Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlısı dile canım kendini yıpratma tamam mıı akısına bırak biliyom sölemesi kolay oluyo ama hiç ummadıgın anda olacak bebişin o yuzden takma olurmu canım inş tutar

benbilirim canım geçmişi okudumda biraz tedirginsin galiba sakın strese girme canım sen hamilesin buda kesin boşver o gıcık dr manyakmıdır nedir aaaa

maviş napıyon cnmmm

aynı canım nolsunn yat kalk buraya gel başka bişi yapmıyomm bugun misafirim vardı onları gönderdim geldin gene buraya bu arada sana çok kızdımm yaa hep moralini bozup umutsuz seyler düşünüyon önce hamiş olmuyom diye dert yandın şimdide değerlerini taktın kafaya sen böle yaparsan nasıl yukselsin o değerler akısına bırak canım yaa allahtan hayırlsıını dile canım yuzun gulsun biraz çocuguda etkiliyo biliyosun zaten eccik relax ol ohh de bi derin nefes al bunada şükür de canım bak hiç olmadıgı anda iki üç kere birliktelik olmuş bebişin oldu bir ay birliktelik olupta bebişi olmayanlar napsın canım azcıkk kendine gel nolur bak bizde üzülüyozz ama

hadi hayırlısı bakalım iğne varmedimi canım keşke verseydi hayırlısı olur inş

Selam kızlarrr..Ben geldimm..Nasılız bugün,keyifler nasıl?Walla ben süperim kozmik beden temzliğinde 4. günüm,sabah da endoskopi yaptırdım,stresini attım üstümdenn Allah ıma bin şükür..
Bu arada ESCALES seninle ilk konuştuğumda hamile olduğunu sanıyodum ben de..Bence bi test al sen canımm.. :teytey:

inş ya mavişim ilk defa yaptırcam acaba ilk yapılışta tutarmı

inş tutar canım ilkde tutmasa belki ikincide yada üçüncüde tutar ama sende acaba tuttumu die düşünme tamam mı her bunye bir olmaz belki senin ki ikincinde belkide ilkinde tutacak allahtan hayırlısı dile güzelim

benbilirim canım geçmişi okudumda biraz tedirginsin galiba sakın strese girme canım sen hamilesin buda kesin boşver o gıcık dr manyakmıdır nedir aaaa

ayy ne biliyim yaaa cok anormald eğil aslında benım degerlerım kızlarada sordumm .adam sinir ettı.sende takma ınan bak benım bekleemdıgım anda geldı buaydan umudum yoktu demekkı stres buyuk etken.sen nıye iğne oldun cnm senın bişeyın yoktukı hemen ilaca iğneye başlama kızz

he vallaha mavişş ahada ben her ay bir gün değil bir gün düşün yani haftada 4 kere off vay anam ne kadar çok muş kız bende yeni farkettim yane biz ne yapak ozman öleyim bildiğin öleyimmkaydirigubbakcemile3 çok güzel hareketlerde diyo ya bildiğin öleyim

nsb kozmik beden temizliğinin zamanımı var yoksa istenilen her zaman başlanabiliyomu

kolay gelsin canım ins tutar bu arada koçişi çok yorma sonra bıkmasın :jeyyar:
şaka yaptım canım allah hayırlsıını versin inş senden de guzel haberler alırızz yakında :1hug:

iyi çalış canım emi
inş. olur
ben bu ay sınıfta kaldım yine galiba

h.b. canım bende özledim gulumm hemen girdim bak sizi bırakasım gelmiyo bu arada testini beş gun gecsin öle yap canım tamam yaptıgında üzülmek yılmak yok tamam mıı kızarım yoksa valla
TAMAM CANIM BENİM
cadı bende dedım bak benı unutmaa klava:klava:klava:
PARDON KUŞUM SENİ YAZMADIM BEN BİLİRM DE İYOR TABİ SUMOŞUM GEL KIZ SENİ ÖPEM :1hug::1hug:
geçmiş olsun canım şimdilk ilaç felan alma derim nane felenda içme şimdilk nanede bebeğe etki ediyomuş
TAMAM CANIM İÇMİYCEM
iyilik sağlık adet tarihimi bekliyorum bende tahlillerin yapılması için
İNŞALLAH İYİ SONUÇLAR ÇIKAR CANIM BENİM

tmm cnm denıcemmmm neyse bu konuyu kapıyım baska seyelr konusayımmm laelaelaelaelae

iyi çalış canım emi
inş. olur
ben bu ay sınıfta kaldım yine galiba

a.s hı hıı elimden geleni yaparım:jeyyar:
nilüfer gelsede az daha taktik alsaksengözlerimebaksanab
ben ondan çooook yıllar önce evlendim ama akıl akıldan üstündür bide onun yöntemini deniycem
şimdide sütlü yapıyom bol tarçın döküp üstüne yiycem 1 hafta boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…