Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ama düzelmemiş benimki hala ağır ve sayfalara girmiyo error fln diyo

Evet canım insan sağlığı bukadar ucuzmu bin bisikletine sağlıklı sağlıklı zayıfla resmen öldürücüymüş ya valla öyle yazıyordu burayı açınca sen nasılda görmedin valla destek verecek bir yer olsa destek verecektim valla çok sinir oldum inşallah çoğu kişi görmüştürde almaz kimse bu tehlikeli şeyi onlarda çeksinler cezasını insan kandırmak neymiş lülülülülülülülülülülülü

Hem işlerini doğru düzgün yapmıyolar hemde niye kötülüyo diye saldırıyolar madem hakklılıklarını kanıtlasınlar öyle değilmi canım Çok üzgünüm çoook
aynen öyle canım haklısın
insanlar anlaşılmıyor
aynen canım yaa

:CüvCüv::CüvCüv:

hoşgeldin canım Şeniz
sitemiz eski haline döner yine ama bize bakın hiç yılmıyoz haa hem bebek için çabalıyoz hemde burda buluşuyoz birbirimizden kopmuyozsüprizzzzzalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::enbuyukkk:alkisalkisalkis bizee alkıııışş

kızlar ben adet oldum yine(((

cnm adet olman normal değilmi sen bu ay yasmin ve dostinex kullanmıştın bebişim
önümüzdeki aylara bakacaz biz bu ayı es geç bakalım:teselli:
sabah düşünüyodum farkındamısınız herkes çift çift hamiş kalıyo:1rolleyes:
acaba ben kimle çift olacam:uhm:

herkese kuçak dolusu selamlarrrr a.s. iyi haberler okudum sevindim.darısı başınıza kızlar..

süprizzzzz gördüm cnm hatta araştırdık biz kocikle
kocikim bu insanı öldürür dedi bisiklet aldı yavaş yavaş kalıcı zayıflayım diye
slm kızlar bi sorun var sanırım sitede ama ben sayfalara bakamıyorum açılmıyor.
selam cnm hoşgeldin
siteye saldırı olmuş bizde böyle yarım yamalak idare ediyoz işte sen napıyon cnm
aynen öyle canım haklısın

insanlar anlaşılmıyor

:CüvCüv::CüvCüv:
anlaşılması çok zor değil para dönüyo cnm işin içinde
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::enbuyukkk:alkisalkisalkis bizee alkıııışş

en büyük bizim topik:hooray:

öyle ama yinede üzüldüm işte
hayırlısı olur inşallah biz çift oluruz gııı:CüvCüv::CüvCüv:

selam cnm hoşgeldin
siteye saldırı olmuş bizde böyle yarım yamalak idare ediyoz işte sen napıyon cnm

yeni kalktım sayılır bende bugün bi uyku hali var üzerimde.Onun dışında iyiyim ama site çok canımı sıktı çok sorun çıkarıyo.

sağol vildancım desteğin için
evet kafama takmıcam.çünkü bu önümüzdeki haftalar çok önemli çalışmalara başlıyorummmhihoyyyt hayırlısıyla biz dediğin gibi 1tane büyütelimmde..
ben siteyi açarken çok zor açıyorum.ne zorları varmış burayımı bulmuşlar saldıracak hayy Allahım yaaklava:

öyle ama yinede üzüldüm işte
hayırlısı olur inşallah biz çift oluruz gııı:CüvCüv::CüvCüv:

kıs kendimi nilüşle eşleştirmiştim aklımdan o hamiş kaldı benbilirimle eşleşti
aklımda sen ve dilnur vardı bakıyım kim kiminle eş zamanda hamiş kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…