Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaa bende istiyorum bendeeesırnaşık şey

heeeyy napiyunuz geziyom tozuyom geliyom 2 satır yazan yok
oturup ekrana bakmaya alıştınız demi yazın bakıyım yaff bizde iki yorum yapak kendimize gelek

heeeyy napiyunuz geziyom tozuyom geliyom 2 satır yazan yok
oturup ekrana bakmaya alıştınız demi yazın bakıyım yaff bizde iki yorum yapak kendimize gelek

ayy sen cok yasa emı aksam aksam guldurdun benı harbıden ya konusalım ya nıye bakıyoz oylee =)))kaydirigubbakcemile3

vildoş ben buay hayal oldu canım artık bidahakine umarım işe bak her ay geç geliyordu buay erken geldi

of kızlar benim ağrım var bide dizim çıktı küçük kadınlar hadi by.

meraba kızlar vildoşum saol canım.kaydirigubbakcemile5
rica ederim cnmkaydirigubbakcemile5
ayy sen cok yasa emı aksam aksam guldurdun benı harbıden ya konusalım ya nıye bakıyoz oylee =)))kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey her an kopacakmışız gibi sadece ekrana bakıyoz başka bişi yapmıyoz yaa
vildoş ben buay hayal oldu canım artık bidahakine umarım işe bak her ay geç geliyordu buay erken geldi

hayırlısı olsun cnm vardır bundada bir hikmet
önümüzdeki maçlara çok sıkı hazırlanıyoz hee sende katıl antrenmanlarasositososito

aynen her an baglantı kopacak muhabbet yarım kalıcak gıbı tetıkteyız heeee:roflol:

aynen her an baglantı kopacak muhabbet yarım kalıcak gıbı tetıkteyız heeee:roflol:

valla yaa tik oldu

sen benim pastalarıma yorum yaptınmı:uhm:
bak yorum yapmadıysan kaynananın hayatı tehlikeye girecek ona görekötükedihüso

vildanı kızdıracağıma iki satır yazayım tabi giderse yazdıklarım site yavaş ya anca ulaşıyor:)))nasılsın vildancım bakim hııım iklimtuna.pufi.serra84 sizler nasılsınız topikte sizzleri görüyorum şu anda herkes dizi izlemeye gitti sanırsam bende yemek yemeğe gidiyorum kendinize iyi bakın bakim

valla yaa tik oldu

sen benim pastalarıma yorum yaptınmı:uhm:
bak yorum yapmadıysan kaynananın hayatı tehlikeye girecek ona görekötükedihüso

canım bakmayanın kaynanası ölsün dediysen tüühh bakmasaydım keşkeekötükedihüso

mrb cnm iyiyim saolasın sen nasısın afiyet olsun cnmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…