Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slmmmm ben geldimmm ohh çok şükür girebilyoz artık siteye ayy bitiricede hamişmiş ayy ne güzel yaaa allah hayırlı uğurlu etsin inş escales canım sen kesin hamişsin bak ben buraya yazıyomm ahanda yazdımm

slmmmm ben geldimmm ohh çok şükür girebilyoz artık siteye ayy bitiricede hamişmiş ayy ne güzel yaaa allah hayırlı uğurlu etsin inş escales canım sen kesin hamişsin bak ben buraya yazıyomm ahanda yazdımm

h.g.canım

kız ağzınız bal yesin sizin benim herif aynı diyor beryal bir anda hamile olduğumu gördü hamile listesine koydu siz diyorsunuz varya dayanamayıp gidip test alıp bakcam valla sonunda

kaydirigubbakcemile3arkadaşlar ne yapıyorsunuz işler olunca biraz koptum ortamdan..ama buradayım bene..

:1hug:
burdayım canım geçmişi bi okuyayım dedim ama tam okuyamadımda sayfalrı atltı verdim nedense birden sıkılı verdim
nasılsınız iyimisiniz
ANAM HOŞ GELDİN ŞÜKÜR GELEBİLDİN BEN İYİYİM SEN NASILSIN BAKEM
slmm kızzlarr misafirlerım gitti anca geldimm ne var ne yok bakalımm

MAVİŞİM SENDE HOŞGELDİN KIZ VALLA ÖZLEDİM SENİDE HE

kız ağzınız bal yesin sizin benim herif aynı diyor beryal bir anda hamile olduğumu gördü hamile listesine koydu siz diyorsunuz varya dayanamayıp gidip test alıp bakcam valla sonunda

acele etme canım ne olurr sonra çok üzülürsün yine benim her ay olduğum gibi bekle birazcık daha

benimde cumartesi çatlatma iğnesi vurulacam yine her ay olduğu gibi umutda var korkuda var hayırlısı artık ama bu tutmazsa artık hiç bir şey yapmayacam kendi haline bırakacam ne yapayım çok yıprandımm off yaaa

acele etme canım ne olurr sonra çok üzülürsün yine benim her ay olduğum gibi bekle birazcık daha

bekliyorum gülüm valla ama gel sen bana sor bu arada ya ben gribe yakalanacağım yüzüm alev alev yanıyor sanki benim ateş basıyor bir anda valla

:1hug:
ANAM HOŞ GELDİN ŞÜKÜR GELEBİLDİN BEN İYİYİM SEN NASILSIN BAKEM

MAVİŞİM SENDE HOŞGELDİN KIZ VALLA ÖZLEDİM SENİDE HE

h.b. canım bende özledim gulumm hemen girdim bak sizi bırakasım gelmiyo bu arada testini beş gun gecsin öle yap canım tamam yaptıgında üzülmek yılmak yok tamam mıı kızarım yoksa valla

bekliyorum gülüm valla ama gel sen bana sor bu arada ya ben gribe yakalanacağım yüzüm alev alev yanıyor sanki benim ateş basıyor bir anda valla

geçmiş olsun canım şimdilk ilaç felan alma derim nane felenda içme şimdilk nanede bebeğe etki ediyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…