Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yumutlama günümdeyim dedimya kızlar bugün kafama takıldı gittim adaçayı aldım ama onu içmek için şu an dpğru zamanmı ki içsem bişi olurmu adet bitelibi haftayı geçti

ayy canımmm çok güzel yaaa inş bizim meleklerimiz de tez zamnda gelir bizde o sözcüğü duyar inş seninde anneler günün ktlu olsun

teşekkürler canım sağol

yumutlama günümdeyim dedimya kızlar bugün kafama takıldı gittim adaçayı aldım ama onu içmek için şu an dpğru zamanmı ki içsem bişi olurmu adet bitelibi haftayı geçti

yok canım bence kullanma benim bildiğim ada çayı biraz tehlikeli bebek için allah korusun şimdi yumurtlama dönemindesin ya hayırlısıyla tutar inş tauarsa bilemezsin içersin boşver içme

canım benim teşşekür yazın için seninde anneler günün kutlu olsun dunyanın en guzel annesi iki gun eşim bana aynen bunları anlatmıstı çok duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendimi gözlerim doldu eşim anladı sarıldı bana oda cok etkileniyo yaa tekrar anneler gununu kutlarım canım herkesin anneler gununu yurekten kutluyorumm

senağlamasenağlama ağlatmayamı çalışıyon kıs sen beni ühühühüüüüüü
zaten doktordayken kadının biri geldi kürtaj olmak istiyorum dedi
bende olamaz ben olsun diye çabalıyorum sen aldırıyomusun dedim
dr güldü ....
içeri geçtik bende gittim baktım ultrasonda kadının bebişine
nasıl kıyıyon sen buna dedim
4 tane varmış bunu kesinlikle istemiyomuş:çok üzgünüm:
keşke allahım bana verseymiş dedim
aldırma yazık günah kıyma dedimsede nafile
dr sustu kadınla ben konuştum ama yok kadın istemiyorum diyo başka bişey demiyo
sinirlerim boşaldı titremeye başladımsenağlama
valla diyecek hiçbişey bulamıyorum dedim
bari bana dua et benim olsun sende bundan sonra korun cana kıyma istemiyosan dedim:1no2:

yok canım bence kullanma benim bildiğim ada çayı biraz tehlikeli bebek için allah korusun şimdi yumurtlama dönemindesin ya hayırlısıyla tutar inş tauarsa bilemezsin içersin boşver içme

ewt haklısın ama almakta geciktim ben neyse olmazsa adetliyken başlarım

bende şimdiden anne olan ve ya olmaya çalışıp o hissi taşıyan herkesin anneler gününü kutlarım

yumurtalıklarım tambelmiş reglimin 2 günü ilaç yazıcakmış 5 günü kullanıcakmışım

anladım canım büyük ihtimalle klomen verecek
azda olsa çalışıyosa yumurtalıkların ilacın sonucunu alırsın gününde zamanında oluşur yumoşların o zaman hamiş kalma olasılığında yükselir cnm

benim gibi senede bir kere adet gören varmı yani ben farlutak dışında göremiyorum onunla anca

iklimcim nilüferden duydum yumurtalık gunlerinde içilmiyomus tehlikeli die duydum adt bitiminden başlayıp on gun içicektin yani içme tatlım allah korusun ters tepmesin

öyle çok insan var vildancım ve aynen bende senin gibi kriz geçiriyorum resmen onları görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…