıkiside Birbirinden Deli

Akıl hastanesindeki iki deli, hastanenin bahçesinde gezinirken birden, biri kendini havuza atmış Bu durumu gören diğer deli de, onun arkasından hemen havuza dalıp, boğulmak üzere olan arkadaşını kurtarmış
Bu olayı duyan hastanenin başhekimi, arkadaşının arkasından havuza atlayıp, onu kurtaran delinin iyileştiğini düşünüp, taburcu etmeye karar verdi
Ama aynı günün akşamı; havuza atlayarak intihar etmek isteyen deli, bu sefer de odasında asılarak ölmüş bulunur Başhekim iyileştiğini düşündüğü hastasının taburcu kağıtlarını imzaladıktan sonra odasına gelir Hastasına kötü haberide kendisi vermek ister:
-“Üzgünüm ama arkadaşın, kendini asarak öldürdü”
-“Yok canım, ben onu astım, kurusun diye”

Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş -Hocam bir muhendisle beraber olursam onun cezası ne kadar hoca - 3 sene demiş

- avukatla olursam?

- 5 sene

- doktorla olursam?

- 4 sene

- peki hocam hocayla olursam?

Hoca :
- seni gidi seniii .. sen cennete gitmek istiyorsun galiba

kızlar burda hava çok güzel ben gezmeye çkcam biraz sonra görrüşürüz olurmu öptüm hepinizi by.

ay ay maşallah meleklere fıkralar falan ama benim hiç tadım yok ağla ağla sinirlerim iyice bozuldu artık

ole deme cnm yaa ama sen bole morelını bozarsen olacagı varsada olmaz lutfen bıraz mantıklı dusun ve rahat olmaya calıs duygusal davranma
sen tedavı goruyomuydun

ooff ortalık hüzün doldu nohut hadi bişiler yapta güldür şu teyzoşlarını..
gelin bakim teyzoşlar geçin sıraya hepinişze dudaktan öpücük dağıtıcam :jeyyar:
ya çok mutsuzum artık bende anne olmak istiyorum dışarı bile çıkamıyorum balkona çıkıyorum çocuk sesleri içime işliyo inan artık bıktım bu hayattan

canım böyle yapma ama .meleğin duyarsa üzülür .hiç gelmez sonra:teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…