Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vıldosss slmmmmmmmm cnmm kız zaten senın kızın yokmuydu oğlan olsunnn bence.
maviş sağol cnmm ama suan kesın normal hamile oldugum belirsız degerlerım takıp edılıyor bakalımmm cuma gene gıtcem dua edın yukselsın gene normal gebelık cıksın anlıcan moda giremedım sevınemedım

ben kız istiyom yaff:çok üzgünüm:
O zaman 2010 nu bekle canımm,aman boşverrr..takma kafana yaa ne varmış benim bi oğlum war çok da mutluyum,bebeğin olup da kucağına aldığında Öyle bi duygu olacakki içinde ne cinsiyeti ne esmerliği,beyazlığı,güzelliği,çirkinliği bile umrunda olmayacak,Allah hayırlı ewlat versin canımm..a.s.

Enee vildann..kızın mı war kız seninn..ben de zannediyomki ilk çocukk..kusura bakma..bi de bissürü nasihat ettim.

yazıyom yazılar gitmiyo çıkmaya çalışıyom çıkılmıyo işin içinden çıkmakda ayrı bi dert kıslarr benim içimde bişiler pıt pıt yapıyo gazmı yani bagırsaklarımdanmı geliyo ses ama tam karında orta kısımda arada bişilr pıt pıt yapıyo hayırdır inş vardır bundada bi hayır

nsb kızz allah ne muradın varsa versin emii bende ilk çocugum kız olsun istiyodum hayırlısı olsun sağlıklı olsunda hele bi hamiş olayımda inş yaa ama çok sevindim kız olmasına ben 2010 kadar hamiş kalmıs olurum :))

Ay canım çok sewindim,tabi yine de bunu çokk ciddiye alma,Allah bilir..Ama kime yaptıysam tuttu..Walla ben de 2. çocuğum kız olsun isterdim ama benm 2010 a kadar erkek çıkıyo..Bekleyemiycem walla :) bi oğlum war bi oğlum daha olur sağlıklı olsun da inş.
Bircancım bişi değil canım..

nsb canım inş gönlünden geceni rabbim diler sanada benim hep gönlümden kız geçiyo koçişte erkek olur ilk dio ben bide erkek olursa gözleri bana çeksin istemiyom ondan kızım olsun gözleri anası gibi olsun istiyom bu arada kızzlarr çıkıyom kendinize iyi bakın allaha emant olun hepinizi seviyomm öpüldünüzz yarın misafriim var müsait olursam girerimm

slm cnm
hee teyzesi bi kızım var 2 bacı olsunlar istiyom işte
Enee vildann..kızın mı war kız seninn..ben de zannediyomki ilk çocukk..kusura bakma..bi de bissürü nasihat ettim.
evet cnm 8 yaşını bitirdi kızım sırnaşık şey
Kızz..iyi de ben bişi göremiyom,nerde hani resim?
linklere tıklıycan canım
kaynanam için değil senin için yorum yaptım delikafadulden delikafadulden delikafadulden:sm_cool:

saol cnm teşekkür ederim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…