kızlar slmmmm biz geldik bebişimle nasılsınız nevar neyok baya oldu girmeyeli bebişin telası vardı eeee yeni hamiş varmıııdelikafaduldendelikafadulden
gülüm sen kendini çok strese sokuyorsun canım allaha dua et emin ol ki allah hepimize hayırlsını verir zaman gelicek bebişini eline aldığında bu yaşanılanlara gülüp geçiceksin sonra bebişine daha sıkı sarılacaksın arkadaşların dediği doğrudur ben hamile olsam yardımcı olurum ama ama diğer arkadaşlar sana zaten yazdılar normal diye se n şu hamileliğin tadını çıkar bebişini gezdir sıkma bu kadar canını allah büyük canım benim. ya Şeniz:1hug:a.s.
sağol beryalcim biz iyiyiz siz nasılsınız? yarın tetanoz aşısı vurulucam. iğneden korkmem. ama geçenlerde komşum olmuş, şişti ve ağrı yaptı dedi. ben daha öncede vurulmuştum bundan 10 sene önce tahmini o zaman bir şikayetim olmuşmuydu hatırlamıyorum.
günaydın canım benimyeb. escales. benbilrim hg... kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnn
canım hayırlısı olsun inşallah adet olmazsın.süpriz yapar bebişin:1hug:
kızlar slmmmm biz geldik bebişimle nasılsınız nevar neyok baya oldu girmeyeli bebişin telası vardı eeee yeni hamiş varmıııdelikafaduldendelikafadulden
sevgii canım günaydın hg...bebişin ve sen nasılsınız?kaç haftalık oldu?bir şikayetin var mı?
canım ben dün vuruldum tetenoz aşımı şu an sol kolum ağrıyo.vurulunca birşey hissetmedim ama akşam çok ağrıdı sonradan yakmaya başlıyo.şu an sol kaloum çok kötü.ama geçer ya zamanla .ne yapalım .bebişler de biz de mikrop kapmayalım mecbur vurulacaz.2 doz vuruluyomuş bana dün vuruldu ve 1 ay sonra bir daha vurulacakmış.haziranın ilk haftası yine gel ikinciyi vurucaz dediler.
16 hafta geçince vuruluyomuş ben dün sormaya gittim sağlık ocağına.hemen gel vuralım dediler .bende vuruldum.
günaydın canlarım nasılsınız????
beryalcim geçmişolsun canım...bakalım bizi neler bekliyo....demek aşılar falan var...
günaydın canım moralini yüksek tut bebişini düşün artık:CüvCüv:gunaydın rufeydacımmm
günaydın canlarım nasılsınız????
beryalcim geçmişolsun canım...bakalım bizi neler bekliyo....demek aşılar falan var...
sevgii nilüfer79, muhasebe22 ,gaye,aki.no.bebii,benbilirim hamile:teytey: darısı diğer arkadaşlarımızn başına inşallah.
kıssssss nilüfer hamiş misin canım yaaaaaa çok mutlu oldummmm hayırlı olsun bebişin kısssssssss:CüvCüv::CüvCüv:
günaydın canım moralini yüksek tut bebişini düşün artık:CüvCüv:
günaydın canım hg...
günaydın tatlım hg..kaydirigubbakcemile3günaydın canlarım nasılsınız????
kızlar günyadınnnnn nasılsınız
6+5 olduk teyzesi kalp atışalrınıda duyduk bebişimin iiyim şükür akşama doğru şişlik yaşıyorum resmen patlıcak gibi olıyom mide bulantılarım biraz çoğaldı iştahım hala yok 2 kilo vermişim bile acıkıorum ama canım bişey yemek istemio umarım düzelir sen nasılsın bebiş napıo ösledim kısssssssss:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?