burdayım canım geçmişi bi okuyayım dedim ama tam okuyamadımda sayfalrı atltı verdim nedense birden sıkılı verdim&ayla&, Ebruli84, iltercakir, yeb2004 SLM KIZLAR NERDESİNİZ BE YAAAAA
slmmmm ben geldimmm ohh çok şükür girebilyoz artık siteye ayy bitiricede hamişmiş ayy ne güzel yaaa allah hayırlı uğurlu etsin inş escales canım sen kesin hamişsin bak ben buraya yazıyomm ahanda yazdımm
slmmmm ben geldimmm ohh çok şükür girebilyoz artık siteye ayy bitiricede hamişmiş ayy ne güzel yaaa allah hayırlı uğurlu etsin inş escales canım sen kesin hamişsin bak ben buraya yazıyomm ahanda yazdımm
slmm kızzlarr misafirlerım gitti anca geldimm ne var ne yok bakalımm
ANAM HOŞ GELDİN ŞÜKÜR GELEBİLDİN BEN İYİYİM SEN NASILSIN BAKEMburdayım canım geçmişi bi okuyayım dedim ama tam okuyamadımda sayfalrı atltı verdim nedense birden sıkılı verdim
nasılsınız iyimisiniz
slmm kızzlarr misafirlerım gitti anca geldimm ne var ne yok bakalımm
kız ağzınız bal yesin sizin benim herif aynı diyor beryal bir anda hamile olduğumu gördü hamile listesine koydu siz diyorsunuz varya dayanamayıp gidip test alıp bakcam valla sonunda
kaydirigubbakcemile3arkadaşlar ne yapıyorsunuz işler olunca biraz koptum ortamdan..ama buradayım bene..
h.g mavişş iyidir aynı sende ne var ne yok
h.g canım iyilik ne olsun sen nasılsn
acele etme canım ne olurr sonra çok üzülürsün yine benim her ay olduğum gibi bekle birazcık daha
:1hug:
ANAM HOŞ GELDİN ŞÜKÜR GELEBİLDİN BEN İYİYİM SEN NASILSIN BAKEM
MAVİŞİM SENDE HOŞGELDİN KIZ VALLA ÖZLEDİM SENİDE HE
kız ağzınız bal yesin sizin benim herif aynı diyor beryal bir anda hamile olduğumu gördü hamile listesine koydu siz diyorsunuz varya dayanamayıp gidip test alıp bakcam valla sonunda
bekliyorum gülüm valla ama gel sen bana sor bu arada ya ben gribe yakalanacağım yüzüm alev alev yanıyor sanki benim ateş basıyor bir anda valla
iyilik sağlık adet tarihimi bekliyorum bende tahlillerin yapılması için:1hug:
ANAM HOŞ GELDıN ŞÜKÜR GELEBıLDıN BEN ıYıYıM SEN NASILSIN BAKEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?