Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam olmuss anam burda 5haftalık cıkmıssss:)))) neyse inş. kan degerlrım artarda hemencıkk

ARTAR ARTAR CANIM BENİM MERAK ETME ANACIM VARYA SENİN MORALİNN BOZUKLUĞUNDAN BEN KENDİMİ UNUTTUM BEN DAHA REGLİ OLMADIM VE MERAKTAN ÇATLIYCAM YA alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ARTAR ARTAR CANIM BENİM MERAK ETME ANACIM VARYA SENİN MORALİNN BOZUKLUĞUNDAN BEN KENDİMİ UNUTTUM BEN DAHA REGLİ OLMADIM VE MERAKTAN ÇATLIYCAM YA alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım hepimiz için dua ettim geldim yüce rabbim kabul edecek inşallah
bu arada canım yaa benim çok fazla akıntım var neden acaba adet günüm yaklaşıyor diyemi acaba

canım hepimiz için dua ettim geldim yüce rabbim kabul edecek inşallah
bu arada canım yaa benim çok fazla akıntım var neden acaba adet günüm yaklaşıyor diyemi acaba

VALLA GÜLÜM BENDE BİLMİYORUM BİR KAÇ GÜN ÖNCE BENDENDE AYNI AKINTI GELİYORDU AMA ŞUAN KESİLDİ ANACIM

he valla haklıısn.kız ben sana dıcektım unuttum sen bence hamilesınnnnn
ne kadar gecmişti kız test yapsana laelaelaelaelae

cnm yap yaa merak ettım ben adete 1gun var ken yaptım dedım salak gibi umutlanmıyım yapıyımda olmaıdıgm tescillensın.neyse yaptım tek çizği cıktı çöpe attımmmm sabah çöpten aldımm merak ettım cok cok silik 2,çizğiyi gördum cok heyecanlandım sakladım onu bir yere gidip gelıp baktım esıme bile demedım.2gun gectı gene yaptım ozaman hemen cıktı 2,çizği cok güsel bir duyguydu ıns tamama erer(

canım tamam da benim geçen ay bayağa geçti olmadım diye gittim test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm belkide gene bebiş yoktur biraz daha bekleyip yapayım diyorum bende

Hem 11 mayısta randevumda var olmadı orada kan testı yaptırırım o merakı deme gıtsın aŞırı merak edıyorum ama dur daha erken anacım

&ayla&, Ebruli84, iltercakir, yeb2004 SLM KIZLAR NERDESİNİZ BE YAAAAA

Burdayım canım geçmişte nsb nin cinsiyet tahmini için bişey sormuştum hemende çıkmak zorunda kalmıştım onu arıyordum 2010 un 10 kadar hamile kalırsam kızmış inşallah hayırlısıysa tabii

Burdayım canım geçmişte nsb nin cinsiyet tahmini için bişey sormuştum hemende çıkmak zorunda kalmıştım onu arıyordum 2010 un 10 kadar hamile kalırsam kızmış inşallah hayırlısıysa tabii

BENİMDE OĞLAN DİYOR CANIM AMA ALLAH HAYIRLI EVLATLAR VE SAPĞLIKLI EVLATLAR VERSİN ELİ AYAĞI SAĞLAM OLSUN DA CANIM İSTER KIZ İSTER OĞLAN OLSUN CANIM BENİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…