Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar slmmmm biz geldik bebişimle nasılsınız nevar neyok baya oldu girmeyeli bebişin telası vardı eeee yeni hamiş varmıııdelikafaduldendelikafadulden

kızlar slmmmm biz geldik bebişimle nasılsınız nevar neyok baya oldu girmeyeli bebişin telası vardı eeee yeni hamiş varmıııdelikafaduldendelikafadulden

sevgii canım günaydın hg...bebişin ve sen nasılsınız?kaç haftalık oldu?bir şikayetin var mı?

escales cok haklısın ama şok oldum görsem gözlerım doldu.ama haklısın hakçanın falan benım gibi sonucta arada cok fark yok.evet cıkıp moralımı düzeltcemmmm dua edın kızlar gerekırse o adama gitmem

canım ben dün vuruldum tetenoz aşımı şu an sol kolum ağrıyo.vurulunca birşey hissetmedim ama akşam çok ağrıdı sonradan yakmaya başlıyo.şu an sol kaloum çok kötü.ama geçer ya zamanla .ne yapalım .bebişler de biz de mikrop kapmayalım mecbur vurulacaz.2 doz vuruluyomuş bana dün vuruldu ve 1 ay sonra bir daha vurulacakmış.haziranın ilk haftası yine gel ikinciyi vurucaz dediler.
16 hafta geçince vuruluyomuş ben dün sormaya gittim sağlık ocağına.hemen gel vuralım dediler .bende vuruldum.

yeb. escales. benbilrim hg... kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnn
günaydın canım benim
canım hayırlısı olsun inşallah adet olmazsın.süpriz yapar bebişin:1hug:

inşallah canım ya ama ne bileyim bir anlasam bende ne olduğunu benim kendimi bildim bileli adet olacağım zaman hiç sancım olmazdı ne göğsüm sızlardı nede kasıklarım ağrırdı şu iki aydan beri hepsini yaşar oldum görüünüşe göre kendimi çok adapte ettimi sancılarım oluyor birde ben hemen kanedimi strese sokuyorum ve bu esnada ya sancılanırım yada yara dökerim. şükür yara dökmem yok ama sanki gebelik belirtileri gibi belirtilerim oluyor gülüm inşallah kendimi alıştırırımda geçer:çok üzgünüm:

günaydın canlarım nasılsınız????
beryalcim geçmişolsun canım...bakalım bizi neler bekliyo....demek aşılar falan var...

sevgii nilüfer79, muhasebe22 ,gaye,aki.no.bebii,benbilirim hamile:teytey: darısı diğer arkadaşlarımızn başına inşallah.

sevgii canım günaydın hg...bebişin ve sen nasılsınız?kaç haftalık oldu?bir şikayetin var mı?

6+5 olduk teyzesi kalp atışalrınıda duyduk bebişimin iiyim şükür akşama doğru şişlik yaşıyorum resmen patlıcak gibi olıyom mide bulantılarım biraz çoğaldı iştahım hala yok 2 kilo vermişim bile acıkıorum ama canım bişey yemek istemio umarım düzelir sen nasılsın bebiş napıo ösledim kısssssssss:1hug:

benbilirim hamilemiiiiiiiiiiiiiii yaaasüprizzzzz
aaaaaa heyecan yaptım..

canım sağol. 20-24.haftalar arası vuruluyor diye biliyorum sana erken yapmışlar. nasıl olsa yapılacak sende sormuşsun zaten. dediğin gibi herşey bebişler için. ateş yaptı mı peki?

günaydın canlarım nasılsınız????
beryalcim geçmişolsun canım...bakalım bizi neler bekliyo....demek aşılar falan var...

nilüfercim günaydın bebişin ve sen nasılsın? avatarın değişmiş,hemşire nereye gitti? buda çok güzel amakaydirigubbakcemile3

sevgii nilüfer79, muhasebe22 ,gaye,aki.no.bebii,benbilirim hamile:teytey: darısı diğer arkadaşlarımızn başına inşallah.

aaaaaaaaa süperrrr demek benbilirm hamileeeeehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy çook sevindim yaaa çookkkk...ben okumamışım yaa halayı nezaman çektiniz anacım hiç görmedim süpperrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ben kalamıcam diye diye hamiş demek ...darısı olmayanların başınaa:Saruboceq:

kıssssss nilüfer hamiş misin canım yaaaaaa çok mutlu oldummmm hayırlı olsun bebişin kısssssssss:CüvCüv::CüvCüv:

sağol canikomm evet yhamileyim..senden hemen sonra öğrendim bendee...seninde hayırlı uğurlu olsun işallahh...çok teşekkürler:CüvCüv:

maaşallah maaşallah değmesin. canım kilo vermen normal son aylarda alınıyormuş zaten. bende 1-2 kilo vermiştim daha yeni almaya başladım. dikkat et kendine.sen yinede zorlamadan yemeğe çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…