Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Tamam abla vurma bana lüffeennn..naniknanik

estafurullahh kaydirigubbakcemile

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Canım,canlarım ben çıkıyorum izninizle..Eşim 1 saate gelcek yemek yapmam gerek,acıktık. cokacimcoook :) öpüyorum sizlerii,hoşçakalınn..Bi de dua edin banaa..Yumişlerim büyüsün de hayırla hamile kalıiyim bu ayy..

inş. Rabbim meleğine kavuşturur senide....

çok güzeldir antalya canım.dünyadaki cennet köşelerinden biri

kesinlikle ben ermeneğe gittim eşimin dedesi orda oturuyo.ordan lara örnekköy merkez özellikle orda kaldık konyaaltı süper yer düdeni gezdik oo gezdik baya ama hayran kaldım

inş:CüvCüv:kalırsın hoşçakall

selam kızlar ben geldimmm....doktora gittim çatlıcaktım artık..ama minişim gözükmedi ..zaten geç döllenme olmuşum ben değerlerden anladı doktorum...ama bugün 426 çıktı..3 kan testi verdim yükselme güzel dedi ...haftaya cuma bekliyor bakalım görürüz dedi)))buarada 5*3 olmuşum ....maşşallah diyin canlarım....buarada doktorumu ve hastahanemi değiştirdim..jimere gidiyorum artık..bugün bi gördüm aşık oldum hastahaneye manyak biyer otel gibi..kuaför bilem var..hemen oraya başladım doktorumda bayan çok çıtır bişi.....kızlar bide hastahaneyi gezerken doğum oluyordu tam hemşire çıktı gözünüz aydın dedi kapıda kadının eşine..bebel sesi geliyordu çok duygulandım ....senağlama
bu mubarek cuma gününde allahım tüm dualarınızıda kabuletsin işallah..

benim takvim yalnış yaa6*1 çıkıyo 5*3 olmalı nasıl ayarlıcam acabamirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…