Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben çıkayım artık kursa gitcem akşamada kaynanamlar yemege gelecek evişlerimde var ancak yetişir erkenden kalktım ama pc başından kalkamıyom yafdelikafadulden

sağolasın tatlımmŞenizŞeniz
bizde cumartesi kaynanamgile gittik gündüz akşamda ablamgile yemeğe gittik pazar günü pikniğe götürdü kocişim bayağı eğlendik süprizzzzzevde cnm sıkılıyor bütün hafta hafta sonlarını dört gözle bekliyommirmirmirmir

kız beryal affet anacıımm kafa kalmadı sayenızde ıyı oldum.yok tmm streslı değilim cnmmm.mal doktor yaa sansıma buna denk gelıyorumm.aslında bir dr var iyi diyrlar muayenesı 90 ytl pahalı yaa.ama ben buna gitsem her gidişimde 90 vermem herhalde:)birde bu adamamı gitsem kızlar cuma yoksa burayamı gitsem.bırde ben cuma akşam konyaya gitcektım yukseklisans dersıne ya yola gitsem bişey okurmu dun bunalrı sorucaktım ama gerek kalmadı

benbilirim son adet tarihini söylesene beryalciğim eklesinhihoyyyt
geçmişi bıraktım bende çok var yaa....
benbilirim sen neden endişeleniyorsun canım ya benım adet günümde 26 çıkmıştı..iki gün sonrada 49.6 çıkmıştı...ben korkayım ozaman..hiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum öyle şeyleri..senin gayet yüksek işteee..yani biranda nasıl fırlasın ya değerler bebek rahme düşüyo yavaş yavaş yükseliyo işte hormonlar...
5 gün sonrada 426 çıktı..2 günde 2 kat yükselmesi gerekirmilşşş

son adet tarıhım 1nisan
kız nülü ben ne biliyim dr dedı yoksa ben gayet mutluydum hamileyım dıye.ama dr öle dıyınce korktum kız .kızlar acaba bu kese fln ne zaman görülebiliyorr .inş. benımde cuma gunune 400lerı görür.aynen ya bedne dun şöle düşündum sayet burda bır canlı yerleşmeye calışmıyrsa nasıl olduda bir gunde 60 arttı tıp okumadım ama mantıgım böle dedı hihoyyyt gülmeyın ama ben böl e düşündum

canım 90 tl normal ben her ay 150 veriyom .bu arada zaten ayda bir kez hfalan gidicen aralardaki muayneye 15 gün geçmeden para alınmıyo.parayı takma kafana.düzgün bir doktora görün .ama bekle şimdi acele etme sakın .cuma gününe kadar sabret .her gidişinde alttan da muayne ederler sakıncalı olur.sen üzülme bebişin orda sağlıklı annesi.kendine dikkat et.hemen folik plusa başla.süt iç .bol su iç.fazla ayakta kalma.yolda da dikkat et kendine.çok fazla sarsacak yerler oturma arabada.

canımm sen bebğinin cinsiyetine baktın mı çin takvimindeen?Ama nettekiler doğru değil,ben de bi çin takvimi var kime yaptıysam doğru çıktı,annemle babama bile yaptım bizimki kardeşlerimle yani doğru çıktı..Bunun için senin ve eşinin gün ay yıl doğum tarihiniz gerekiyo,istersen hesaplıyabilirim..a.s

iyiyim canım sen nasılsın

agllamıyımda napim ya 15. aya girdik tık yok yaasenağlama

agla gitsin ya
ama dur sen aglama kıs belki hamişsindir
adet olmazsın inşallah
e olursan aglarsın tamam mı:jeyyar:
pek umudum yok ama hadi hayırlısı ya varya kadınların yaşadıklarına bak ya adamlarda hiç sıkıntı yok valla biz bebiş olmadı diye ağlarız hamile kalırız ağlarız anam varya bizde çok sulu gözlüyüz be ya dur kız bende az ğlıyayım anacım ben bu aralar zaten fazla sulu gözlüyüm hemen ağlıyasım geliyor
İyilik şekercim senden naber?:lepi:

Sağol hakca cım,sen nasılsın bakalım?
bendende iyilik canım benim
günaydın escalescim rabbime şükür çok iyiyiz cnm oğluşumda iyi teyzesi sen nasılsınŞeniz
valla gülüm bekliyoz işte bakalım ne olacak bu ay
bebek takvimimi canım
inşallah bu ay sende hamile kalırsın hemen sanada yaparım en bebişlisinden .:1hug::asigim:
ama ya hamile kalmadan olmazmı :çok üzgünüm:

anacım sen şu hanıma biraz kız dünden beri kendini yıpratıyor hanım

bende isterim bebiş yok ama olsunhihoyyythihoyyythihoyyyt

beryal tmm cnmmm cuma olmadı öbur ıyı dra gideyımmm Allah buyuktur folık asiti bilmıyorum onuda sorar baslarım

ay merak ettim nasıl oluyo o hamile değilim ama benimkini hesaplayabilmen çin hamile olmam mı gerekli eğer değilse benimkinide hesaplarmısın canım?

aaaaaa
ben 30/06/1983 esım 30/091981
kızz dırek cınsıyete gectık heyecanlandım neyse yaparmısıncokacimcoook

ohhh iyi yapmışsınız canım gezmek iyi oluyor. bugünde hava burada yağmurlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…