ewt haklısın ama almakta geciktim ben neyse olmazsa adetliyken başlarım
sumos23 sağol umarım olur
tamam canım bekle sakın acele etme .zamanı gelince yapıcaz beraber kaydirigubbakcemile3yok söz veriyorum toprağım bak ayaklarımda yerde yani garanti söz yapmıycam 11 inde zaten doktora gitcem ozamana kadar regli olmazsam ordan öğreneceğim zaten 5 nisandı 1 gün geçti canım ebenim ama içim kıpır kıpır be toprağım
selam şeker nasılsın bakalım bugünselam kızlar nasılsınız özledim sizi çok
zeki olan benim nohuttur teyzesi ben dedim ya birinin adı nohut olsun diye.oyyy ne tatlılar kimbilir .yerim onları ben .toprağım bugün sabah yavrulara yem verirken bir baktım benim akvaryumda bir tane daha yavru dolanıyor galiba bizim en zeki balığım o galiba diğerleri elimden kurtulamadı bu kurtulmuş bir baktım akvaryumda fır dönüyor anlıyacağın yavru sayım 23 oldu toprağım bir görsen çok süperler kıpır kıpırlar anası gibi valla anasını yakalamak dünyanın en zor şeyi o akvaryumda bunlarda aynı valla
canım sen öpünce hafifledi azcık bi daha öp tamamen geçsin ağrısı.tetanoz iğnesi olmuşlar bizim kızlar beryalimin kolu şişmiş sabah ben öptüm geçmedi dur toprağım bir daha öpeyim belki etkisi olur Şeniz:1hug: bu arada hoşgeldin canım
sağol canım oğlum olacak benim .doruk geliyo yolda teyzesi.hoşbulduk canlarım benim beryalim seninde ogluşun hayırlı olsunbu kadar erkege bir kız dogurmak farz oldu demi escalessırnaşık şey
hoşgeldin canım .merhaba arkadaşlar siteye nihayet girebildim...yaşasın..nasılsınız bakalım..özledim valla sizleri..a.s.
canım ilk aylarda bulantı koku alma hassaslık normal .inşallah kalp atışlarını duyarsınız hayırlısıyla.slm kızlarrrrrr
pek sık giremiyorum topiğe...
yeni hamiş haberleri var mı?
herkes nasıl?Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah herkese
bende mide bulantılarıyla uğraşıyorum...en korktuğum şey istifra etmek...bunun için elimden geleni yapıyorum..
mide bulantımı bastırmak için süerekli çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama onladan da midem bulandı artık...
mutfağa giremiyorum..dolabın kapağını bile açamıyorum..normalde çok iyi koku alırdım şimdi bu iki kat daha arttı.bütün apartmanın yemek kokuları burnuma geliyo...
kızlar bide benim kafama bişe takıldı;dr ilk gittiğimizde çekilen ultrasonda sanki ikş kese var biri oluşmuş biri çok silik görünüyo gibi..ama dr hiç bişey demedi..bende eve gelince fark ettim..gören herkeste öyle diyo.diğeri tam oluşmadıysa dr. netleşmeyince söylemezmiş
resmi koyayımda bide siz bakın..
bu arada cuma tekrar gitcez dr. kalp atışlarını duymak için..
Dua edin kızlar ne olur Rabbim inşallah kalp atışlarını duymayı nasip eder..
slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba
1 yumurtam oluşmuş,bu seferde rahim gelişmemiş orantılı olmamış yani
yarın yine gitcem bakalım nolcak
canım hoşgeldin çok kalabalığız sayfalar hızlı akıyo ben sana kozmik beden temizliği ile ilgili bişey sormuştum onu görmedin sanırımkaydirigubbakcemile3kızlar ben geldim yaaa..Çok üzgünüm çoook
ben eskiden öyleydim cnm bana 11 ayın sultanı derlerdi eskiden-tatlicadiarzu-benim gibi senede bir kere adet gören varmı yani ben farlutak dışında göremiyorum onunla anca
allah akıl versin madem istemiyosun korun bisürü korunma yöntemi var çok zoruma gidiyo :teselli:öyle çok insan var vildancım ve aynen bende senin gibi kriz geçiriyorum resmen onları görünce
vildangel hiç yumurtan yok dedi dün
benim gibi senede bir kere adet gören varmı yani ben farlutak dışında göremiyorum onunla anca
iklimcim nilüferden duydum yumurtalık gunlerinde içilmiyomus tehlikeli die duydum adt bitiminden başlayıp on gun içicektin yani içme tatlım allah korusun ters tepmesin
Vildancım nasılsın?
canım hoşgeldin çok kalabalığız sayfalar hızlı akıyo ben sana kozmik beden temizliği ile ilgili bişey sormuştum onu görmedin sanırımkaydirigubbakcemile3
ben eskiden öyleydim cnm bana 11 ayın sultanı derlerdi eskiden-tatlicadiarzu-
allah akıl versin madem istemiyosun korun bisürü korunma yöntemi var çok zoruma gidiyo :teselli:
tmm cnm ama ilaç vermedimi sana yani kendi kendine adet ol 2. günümü gel dedi cnm
beryal canım seninde anneler günün kutlu olsun senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamabende anne olmak istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamadoğacak bebek doğumdan bir gün önce allah ile görüşür:
''allahım dünyaya gideceğim ve ben orada ne yapacağımı bilmiyorum .''
_: ben senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek
''allahım onların dilini bilmiyorum onlarla nasıl anlaşacağım ? nasıl iletişim kuracağım ? ''
_:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir
''allahım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülük varmış. onlarla nasıl başa çıkacağım ?
_:senin için yarattığım melek seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır merak etme.
''allahım sana tekrar nasıl döneceğim ?''
_:senin için yarattığım melek , bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır,
''derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar;;
''allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne? ''
_:adının önemi yok, ama sen ona ANNE diyeceksin!!
canım arkadaşlarım şimdiden herkesin anneler gününü kutlarım .anneler anne adayları hatta anne aday adayları hepinizin birgün anne olması dileğiyle bu yazıyı sizlere ithaf ediyorum .nohutumdan tüm teyzelerine sevgilerle...........
ben 5 yıldır evliyim bir kızım var ama birtane kardeşi osun istiyor babası ben aynı zamanda behçet hastasıyım
arkadaşlar ben neden yazışamıyorum nerde yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?