Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

adet tarihim 1 mayıstı 2 mayısta evde yapılan testten yaptım silik cizgi cıktı pazar günü tekrar yaptım daha koyuydu dün ilceye kan tahlili yaptırmaya gittim ancak bizim ılcede kan tahlili yapılmadıgı için idrar yaptırdım ondada daha erken diye zayıf cıktı bu sabah yine tst yaptım hala silik nedeni nedir hamile olma ihtimalim var demi dıs gebelik olabilirmi nasıl anlasılır... yardım ederseniz sevinirim...simdiden tesekkürler

kızlar ben kactım forumun hiç tadı yok kapanıp duruyo allah nası biliyosa onuyapsın saldıranları

benbilirim sen benımki gibi bebiş takvimi yap bak altında kaç hafatlık olduğum yazıyor benım..bugun tam 6 haftalığım...238 gün sonra frtlatıyorum kısmetse
kız allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
gülüm o durumda olan bir arkadaşımızda var benbilirim oda aynı sorunu yaşıyor kan testi yaptır muhakkak oradan belli olur canım
delirecem yaa msj bile yazamıyorum ne olur düzelsin artık yaaaa
deme gitsin zorla girdim
sormayın kızlar ya girmek ayrı dert yazışmak ayrı dert oldu valla
klava:klava:klava: varya sitemize saldıranları dövelim kızlar
herkese merhaba ben geldim ,
site hala yavaş yaa kimsede kalmamışş

aynen öyle canım benim çok yavaş valla 502 rakamını sevmemeye başladım klava::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…