Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne yapayım canım yaaa 3 ay önce felan aynı ialcı vermişti dr o çok iyi gelmişti ama iğneyi bulamamıştık şimdi iğneyi önceden verdiki dr hemen yapalım diye canım neredeyse 2.yıla girecem artık sabır kalmadı korktum açıkcası daha çok sene bekleyecem diye düşündüm bir şeyimiz yok çok şükür buda bizim için avntaj işte hep stres yapıyorum yaa ondan artık beklemek istemiyom inş tek seferde tutar inş yarabbim

sen çalışırsınnnn kız çalışkan öğrencısınnn... otrrken uyku basıyorrr

uyy kıs uykuyu hiç deme bana valla yeni doğmuş bebekten bile çok uyuyom
nerdeyse hiç ders çalışmıycam yatağa girip hemen uyuycammirmirmirmir ama öylede çocuk olmiyii:mymeka:

ye canım afiyet olsun şifa olsun inşallaaaaaaaah

ozaman sumoş stres yapma iğne olunca unut az kafanı dagıttt ınan bak olur bılıyon bende takıyrdum ya nıye olmuyor dıyeee.nasıl umutsuzdum.ama bu ay hem işe başladım hemde ne olsa olmaz mantıgıyla yaklaştım olaya demek cidden stres cok cok buyuk etkenmiş sende unutmaya clşşş

kolay gelsin canım ins tutar bu arada koçişi çok yorma sonra bıkmasın :jeyyar:
şaka yaptım canım allah hayırlsıını versin inş senden de guzel haberler alırızz yakında :1hug:

saol bol şansa ihtiyacım var
reklamlar .....red bull kanatlandırıııııırrrrrlülülülülülü:roflol::roflol:

uyy kıs uykuyu hiç deme bana valla yeni doğmuş bebekten bile çok uyuyom
nerdeyse hiç ders çalışmıycam yatağa girip hemen uyuycammirmirmirmir ama öylede çocuk olmiyii:mymeka:

az uyu gerı kalkarsınnn cnmmm.bende son 3 gundur sabah kalkamıyorummm uykucu oldumkaydirigubbakcemile5

&ayla&, <yumyum>, abyosun+, AYSEN74+, benbilirim, dyd+, ESCALES+, mavi_qozlu, sumos23, tombilibu, vildangel+ kalabalığız selamlar kızlarr

saol bol şansa ihtiyacım var
reklamlar .....red bull kanatlandırıııııırrrrrlülülülülülü:roflol::roflol:

iyi şanslar canım inş tutarr bu arada bişi sorcam kim sölemişti nilüfermi demişti unuttum ballı tarcın yemişti onu ne zaman yememiz lazımdı bana bilen biri anlatabilirmi yumurtlama döneminde miydi adtten sonramıydı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…