- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
niye veremiyon kıs ikona tıkladığın zaman ne diyo ne yazıyo:sm_confused:yaavvvvvvvv sinir oldum he bi kişiye verdim gerisine rep veremiyommmmmmmmmmmmmm
sana günaydın o zaman bize akşam oldukaydirigubbakcemile3yeni kalktım sayılır bende bugün bi uyku hali var üzerimde.Onun dışında iyiyim ama site çok canımı sıktı çok sorun çıkarıyo.
sağol vildancım desteğin için
evet kafama takmıcam.çünkü bu önümüzdeki haftalar çok önemli çalışmalara başlıyorummmhihoyyyt hayırlısıyla biz dediğin gibi 1tane büyütelimmde..
ben siteyi açarken çok zor açıyorum.ne zorları varmış burayımı bulmuşlar saldıracak hayy Allahım yaaklava:
kıs kendimi nilüşle eşleştirmiştim aklımdan o hamiş kaldı benbilirimle eşleşti
aklımda sen ve dilnur vardı bakıyım kim kiminle eş zamanda hamiş kalacak
arkadaslar merhaba ben adetz söktürücü kulandım adet ğörmüodum ğebelık testı yaptım yok bısı ama hala adet ğörmüormu acaba teste hamıle oldugum çıkmadı mı bılmıorum kafam karısık ne olur dua edın hamıle olım herkesten cvp beklıorum tesekkürler bsoalun böle benıom ğibi olupta sonradan hamıle oldugu çıkan var mı arkadaslar
ay hamiş kalalımda inşalllah
fark etmez
hepimiz kardeşiz nede olsa:1hug:
arkadaslarım hepınızden cvp beklıorum ne olur bısıler yazın kan testı yaptırıcam ama yaptırmadan once yazım sıze ıstedım ama 3 tane ğebelık testı yaptım fıssssss hepsıde acabsa ben kendı mı mı kandırıorum ya offffffffffff
arkadaslarım hepınızden cvp beklıorum ne olur bısıler yazın kan testı yaptırıcam ama yaptırmadan once yazım sıze ıstedım ama 3 tane ğebelık testı yaptım fıssssss hepsıde acabsa ben kendı mı mı kandırıorum ya offffffffffff
Desene bizden de hayır olmayacak yine neyse çıkmamış candan ümit kesilmez demişlerkıs kendimi nilüşle eşleştirmiştim aklımdan o hamiş kaldı benbilirimle eşleşti
aklımda sen ve dilnur vardı bakıyım kim kiminle eş zamanda hamiş kalacak
ayy tabiki fıstığım
ben kk da olmadığım zamanda aklımda hayalimde hep burdaki kızlar var...o yüzden çarpma çıkarma bölme işlemi yapıyom eşleştiriyom falan kendi zihnimden uğraşıyom işte öylesırnaşık şey
heee çıkmamış candan ümit kesilmez:jeyyar:Desene bizden de hayır olmayacak yine neyse çıkmamış candan ümit kesilmez demişler
bende pc başından kalkamdım ya başarıcam olacak diye
ama olmadı bi trlü açamadım sinir oldum vallaklava:
Desene bizden de hayır olmayacak yine neyse çıkmamış candan ümit kesilmez demişler
herkese selamlar,
kızlar gebe kalamayıpda üzülenler ne olur üzülmeyin.herşeyden önce sağlık önemli. daha önce kk da da yazdım. 12 yaşında bir kızım var. 2 yaşındayken eşimden ayrılmıştım ve geçen yıl ikinci evliliğimi yaptım. şimdiki eşimin ilk evliliği.ilk evliliğimde eşimde sperm düşüklüğü vardı ve 5.yılın sonunda tedavisiz beklemediğim ve koskoca ayda iki kez birleşme sonucu gebe kaldığımı öğrendim.allahın mucizesi işte. şimdi de 16 aydır çocuk olsun diye uğraşıp durdum. laparoskopi, film, klomen derken vücut kimyam alt üst oldu. herşeyi bir kenara bıraktım ve hala ümidim var. netteki hesaplayıcılara göre yarın adet görmem gerekiyor ama ben bugün öğlen arası test yaptım ikinci çizgi silikti ümitlenmiyorum yine de. umarım gebeyimdir. gebe kalamayan herkese allah büyüktür herşeyin bir zamanı var sabırla ümitlerimizi kaybetmeden beklememiz gerekir diye düşünüyorum. evlat sahibi olmak kolay ama yetiştirmek çok zor allah hepimize herşeyin hayırlısını en önemlisi sağlık sıhhat versin.bir kaç gün sonra kanda tahlil yaptırdıktan sonra kesin neticeyi sizlere bildiririm. sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?