yaa bende istiyorum bendeeesırnaşık şeyAy canım çok sewindim,tabi yine de bunu çokk ciddiye alma,Allah bilir..Ama kime yaptıysam tuttu..Walla ben de 2. çocuğum kız olsun isterdim ama benm 2010 a kadar erkek çıkıyo..Bekleyemiycem walla :) bi oğlum war bi oğlum daha olur sağlıklı olsun da inş.
Bircancım bişi değil canım..
heeeyy napiyunuz geziyom tozuyom geliyom 2 satır yazan yok
oturup ekrana bakmaya alıştınız demi yazın bakıyım yaff bizde iki yorum yapak kendimize gelek
of kızlar benim ağrım var bide dizim çıktı küçük kadınlar hadi by.
rica ederim cnmkaydirigubbakcemile5meraba kızlar vildoşum saol canım.kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey her an kopacakmışız gibi sadece ekrana bakıyoz başka bişi yapmıyoz yaaayy sen cok yasa emı aksam aksam guldurdun benı harbıden ya konusalım ya nıye bakıyoz oylee =)))kaydirigubbakcemile3
vildoş ben buay hayal oldu canım artık bidahakine umarım işe bak her ay geç geliyordu buay erken geldi
iyi akşamlar cicişler
iyi akşamlar cicişler
rica ederim cnmkaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey her an kopacakmışız gibi sadece ekrana bakıyoz başka bişi yapmıyoz yaa
hayırlısı olsun cnm vardır bundada bir hikmet
önümüzdeki maçlara çok sıkı hazırlanıyoz hee sende katıl antrenmanlarasositososito
aynen her an baglantı kopacak muhabbet yarım kalıcak gıbı tetıkteyız heeee:roflol:
valla yaa tik oldu
sen benim pastalarıma yorum yaptınmı:uhm:
bak yorum yapmadıysan kaynananın hayatı tehlikeye girecek ona görekötükedihüso
vildanı kızdıracağıma iki satır yazayım tabi giderse yazdıklarım site yavaş ya anca ulaşıyor:)))nasılsın vildancım bakim hııım iklimtuna.pufi.serra84 sizler nasılsınız topikte sizzleri görüyorum şu anda herkes dizi izlemeye gitti sanırsam bende yemek yemeğe gidiyorum kendinize iyi bakın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?