benimde cumartesi çatlatma iğnesi vurulacam yine her ay olduğu gibi umutda var korkuda var hayırlısı artık ama bu tutmazsa artık hiç bir şey yapmayacam kendi haline bırakacam ne yapayım çok yıprandımm off yaaa
hayırlısı dile canım kendini yıpratma tamam mıı akısına bırak biliyom sölemesi kolay oluyo ama hiç ummadıgın anda olacak bebişin o yuzden takma olurmu canım inş tutar
evet bende farkettim diloşum yok gelmemiş:çok üzgünüm:bu arada dilnur nerde
vildancım naslsn bugun dr. gitcektinya ne haber
maviş napıyon cnmmm
evet bende farkettim diloşum yok gelmemiş:çok üzgünüm:
cnm iyiyim saol sen nasılsın
kıslar doktordan geldim 18 mm 1 tane yumoşum oluşmuş dr herşey iyi güzel dedi gün aşırı ders çalışın dedikaydirigubbakcemile3
inş ya mavişim ilk defa yaptırcam acaba ilk yapılışta tutarmı
hadi hayırlısı bakalım iğne varmedimi canım keşke verseydi hayırlısı olur inş
benbilirim canım geçmişi okudumda biraz tedirginsin galiba sakın strese girme canım sen hamilesin buda kesin boşver o gıcık dr manyakmıdır nedir aaaa
aynı canım nolsunn yat kalk buraya gel başka bişi yapmıyomm bugun misafirim vardı onları gönderdim geldin gene buraya bu arada sana çok kızdımm yaa hep moralini bozup umutsuz seyler düşünüyon önce hamiş olmuyom diye dert yandın şimdide değerlerini taktın kafaya sen böle yaparsan nasıl yukselsin o değerler akısına bırak canım yaa allahtan hayırlsıını dile canım yuzun gulsun biraz çocuguda etkiliyo biliyosun zaten eccik relax ol ohh de bi derin nefes al bunada şükür de canım bak hiç olmadıgı anda iki üç kere birliktelik olmuş bebişin oldu bir ay birliktelik olupta bebişi olmayanlar napsın canım azcıkk kendine gel nolur bak bizde üzülüyozz ama
kıslar doktordan geldim 18 mm 1 tane yumoşum oluşmuş dr herşey iyi güzel dedi gün aşırı ders çalışın dedikaydirigubbakcemile3
TAMAM CANIM BENİMh.b. canım bende özledim gulumm hemen girdim bak sizi bırakasım gelmiyo bu arada testini beş gun gecsin öle yap canım tamam yaptıgında üzülmek yılmak yok tamam mıı kızarım yoksa valla
PARDON KUŞUM SENİ YAZMADIM BEN BİLİRM DE İYOR TABİ SUMOŞUM GEL KIZ SENİ ÖPEM :1hug::1hug:cadı bende dedım bak benı unutmaaklava: klava: klava:
TAMAM CANIM İÇMİYCEMgeçmiş olsun canım şimdilk ilaç felan alma derim nane felenda içme şimdilk nanede bebeğe etki ediyomuş
İNŞALLAH İYİ SONUÇLAR ÇIKAR CANIM BENİMiyilik sağlık adet tarihimi bekliyorum bende tahlillerin yapılması için
vildos gecmiş olsun ne dedı drr
aynı canım nolsunn yat kalk buraya gel başka bişi yapmıyomm bugun misafirim vardı onları gönderdim geldin gene buraya bu arada sana çok kızdımm yaa hep moralini bozup umutsuz seyler düşünüyon önce hamiş olmuyom diye dert yandın şimdide değerlerini taktın kafaya sen böle yaparsan nasıl yukselsin o değerler akısına bırak canım yaa allahtan hayırlsıını dile canım yuzun gulsun biraz çocuguda etkiliyo biliyosun zaten eccik relax ol ohh de bi derin nefes al bunada şükür de canım bak hiç olmadıgı anda iki üç kere birliktelik olmuş bebişin oldu bir ay birliktelik olupta bebişi olmayanlar napsın canım azcıkk kendine gel nolur bak bizde üzülüyozz ama
iyi çalış canım emi
inş. olur
ben bu ay sınıfta kaldım yine galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?