- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
Okadar Çok aĞladım kİİİİİİ.allahım kİmsenİn kucaĞını boŞ bırakma
hayırlısı canım benim gelecek ay çalışmaları birlikte sıkı tutarız artıkKızlar ben adet oldum umudum mayısta
Okadar Çok aĞladım kİİİİİİ.allahım kİmsenİn kucaĞını boŞ bırakma
beryalcim okyanus topiğe uğramıyor ne zamandır bir haberin var mı?
okyanus neredesinnnnn???
evet canım uzun zamandır gelmiyor okyanus bende merak ettim .çitosu da görmedim birkaçgündür.
günaydınnnn kızlarrrrrr hihoyyyt
slm ayşen 74 beryal çitos2903 escales hakça ilterçakır nilüfer 79 rüfeyde serra yeb2004 ve zek hepinize selaaaammmmmm hihoyyythihoyyyt
ben sana yapim hemen canım .tamam canım takvimle uğrasıyım bakalım olcak mı daha önce hiç yapmadım da senin bebiş nasıl çok şükür kalp atışalrınıda duyduk rahatladım valla aman maşallah çoğalsın bakalım hamişler allahım isteyen herkese vaersin inşşşşşşşşşşşş:CüvCüv::CüvCüv:
hoşgeldin hayırlısı olsun canım gelecek ay hamile kalırsın inşallah.Kızlar ben adet oldum umudum mayısta
sever sever bayılıyo o güzel kızlara.sanda öpücük yollar şimdi teyzesi.:jeyyar:Şenizoy ben o nohutun ellerini ısırrım kız ben asıl ona sapıklık yaparım ondan sonra beni sevmez valla hee
evet canım ama garibim strese giirmiş inşallah bir sorun yokturda bu yaşadıkları ufak sıkıntı olur
günaydınnnn kızlarrrrrr hihoyyyt
evet canım uzun zamandır gelmiyor okyanus bende merak ettim .çitosu da görmedim birkaçgündür.
evet canım bende merak ettim. citosta gelir inşallah birazdan.
slm ayşen 74 beryal çitos2903 escales hakça ilterçakır nilüfer 79 rüfeyde serra yeb2004 ve zek hepinize selaaaammmmmm hihoyyythihoyyyt
günaydın citoscummmmmmmgünaydınnnn kızlarrrrrr hihoyyyt
a...s....günaydın canım hg........slm ayşen 74 beryal çitos2903 escales hakça ilterçakır nilüfer 79 rüfeyde serra yeb2004 ve zek hepinize selaaaammmmmm hihoyyythihoyyyt
sinemis hg canım nasılsın?
hg citosum tam beryalle seni konuşuyorduk sen geldin kaydirigubbakcemile3
vildanda yok henüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?