valla eskişehirede gelmedi bu yaz ayne bende üşüyorumüşüyom üleee şu sivasa ne zaman yaz gelecek
oldum bittim hep uykucuydumaz uyu gerı kalkarsınnn cnmmm.bende son 3 gundur sabah kalkamıyorummm uykucu oldumkaydirigubbakcemile5
canım yanlış anlamada sivasa hiç yaz geliyomu kii meraktan soruyom benim düğünde ora soğuktu üstelik temmuzun tam ortasındaydıkk suyu bilem adamı donduruyodu kıss valla oralara yaz zor gelir gibi geliyo bana
benbilirim hani ben tahmin yapmıştım bu ay hamile kalırsın diye bak bildim
hoşgeldin cnm naberyerimseniben&ayla&, <yumyum>, abyosun+, AYSEN74+, benbilirim, dyd+, ESCALES+, mavi_qozlu, sumos23, tombilibu, vildangel+ kalabalığız selamlar kızlarr
mecburen valla işimi şansa bırakmak istemiyom dr çok para gidiyo hemde psikolojim bozuldu 2 senedir git git gel başka bişi yokalkisalkisalkisinşallah canım ya pazartesi dr gittiğimde pko dedi ama bakalım testlerde ne çıkacak
vildalcım desenizya çalışmalar hızlanacak Allah hayırlısını versin
saol cnm ....valla nilüfer baya yedi adetliyken başladı sanırsamiyi şanslar canım inş tutarr bu arada bişi sorcam kim sölemişti nilüfermi demişti unuttum ballı tarcın yemişti onu ne zaman yememiz lazımdı bana bilen biri anlatabilirmi yumurtlama döneminde miydi adtten sonramıydı unuttum
valla eskişehirede gelmedi bu yaz ayne bende üşüyorum
şekerrlerrrr kaçıyorum bye
ozaman sumoş stres yapma iğne olunca unut az kafanı dagıttt ınan bak olur bılıyon bende takıyrdum ya nıye olmuyor dıyeee.nasıl umutsuzdum.ama bu ay hem işe başladım hemde ne olsa olmaz mantıgıyla yaklaştım olaya demek cidden stres cok cok buyuk etkenmiş sende unutmaya clşşş
arkadaşlar bende bu hafta dr gittim ve ilaç başlıycaz dedi gebelik için yumurtalarım tembelmiş bilgisi olan varmı??????????
(((((((((((((
(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?