selam kızlar
ya ne olacak bu sitenin hali
Evet canım insan sağlığı bukadar ucuzmu bin bisikletine sağlıklı sağlıklı zayıfla resmen öldürücüymüş ya valla öyle yazıyordu burayı açınca sen nasılda görmedin valla destek verecek bir yer olsa destek verecektim valla çok sinir oldum inşallah çoğu kişi görmüştürde almaz kimse bu tehlikeli şeyi onlarda çeksinler cezasını insan kandırmak neymiş lülülülülülülülülülülülühmm anladım CADIARZU saçma gelmişti cnm bana 1 günde 8 kilo
vücuttan su kaybettirip ondan sonra tepetaklak olur insan
sağlıklı yoldan zayıflamak varken niye hayatımızı tehlikeye atalım cnm birileri para kazansın diye
hem paramı hemde canımı sokaktan bulmadımya hayret bişi
hem suçlu hem güçlüler:1closedeyes:
selam kızlar
ya ne olacak bu sitenin hali
aynen öyle canım haklısınHem işlerini doğru düzgün yapmıyolar hemde niye kötülüyo diye saldırıyolar madem hakklılıklarını kanıtlasınlar öyle değilmi canım Çok üzgünüm çoook
insanlar anlaşılmıyorhmm anladım CADIARZU saçma gelmişti cnm bana 1 günde 8 kilo
vücuttan su kaybettirip ondan sonra tepetaklak olur insan
sağlıklı yoldan zayıflamak varken niye hayatımızı tehlikeye atalım cnm birileri para kazansın diye
hem paramı hemde canımı sokaktan bulmadımya hayret bişi
hem suçlu hem güçlüler:1closedeyes:
aynen canım yaa
hoşgeldin canım Şeniz
sitemiz eski haline döner yine ama bize bakın hiç yılmıyoz haa hem bebek için çabalıyoz hemde burda buluşuyoz birbirimizden kopmuyozsüprizzzzzalkisalkisalkis
kızlar ben adet oldum yine(((
süprizzzzz gördüm cnm hatta araştırdık biz kocikleEvet canım insan sağlığı bukadar ucuzmu bin bisikletine sağlıklı sağlıklı zayıfla resmen öldürücüymüş ya valla öyle yazıyordu burayı açınca sen nasılda görmedin valla destek verecek bir yer olsa destek verecektim valla çok sinir oldum inşallah çoğu kişi görmüştürde almaz kimse bu tehlikeli şeyi onlarda çeksinler cezasını insan kandırmak neymiş lülülülülülülülülülülülü
selam cnm hoşgeldinslm kızlar bi sorun var sanırım sitede ama ben sayfalara bakamıyorum açılmıyor.
anlaşılması çok zor değil para dönüyo cnm işin içindeaynen öyle canım haklısın
insanlar anlaşılmıyor
:CüvCüv::CüvCüv:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::enbuyukkk:alkisalkisalkis bizee alkıııışş
herkese kuçak dolusu selamlarrrr a.s. iyi haberler okudum sevindim.darısı başınıza kızlar..
cnm adet olman normal değilmi sen bu ay yasmin ve dostinex kullanmıştın bebişim
önümüzdeki aylara bakacaz biz bu ayı es geç bakalım:teselli:
sabah düşünüyodum farkındamısınız herkes çift çift hamiş kalıyo:1rolleyes:
acaba ben kimle çift olacam:uhm:
yaavvvvvvvv sinir oldum he bi kişiye verdim gerisine rep veremiyommmmmmmmmmmmmm
öyle ama yinede üzüldüm işte
hayırlısı olur inşallah biz çift oluruz gııı:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?