slm arkadaşlar. nsb ben deantalyalıyım ama şuan diyarbaırdayım
şu an senin yaşadıklarını geçende bende yaşamıştım ama ben menogon iğne kullandım sadece o işe yarıyordu bende 2 yumurta olmuştu 18 mm di ama çatlamadı ve o ayda hamile kalamadım tekrar iğneye başlamam gerek şimdi ama senin 12 mm az tabi büyümesi gerek ilacı düzenli kullan amaklava:
Ay çok güzel bir şey ya..oralarda öğretmenlik yapmak otomatik olarak sevap kazanmak bence..Herkes bunu kabul etmeyebiliyor maalesef..Çok sevindim böyle bir hemşerim olduğuna canım..sınf öğretmeniyim.ilk atamam buraya çıktı canım
Tamam abla vurma bana lüffeennn..naniknanik
Ay çok güzel bir şey ya..oralarda öğretmenlik yapmak otomatik olarak sevap kazanmak bence..Herkes bunu kabul etmeyebiliyor maalesef..Çok sevindim böyle bir hemşerim olduğuna canım..
bende balayımda antalyadaydıımm gezdim gördüm oralar
estafurullahh kaydirigubbakcemile
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Canım,canlarım ben çıkıyorum izninizle..Eşim 1 saate gelcek yemek yapmam gerek,acıktık. cokacimcoook :) öpüyorum sizlerii,hoşçakalınn..Bi de dua edin banaa..Yumişlerim büyüsün de hayırla hamile kalıiyim bu ayy..
bu arada görmemişim..Antalya merkezdeyim canım,dedeman da oturuyorum.Başka bi gün tekrar görüşürüz inş.Memnun oldum seni tanıdığıma..inşallah öyledir hemşerim.merkezindemisin antalyanın
çok güzeldir antalya canım.dünyadaki cennet köşelerinden biri
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Canım,canlarım ben çıkıyorum izninizle..Eşim 1 saate gelcek yemek yapmam gerek,acıktık. cokacimcoook :) öpüyorum sizlerii,hoşçakalınn..Bi de dua edin banaa..Yumişlerim büyüsün de hayırla hamile kalıiyim bu ayy..
bu arada görmemişim..Antalya merkezdeyim canım,dedeman da oturuyorum.Başka bi gün tekrar görüşürüz inş.Memnun oldum seni tanıdığıma..
kesinlikle ben ermeneğe gittim eşimin dedesi orda oturuyo.ordan lara örnekköy merkez özellikle orda kaldık konyaaltı süper yer düdeni gezdik oo gezdik baya ama hayran kaldım
enn güzeli de düden dimi canım.annemler de orada oturyr
hayal gibi resimlerime bak orda çekilmiş resimlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?