Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kayracım bu şiir buraya yazan ellerin dert görmesin çok duygulandım okurken çok güzel yüce rabbim hepimizin melekleri verir inşallahsenağlamasenağlamasenağlama

bayadır girmiyorum zaten siteye bugün gireyim diye niyetlendim. kafayı yemiş ben yokken site... kafamçokkarıştı

kimler hamile ya. şu liste nerelere kayboldu. ne gelişmeler var çok merak ediyorm. kızlar söyleyin nolur....

Yeb2004cüm,canım senin 2004 doğumlu oğlun doğru çıkıyo(eğer 2004 te hamile kaldıysan),2010 nun 10 ayına kadar da kız çıkıyo..hadi hayırlısı. :)

Hakca canım senin kız çıkıyor,hadi hayırlsı..

Vildangelcim senin de erkek çıkıyo walla benim bi suçum yok,test öle diyo,ama Rabbim bilir tabi,test illaki doğru çıkcak diye bişi yok.ÜMidini kesmee :) sağlıklı sıhhatli olsun da..

Escales cim bu ara da sen sağol canım benimm..

TARİH : 05.05.2009 SAAT : 10:20

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________
21.benbilirim________________1 NİSAN
SANIRIM SON LİSTE BU CANIM..

slm kızlarr ayy bu siteye saldıranları allah bildiği gibi yapsın emi kaç gundur giremedim sinirlerim bozuldu canım sıkıldı valla bu arada sizler nasıl girdiyseniz maşallah doldurmusunuz sayfalarıı herkese slm sekerleerr

nsb canım banada yaparmısın ben 10.08.1987 eşim 11 kasım 1977 ama kimlikte kasım ayı olarak geçiyo asıl doğum tarihi 20 temmuz 1977 sana zahmet bakarmısın banada bi ilk cocugum ne olcak

belenay ablam nasılsın nilaycım sende ne var ne yok benbilirim tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim nsb naber tatlımnm bircancım h.g.

nsb canım banada yaparmısın ben 10.08.1987 eşim 11 kasım 1977 ama kimlikte kasım ayı olarak geçiyo asıl doğum tarihi 20 temmuz 1977 sana zahmet bakarmısın banada bi ilk cocugum ne olcak
cANIM selam..Senin 2010 nun 7. ayına kadar kız çıkıyo..hayırlısı olsun..

slm kızlar şükür kavuşturana giremedim kaç gündür ne testi bu kızlar bende isterim...

nsb ne testi canım zahmet olmazsa banada bakarmısın ne yapmam gerekiyo...bu arada hoşbulduk arkadaşlar...

ALARA1983, belenay, benbilirim, bircan, mavi_qozlu, nilaykisir, nsb naber kıslar

belenay ablam nasılsın nilaycım sende ne var ne yok benbilirim tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim nsb naber tatlımnm bircancım h.g.

sağol canım benim bende dışardan geldim oturdum netin başına tabi 502 yazısı izin verdiği sürece bakabiliyorumklava:girdikçe anca yazıları okuyorum tam yazmaya fırsat olmuyor sen nasılsın canımkaydirigubbakcemile5

ben kız istiyom yaff:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…