Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aaa epeki nası düzeldi canım yaa seninki:uhm:

cnm ben adet olabilmek için aktarlarda satılan hazır karışımlardan aldım
bide benim prolaktinim çok yüksekti
stresten sinirden oluyomuş
kafa biraz rahatladı o çaylarıda içtim bide kendimi sıcak tuttum kendiliğinden düzene girdi
ilaçlar falan hiç fayda etmedi bana

iklimcim rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana benim aklımda kalmıstı o konu o yusden cvpladım

aktarlarda karışık çaylar var ewt işe yaraması hakkında bişi bilmiyodum ama hıı:uhm: banada ne klomen ne ganophene ne menogon yok anam ama o karışımlardan bende alıyım bak..bendede yumurta yokmuş menogonla 1 yada 2 tane olmuştu ama adet olmuştum ertelenmişti bebek

ayy ne kalabalığızz sayfalar takır takır işliyo nazar değmesin topiğimize hep böle kalabalık olalım çosalım dostlar :enbuyukkk:

valla ilaç kullana kullana kilo aldım ben o yüzden otlarda aradım şifayı en sonunda buldum 3 senedir kendiliğimden adet oluyom

He gördüm vildancım,yok zamanı war bu ay 3 mayıs ta başladı mesela..pazartesi de bitcek işte 7 gün..artık sonbahara kadar yok..Maranki nin web sitesinde duyuruyorlar..
Bu arada senin resmideki Charlize theron di mi?Bayılıyorum ben bu kadına..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…