saol canişim 1 tane yumoş oluşmuş gün aşırı ders çalışın dedialkisalkisalkis
ayy ne biliyim yaaa cok anormald eğil aslında benım degerlerım kızlarada sordumm .adam sinir ettı.sende takma ınan bak benım bekleemdıgım anda geldı buaydan umudum yoktu demekkı stres buyuk etken.sen nıye iğne oldun cnm senın bişeyın yoktukı hemen ilaca iğneye başlama kızz
sen çalışırsınnnn kız çalışkan öğrencısınnn... otrrken uyku basıyorrr
a.s hı hıı elimden geleni yaparım:jeyyar:
nilüfer gelsede az daha taktik alsaksengözlerimebaksanab
ben ondan çooook yıllar önce evlendim ama akıl akıldan üstündür bide onun yöntemini deniycem
şimdide sütlü yapıyom bol tarçın döküp üstüne yiycem 1 hafta boyunca
kolay gelsin canım ins tutar bu arada koçişi çok yorma sonra bıkmasın :jeyyar:
şaka yaptım canım allah hayırlsıını versin inş senden de guzel haberler alırızz yakında :1hug:
uyy kıs uykuyu hiç deme bana valla yeni doğmuş bebekten bile çok uyuyom
nerdeyse hiç ders çalışmıycam yatağa girip hemen uyuycammirmirmirmir ama öylede çocuk olmiyii:mymeka:
üşüyom üleee şu sivasa ne zaman yaz gelecek
yiyim bari yaff zayıflayamıyom bari yumoşlarıma yarasın-tatlicadiarzu-ye canım afiyet olsun şifa olsun inşallaaaaaaaah
kızlar slm
inşallah canım ya pazartesi dr gittiğimde pko dedi ama bakalım testlerde ne çıkacakİNŞALLAH İYİ SONUÇLAR ÇIKAR CANIM BENİM
hg canım nasılsın&ayla&, <yumyum>, abyosun+, AYSEN74+, benbilirim, dyd+, ESCALES+, mavi_qozlu, sumos23, tombilibu, vildangel+ kalabalığız selamlar kızlarr
&ayla&, <yumyum>, abyosun+, AYSEN74+, benbilirim, dyd+, ESCALES+, mavi_qozlu, sumos23, tombilibu, vildangel+ kalabalığız selamlar kızlarr
saol bol şansa ihtiyacım var
reklamlar .....red bull kanatlandırıııııırrrrrlülülülülülü:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?