bende iyiyim canım sağol kaydirigubbakcemile5iyim cnm sen nasısınkaydirigubbakcemile5
iyidir canım hoşgeldin senden nbr :1hug:kızlar selam ne haber
Bence hemen kan testi yaptır canım çünkü silik de olsa ikinci çizgiyi gördüysen büyük bir ihtimal hamile olabilirsin inşallah da öylesindir :Saruboceq:slmlar arkadaşlar internetteki hesaplayıcılara göre yarın adet görmem gerekiyor ancak bu ay kendimde bazı değişiklikler hissettim. bugün test kiti aldım ve öğlende denedim . ikinci çizgi silik çıktı. ümitlenmek istemiyorum zira 16 aydır deniyorum bugüne kadar bir kaç kez günüm geçtikten sonra kitlerde denemiştim ikinci çizgiyi silik dahi görememiştim. sizce gebe olma ihtimalim olabilir mi?
amiiiinnnn :saruboceq: Tez vakitte inşallah kötükedihüsokötükedihüso
hem milletin sağlığını hiçe sayarlar hemde haklıymış gibi saldırırlar inşallah hak yerini bulur böyle haksız saldırı yapmakla bence kendilerini dahada karaladılar haberleri yok :dilcikar:
selam cnm hoşgeldin allah ayırmasın bidaha bizi:Saruboceq:Slm Şekerler ŞÜkÜr k.k mıza kavuŞtuk ya valla kaÇtır denİyorum olmuyor hata verİyor benbİlİrİm hamİleymİŞ kızlar valla ben Çok sevİndİm garİbİm Çok ÜzÜlÜyordu.
rüyalar gerçek olur birgün bizde gerçeğini görürüz cnmcanım ne olmus siteye ben anlamadım ayyyyy kıslar rüyamda hamilelik testi yapıyorum ikinci cizgi silik cıkıyodu zaten anca rüyamızda görüyos böle seyleri neyse hayırlısı olsun
iyilik cnm ne olsun herşey aynı bakalımhosbulduk canım ne haber
aa ewt iyi olur valla daha iyisi olmasada ayrılmamak için bi site mi belirlesek bu girmeyince oradamı buluşsakkalkisalkisalkis
canım ne olmus siteye ben anlamadım ayyyyy kıslar rüyamda hamilelik testi yapıyorum ikinci cizgi silik cıkıyodu zaten anca rüyamızda görüyos böle seyleri neyse hayırlısı olsun
Ben biliyom canım habire girip durdum düzelmiş mi diye yazıyodu siteyi açınca direkt neden sorun olduğukim saldırmış acaba bilen varmı:sm_confused:
vallamı kıs:jeyyar: hehhheh biz çok uyanığızsırnaşık şey
okey oyun sitesi olsunmu oyun oynarızalkisalkisalkis
selam cnm hoşgeldin allah ayırmasın bidaha bizi:Saruboceq:
rüyalar gerçek olur birgün bizde gerçeğini görürüz cnm
iyilik cnm ne olsun herşey aynı bakalım
ayın 6sında yani 2 gün sonra kontrolüm var heyecanlıyım ama sanki yumoşlar gelişmedi gibi hissediyom hayırlısı olsun bakem-tatlicadiarzu-
alternatif bi site yokki şekerim hepsi fasafiso
AMİN ANACIM AMİN MEĞERSEM NASIL BAĞLANMIŞIM BU SİTEYE İNAN KAÇ GÜNDEN BER MERAKTAYDIM ACABA HAMİŞ OLAN VARMI BENİM SİTEDEMİ BİR SORUN VAR ANLIYACAĞIN KENDİMİ YEDİM BURDA VALLA :CüvCüv::CüvCüv:
Hem işlerini doğru düzgün yapmıyolar hemde niye kötülüyo diye saldırıyolar madem hakklılıklarını kanıtlasınlar öyle değilmi canım Çok üzgünüm çoookHAYRET BİR ŞEY YA NEDİYE BİZİM SİTEMİZA SALDIRIYORLAR ALLAH ALLAH Çok üzgünüm çoookyasakkelime:mymeka: klava: klava:
kimse alıntı yapmasın kızlar edıt yapıp silecem şimdi yeniden saldırmasınlar sırnaşık şey
AMİN ANACIM AMİN MEĞERSEM NASIL BAĞLANMIŞIM BU SİTEYE İNAN KAÇ GÜNDEN BER MERAKTAYDIM ACABA HAMİŞ OLAN VARMI BENİM SİTEDEMİ BİR SORUN VAR ANLIYACAĞIN KENDİMİ YEDİM BURDA VALLA :CüvCüv::CüvCüv:
İyi yaptın canım fırsat bilip tekrar başlamasınlar diye öyle dedim canım firma ismini sileyim dedim siz okuduktan sonra herkes bilsin de almasın kötükedihüsopardon sonradan gördüm yazdığını canım benim bende hemen sildim
merhaba herkeseee çok şükür açıldı yaa kaçgündür giremedim sinir oldum.
bu arada BENBİLİRMe de hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim :teytey:
Arkadaşlar bende bu yarın itibariyle çalışmalara başlıyorum hastaydım bitti hayırlısı inşallah.Bende bebiş istiyorum artık senağlama görümcem doğum yapalı 5,5 ay oldu c.tesi öğrendimki üstüne yine hamile kalmış,benden beklerken görümcem elini çabuk tutmuş diye söylendiler banada ç.ok üzüldüm.ama kendimi bırakmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?