günaydın rufeydacım nasılsın tatlımŞenizŞenizgünaydın citoscummmmmmm
a...s....günaydın canım hg........
benbilirim tebrikler canım çok sevindim ben sana dedim dimi hamilesindir diye allahım sağlıkla kucağınada aldırsın :teytey::teytey::teytey::hooray:kız nülüş.senın sasırman normal ben bile şaşırdım anacaım kaldıgıma:))bende adacayı alıcaktım mayısta ıyı çalışcam dedım.ama işte su topık bozuktu giremedım dedım ya çöpten aldım silik 2,ciyi gördum sabah pazar gene yaptım lank dıye 2, çizği cıktı hemen dedım kan testıne gideyım gittim işter 159 cıktı dr pozitif dedı.dun gittim hem dedım muayene olurum anaaa adam dedıkı deger düşük dıs gebelıkmı normal gebelıkmı dıye takıp etcez dedıd degerlerı nasıl korktum.dun gene kan testı yaptık 220 cıktı bu kezde ıyı dedı yukselme bırde cuma bakıcakmıs kan testı.suan anlıcan korku sevıncten agır basıyor ama kızlar normal dedı.ben kötu bişey düşünmuyorum anormal olsa nasıl 1gunde 60 deger atarkı.senın kaçtı nülüş ya anacaıom ayrıntılı su degerleını yaz.işede gitmedım ya
günaydın çitoscum ne habersin bakalım senin bebiş nasıl sen nasılsın anacım uzun zamandan beri görüşemiyoruz şekercimgünaydınnnn kızlarrrrrr hihoyyyt
gülüm ben şuan sana yollıyamıyorum bir kaç kişiye verdim sana verebildim i hatırlamıyorum anacım ama gelsin sanda vercem yeniden şekercim benimkızlar replerimizi esirgemeyelim lütfen
pamuk eller repe hadi bakalım
ben kotayı doldurdum
hepsini verdim gitti:))))))
yollasın anacım bende yakalrım öpücüğünü ben onu yer yer bitiririm ŞenizŞenizben sana yapim hemen canım .
hoşgeldin hayırlısı olsun canım gelecek ay hamile kalırsın inşallah.
sever sever bayılıyo o güzel kızlara.sanda öpücük yollar şimdi teyzesi.:jeyyar:Şeniz
günaydın tatlım nasılsın oğluşun nasıl .
nerledeydin bakalım .hihoyyyt
günaydın kızlarr..Nasılsınız bugün?hihoyyyt
Sölemesi ayıptır ben süper hissediyorum bugün nedense..:dance:
kalbim çok temiz ya oyüzden içime doğdu beni merak ettiniz cnm:jeyyar:
bende sizi çok merak ettim hakcam cumadan buyana göremedim seni neler yaptınız bakem kızınlaŞeniz
günaydın cnm hoşgeldin:1hug:günaydın kızlarr..Nasılsınız bugün?hihoyyyt
canım ağlama lütfen inşallah bebeğinde gelir yakında merak etme hepimiz bu sınavdan geçtik öyle bebek sahibi olduk sende bu sınavı başarıyla sabırla geçiceksin üzülme:teselli::1hug:kızlar pazar günü kermese gittim
bebek yelegi gördüm çok begennip aldım
akşamına adet oldum yaf kadere bakınsenağlama
teşekkürler canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
kızlar pazar günü kermese gittim
bebek yelegi gördüm çok begennip aldım
akşamına adet oldum yaf kadere bakınsenağlama
iyi olmaya çalışıyom be güzelim adet olduum yine:bbo:günaydın rufeydacım nasılsın tatlımŞenizŞeniz
benbilirim tebrikler canım çok sevindim ben sana dedim dimi hamilesindir diye allahım sağlıkla kucağınada aldırsın :teytey::teytey::teytey::hooray:
günaydın çitoscum ne habersin bakalım senin bebiş nasıl sen nasılsın anacım uzun zamandan beri görüşemiyoruz şekercim
gülüm ben şuan sana yollıyamıyorum bir kaç kişiye verdim sana verebildim i hatırlamıyorum anacım ama gelsin sanda vercem yeniden şekercim benim
yollasın anacım bende yakalrım öpücüğünü ben onu yer yer bitiririm ŞenizŞeniz
selam canım .hoşgeldin .slm ayşen 74 beryal çitos2903 escales hakça ilterçakır nilüfer 79 rüfeyde serra yeb2004 ve zek hepinize selaaaammmmmm hihoyyythihoyyyt
bizde iyiyiz teyzesi.slm beryalim hakcam ve sinemis84 burdayım kıslar merak etmeyin ben ve oğluşum çok iyi canlarım sizin bebişler nasıl bakalımŞeniz
iyiiyiz canım senin süper olman bizi de mutlu eder.hep böyle ol.ohhh sağdan :teytey::teytey:günaydın kızlarr..Nasılsınız bugün?hihoyyyt
yeb rep için sağol.cok ıncesın cnm sağol
Canlarım ya bu ewlilik ve ya bebek çizelgesi nasıl ekleniyor?bana da öğretebilir misiniz?:1rolleyes:
iyiyim canım sen nasılsınHoşbulduk canım..nasılsın?
agllamıyımda napim ya 15. aya girdik tık yok yaasenağlamagünaydın cnm hoşgeldin:1hug:
canım ağlama lütfen inşallah bebeğinde gelir yakında merak etme hepimiz bu sınavdan geçtik öyle bebek sahibi olduk sende bu sınavı başarıyla sabırla geçiceksin üzülme:teselli::1hug:
ana kıyamam ben sana ağlama kız moralini bozma canım benim ben ne yapayım peki benim annemde kayınvalidemde örüyor annem demiyor oğluma diyor ama bir görsen elindeki çok ama çok güzel belli etmiyor ama onların yanına gittiğimde moralim bozuluyor kız dur şimdi bende ağlıyacağım haaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İyilik şekercim senden naber?:lepi:hoşgeldin şekercim ne habersin bakalım
günaydın çitoscum ne habersin bakalım senin bebiş nasıl sen nasılsın anacım uzun zamandan beri görüşemiyoruz şekercim
gülüm ben şuan sana yollıyamıyorum bir kaç kişiye verdim sana verebildim i hatırlamıyorum anacım ama gelsin sanda vercem yeniden şekercim benim
yollasın anacım bende yakalrım öpücüğünü ben onu yer yer bitiririm ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?