Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyim cnm sen nasısınkaydirigubbakcemile5
bende iyiyim canım sağol kaydirigubbakcemile5

kızlar selam ne haber
iyidir canım hoşgeldin senden nbr :1hug:

Bence hemen kan testi yaptır canım çünkü silik de olsa ikinci çizgiyi gördüysen büyük bir ihtimal hamile olabilirsin inşallah da öylesindir :Saruboceq:

inşallah bebiş vardır allahım dualarım hepimiz için. 16 aydır deniyordum. ama bu kez bir kaç gün beklemek istiyorum. sonra hayal kırıklığı yaşıyorum. öyle kan testini yaptıracağım. kızlar ben hayıt çayını, tarçın ,bal ve çörek otunu denedim ve bu ikinci ayımdı bu bitki çaylarını içeli. eğer gebe isem ben bu çayların etkisi olduğunu düşünüyorum.allahım isteyen herkese versin tez zamanda sadece ümidimizi kaybetmeyelim sevgiyle kalın

merhaba herkeseee çok şükür açıldı yaa kaçgündür giremedim sinir oldum.
bu arada BENBİLİRMe de hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim :teytey:
Arkadaşlar bende bu yarın itibariyle çalışmalara başlıyorum hastaydım bitti hayırlısı inşallah.Bende bebiş istiyorum artık senağlama görümcem doğum yapalı 5,5 ay oldu c.tesi öğrendimki üstüne yine hamile kalmış,benden beklerken görümcem elini çabuk tutmuş diye söylendiler banada ç.ok üzüldüm.ama kendimi bırakmıcam

aynen öyle canım

Slm Şekerler ŞÜkÜr k.k mıza kavuŞtuk ya valla kaÇtır denİyorum olmuyor hata verİyor benbİlİrİm hamİleymİŞ kızlar valla ben Çok sevİndİm garİbİm Çok ÜzÜlÜyordu.
selam cnm hoşgeldin allah ayırmasın bidaha bizi:Saruboceq:
canım ne olmus siteye ben anlamadım ayyyyy kıslar rüyamda hamilelik testi yapıyorum ikinci cizgi silik cıkıyodu zaten anca rüyamızda görüyos böle seyleri neyse hayırlısı olsun
rüyalar gerçek olur birgün bizde gerçeğini görürüz cnm
hosbulduk canım ne haber
iyilik cnm ne olsun herşey aynı bakalım
ayın 6sında yani 2 gün sonra kontrolüm var heyecanlıyım ama sanki yumoşlar gelişmedi gibi hissediyom hayırlısı olsun bakem-tatlicadiarzu-
aa ewt iyi olur valla daha iyisi olmasada ayrılmamak için bi site mi belirlesek bu girmeyince oradamı buluşsakkalkisalkisalkis

alternatif bi site yokki şekerim hepsi fasafiso

canım ne olmus siteye ben anlamadım ayyyyy kıslar rüyamda hamilelik testi yapıyorum ikinci cizgi silik cıkıyodu zaten anca rüyamızda görüyos böle seyleri neyse hayırlısı olsun

inşallah canım gerçektede görürsün allah hayırlısını versin anacım

kim saldırmış acaba bilen varmı:sm_confused:

vallamı kıs:jeyyar: hehhheh biz çok uyanığızsırnaşık şey

okey oyun sitesi olsunmu oyun oynarızalkisalkisalkis
Ben biliyom canım habire girip durdum düzelmiş mi diye yazıyodu siteyi açınca direkt neden sorun olduğu
Hani ................ diye bir zayıflama hapımıdır nedir bişey vardı ya bu sitede onun hakkında kötü yorum yapıldı diye saldırmışlar ama bizim site yöneticisi öyle emindiki konuştuklarından savcılığa vericem falan diyince tırstılar herhalde birazda olsa düzeldi kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:

AMİN ANACIM AMİN MEĞERSEM NASIL BAĞLANMIŞIM BU SİTEYE İNAN KAÇ GÜNDEN BER MERAKTAYDIM ACABA HAMİŞ OLAN VARMI BENİM SİTEDEMİ BİR SORUN VAR ANLIYACAĞIN KENDİMİ YEDİM BURDA VALLA :CüvCüv::CüvCüv:

kimse alıntı yapmasın kızlar edıt yapıp silecem şimdi yeniden saldırmasınlar sırnaşık şey

HAYRET BıR ŞEY YA NEDıYE BıZıM SıTEMıZA SALDIRIYORLAR ALLAH ALLAH Çok üzgünüm çoookyasakkelime:mymeka:klava:klava:

aynen canım yaa

HAYRET BİR ŞEY YA NEDİYE BİZİM SİTEMİZA SALDIRIYORLAR ALLAH ALLAH Çok üzgünüm çoookyasakkelime:mymeka:klava:klava:
Hem işlerini doğru düzgün yapmıyolar hemde niye kötülüyo diye saldırıyolar madem hakklılıklarını kanıtlasınlar öyle değilmi canım Çok üzgünüm çoook

kimse alıntı yapmasın kızlar edıt yapıp silecem şimdi yeniden saldırmasınlar sırnaşık şey

hmm anladım CADIARZU saçma gelmişti cnm bana 1 günde 8 kilo
vücuttan su kaybettirip ondan sonra tepetaklak olur insan
sağlıklı yoldan zayıflamak varken niye hayatımızı tehlikeye atalım cnm birileri para kazansın diye
hem paramı hemde canımı sokaktan bulmadımya hayret bişi
hem suçlu hem güçlüler:1closedeyes:

aynen canım yaa

merhaba cnm hoşgeldik:enbuyukkk:hoşbulduk:lepi:

cnm sen ne kafana takıyon görümcen derdine yansın perişan olur iki tane bebek nasıl bakacak
biz adam akıllı 1 tane büyütek başka bişey istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…