aaa epeki nası düzeldi canım yaa seninki:uhm:
arkadaşlar ben neden yazışamıyorum nerde yanlış yapıyorum
cnm ben adet olabilmek için aktarlarda satılan hazır karışımlardan aldım
bide benim prolaktinim çok yüksekti
stresten sinirden oluyomuş
kafa biraz rahatladı o çaylarıda içtim bide kendimi sıcak tuttum kendiliğinden düzene girdi
ilaçlar falan hiç fayda etmedi bana
ayy ne kalabalığızz sayfalar takır takır işliyo nazar değmesin topiğimize hep böle kalabalık olalım çosalım dostlar :enbuyukkk:
aktarlarda karışık çaylar var ewt işe yaraması hakkında bişi bilmiyodum ama hıı:uhm: banada ne klomen ne ganophene ne menogon yok anam ama o karışımlardan bende alıyım bak..bendede yumurta yokmuş menogonla 1 yada 2 tane olmuştu ama adet olmuştum ertelenmişti bebek
valla ilaç kullana kullana kilo aldım ben o yüzden otlarda aradım şifayı en sonunda buldum3 senedir kendiliğimden adet oluyom
valla ilaç kullana kullana kilo aldım ben o yüzden otlarda aradım şifayı en sonunda buldum3 senedir kendiliğimden adet oluyom
:sm_confused: malesef benimde gözler aradı ama bulamadıbu arada dilnur la fufeydeden haber varmı bugun hiç görmedim ben
Görmedim canım ya ne sormuştun?
evet canım yumurtalıkları sağlıklı bir insanda her ay yumurtla olması gerekiyor ama benim gibi olan kişilerde sende 4 kere felan anca oluyor :) buda bizim kaderimizya bu yumurta denilen şey her ay oluşmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?