Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

az uyu gerı kalkarsınnn cnmmm.bende son 3 gundur sabah kalkamıyorummm uykucu oldumkaydirigubbakcemile5
oldum bittim hep uykucuydum
kızıma zor uyandım geceleri
okulada hep geç kalırdım
acaba normalmiyim yoksa anormalmi
ömrümün yarısını uykuda geçiriyom
sorsanız 15 yaşındayım:jeyyar:
canım yanlış anlamada sivasa hiç yaz geliyomu kii meraktan soruyom benim düğünde ora soğuktu üstelik temmuzun tam ortasındaydıkk suyu bilem adamı donduruyodu kıss valla oralara yaz zor gelir gibi geliyo bana

heç yaz gelmiyo cnm
temmuzda ağustosta akşamları hırkasız dışarı çıkamıyoz malesef bizim memlekette böyle 2 ay yaz 5 ay ayaz 3 ay beyaz:roflol:

kaydirigubbakcemile2istanbula da yaz geldi mi gelmedi mi belli değil..ince giysem üşüyorum kalın giysem yanıyorum..yaz gelsin artık..

sağol aysencın hatrladım cnm bunu bana kım demişti dıyeee düşünuyrdum ben cok üzğündums en demiştin evet cnm.birde ikiz demiştin ama bu olasılık yok gibi:)) olmasında:) darırı tez zamanda basına

arkadaşlar bende bu hafta dr gittim ve ilaç başlıycaz dedi gebelik için yumurtalarım tembelmiş bilgisi olan varmı??????????

&ayla&, <yumyum>, abyosun+, AYSEN74+, benbilirim, dyd+, ESCALES+, mavi_qozlu, sumos23, tombilibu, vildangel+ kalabalığız selamlar kızlarr
hoşgeldin cnm naberyerimseniben
inşallah canım ya pazartesi dr gittiğimde pko dedi ama bakalım testlerde ne çıkacak
vildalcım desenizya çalışmalar hızlanacak Allah hayırlısını versin
mecburen valla işimi şansa bırakmak istemiyom dr çok para gidiyo hemde psikolojim bozuldu 2 senedir git git gel başka bişi yokalkisalkisalkis
saol cnm ....valla nilüfer baya yedi adetliyken başladı sanırsam

valla eskişehirede gelmedi bu yaz ayne bende üşüyorum

bizim sivasın adetidir buzdolabı memleket:tomato:
ama insanları sıcakk:hooray::hooray:

hoşbulduk canlarım nası oluyum işte yumurtlama ünüme irdim akşam ilk dersi çalıştık artık 15 gün fuull çalışcazz hap içmiyorum bu ay haziranda gitçem dr

inş canım zaten kaç gündür diyorum hayırlısı olsun diyorum ne yapabilirimki başak canım hergün dua ediyorum namazımı kılıyorum hayırlısını istiyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum sadece ben değil eşim de aynı her şeyi yapıyo demek hayırlı zaman değlki allahım vermiyo bende heyırlı zman inş bu zmandır diyorum ve hayırlısını istiyorum hep

ama yumurtlama gününde oan belirtiler hakim şu anda kasıklarım belim ağrıyo

doğacak bebek doğumdan bir gün önce allah ile görüşür:
''allahım dünyaya gideceğim ve ben orada ne yapacağımı bilmiyorum .''
_: ben senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek
''allahım onların dilini bilmiyorum onlarla nasıl anlaşacağım ? nasıl iletişim kuracağım ? ''
_:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir
''allahım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülük varmış. onlarla nasıl başa çıkacağım ?
_:senin için yarattığım melek seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır merak etme.
''allahım sana tekrar nasıl döneceğim ?''
_:senin için yarattığım melek , bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır,
''derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar;;
''allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne? ''
_:adının önemi yok, ama sen ona ANNE diyeceksin!!

canım arkadaşlarım şimdiden herkesin anneler gününü kutlarım .anneler anne adayları hatta anne aday adayları hepinizin birgün anne olması dileğiyle bu yazıyı sizlere ithaf ediyorum .nohutumdan tüm teyzelerine sevgilerle...........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…