Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

SelamÜn aleykÜm kıslar,

yaww uzun zamandır bakamıyom neler var neler gelİŞtİ???

Anlatın bakem
aleyküm selam hoşgeldin canım
h.b. cumartesi günü kontol iyi geçti pazartesi öğlen ovıtrelle oldum kolumdan yumurta çatlatıcı, şimdi iki gün birliktelik önerdi doktor. Bakalım inşallah olur bebiş...
canım iğne vurulunca 5 gün birliktelik veriliyo sen bugün yarın cuma hatta cumartesi de yap ki şansın artsın .
canım niye hazirana gün verdilerki .başka doktora git.özel muayneye git.zaten devlete gidiyosan tam muayne edemez seni.özel muaynesinden randevu al ve bir an önce gitmende fayda var.bekleme 1 ay.
daha bir gün geçti canım bir kaç gün geçsin ondan sonra hemide toprağımada söz verdim yapmıycam diye
klava: hımmmm ne oluyo test mi yapılıyo:mymeka: gelmim yanına toprağım bak fena olur :mymeka:.test yapmak falan yok .varsa da hayırlısıyla haftaya öğrenecez zaten .yoksa da üzülmek yok .önümüzde uzun zaman var.anlaştık dimi.şimdi moralimiz yüksek tutup doktora gitme zamanımızı bakliycez.
burdayım canım geçmişi bi okuyayım dedim ama tam okuyamadımda sayfalrı atltı verdim nedense birden sıkılı verdim
nasılsınız iyimisiniz
ayla nerlerdesin şekerim .
slmm kızzlarr misafirlerım gitti anca geldimm ne var ne yok bakalımm
iyilik canım hoşgeldin .

ovitrelle iyi canım bence ovitrelle vurul ben o .ğneyle hamile kaldım .inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla.iğne vurulunca vurulduğu günden itibaren 5 gün ilşki de bulunun daha etkili oluyo.

kıslarr ben çıkıyom sincik malum yemek saati yapmam lazım akşam girebilirsem girerim gene öpüyom hepinizi melek annelerin anneler gününü kutlar kendinize iyi bakın allaha emanet ıolun sağlıcakla kalınnn hepinizi seviyomm

evet canım ovitreelle inş hadi hayırlısı bakalım umut oldun bana canım

:a015:
hoşçakal cnm özletme byy:a015::a015:

iğne vermedi cnm yaa verseydi anca yarın alabilirdim paramı son kuruşuna kadar harcadımkaydirigubbakcemile3
kuzum sen doktora mı gittin ben kaçırdım sanırım .ne dedi doktorun .nasılmış yumoşlar
selam canım .
nihayet birilerini buldum
hoşgeldin canım nasılsın .
arkadaşlar bende bu hafta dr gittim ve ilaç başlıycaz dedi gebelik için yumurtalarım tembelmiş bilgisi olan varmı??????????
benimde tembel tenekeydi ama doktorum çalışmaları için ilaç verdi ve sonra büyüdüklerinde yumurta çatlatıcı iğne vurdu.
ayy canımmm çok güzel yaaa inş bizim meleklerimiz de tez zamnda gelir bizde o sözcüğü duyar inş seninde anneler günün ktlu olsun

teşekkür ederim canım .inşallah melekleriniz tez zamanda gelirler hayırlısı olsun inşallah.

güle güle cnm görüşürüz akşama gelirsen burdayız şakkıdıkaydirigubbakcemile5
Ben de merak ettim walla ne tahminiymiş?CADIARZU

valla bilmiyom
ayseeeen kim hakkında ne ile ilgili cnm tahminin hepimizde merak ettik kıs:sm_confused:

sumoss ruh halini hiç sevmedim anam biz burda elimizden geldiğince destek veriyoz sen böle mi karsılıyon kıss bizi aa ama olmadı deiştir güzel şeyler yap bi daha da görmimm bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…