Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

mavıgozlu ıyım cnm bebıse bakmaya calısıyorum ıste sen neler yapıyosun

aynı canım bildiğin gibi .çalışmaşlara devam ne olsun ben bugun ruyamda hamile oldugumu gördüm hayırlısı inş başım çok ağrıyo bugun giremedim topiğe canım sıkılıyo havalar mahvediyo beni canım bu arada iyi olmana sevindimm

niüfercim senin mide bulantın falan yok dimi rahat olduğunu düşünüyorum maşallahh

neden böle durgunluk varr iklim şekerkızz niliferr emelistan akino bebii nilayksr kızlarr neden konusmuyosunuzz osmaniyee

noldu canım hayırdır canını sıkan ne anlatmak istermisin

saol canım biraz önce arkadasım aradı yine bebekten acıldı kendi ilk gecesinde hamile kalmıstı simdi bana sordu beceriksiz falan dedi sonra teyzem aradı oda sürdü artık kimseyle konusmak gelmiyooooooooo içimden herkese yalan söylemekten bıktım yyyyyyaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:

neden böle durgunluk varr iklim şekerkızz niliferr emelistan akino bebii nilayksr kızlarr neden konusmuyosunuzz osmaniyee

cd ye şarkı dolduruyodum canım burdayım xD ya bu arada osmaniye eşin nöbetçi demek valla yazık bize ya bende bütün gün evde yanlızdım bütün gün tv ye pc ye falan baktım ama çok sıkıldım yahu anlıyorum seni benimde eşimde hep böyle çalışıyo geç saatlere kadar falan =))

ayy canım saol ilgilendiğin için karnım agrıyo evde yanlızım eşim nöbetci yapacak bişeyim yok herhalde ondan
bide havalardan kaynaklanıyooo herhal

HIMM OZAMAN SUAN IÇIN KARNININ AGRIDIGINI UNUTUYOSUN VE KENDINI EN COK NE IYI HISSETTIRIOSA ONU YAPIYOSUN. VE NEFES ALDIGIN İÇİN SUKREDIYOSUN AC CAMI BI NEFES AL FILM IZLE SEVDIGIN BIŞIYLER YE VAKTINI O SEKILDE GECIR YOKSA PSIKOLOJINI BOZUON DURDUK YERDE:teytey:

Kıslar slm verdım bıŞıyler yasdım kımse benle konuŞmuo

kıslarrrrrrrrrr ben konusuyom sisle beni adamdan saymıyonusmu aglicam ahada ağlıom işte ııııııııııııııııııııııııııısenağlama

tek sen deilsin canım bende varım

olur mu ya tamam konuşuyorum aslında anlatıcak çok şeyim var aşıma neler neler geldi bilseniz dün bütün gün sinirden ağladım ama burda olmuyo ya zor oluyo sürekli mesaj yazmak sen yazana kadar birileri 10 tane yazıyo çünkü o yüzden böyle şeyleri msn de konuşuyorum hep =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…