yani...lokman hekim ilaçları neyden yapıyomuş bitkilerden tabikisüprizzzzzallah nazardan saklasın canım demkki şifayı bitkilerde aramak lazım bazenn
maşallah bidaha bozulmasın isş ewt bende 55 evlendim ilaçlarla şuan 70 yaklaştım off of
ya bu yumurta denilen şey her ay oluşmuyomu
aleyküm selam hoşgeldin canımSelamÜn aleykÜm kıslar,
yaww uzun zamandır bakamıyom neler var neler gelİŞtİ???
Anlatın bakem
canım iğne vurulunca 5 gün birliktelik veriliyo sen bugün yarın cuma hatta cumartesi de yap ki şansın artsın .h.b. cumartesi günü kontol iyi geçti pazartesi öğlen ovıtrelle oldum kolumdan yumurta çatlatıcı, şimdi iki gün birliktelik önerdi doktor. Bakalım inşallah olur bebiş...
canım niye hazirana gün verdilerki .başka doktora git.özel muayneye git.zaten devlete gidiyosan tam muayne edemez seni.özel muaynesinden randevu al ve bir an önce gitmende fayda var.bekleme 1 ay.kızlar bebeği olmadığı için dr a gidenleriniz olmuştur elbette.benimde gidenlere bi sorum olucak.11 aydır bebeğim olmuyo.nihayet dr a gitmeyi göze aldım ve dr dan randevu adım.randevuyu haziran ayına verdiler.fakat o tarihte ben muhtemelen adetli olucam.bi sorun olurmu.yada dahamı iyi olur.hormon testlerini öğrendiğim kadarıyla adetliyken yapıyolarmış.ilk gidişte jinekolojik muayene edermi dr.bugüne kadar hiç muayene olmadım.çok korkuyorum ve utanıyorum.lütfen yardım.
daha bir gün geçti canım bir kaç gün geçsin ondan sonra hemide toprağımada söz verdim yapmıycam diye
ayla nerlerdesin şekerim .burdayım canım geçmişi bi okuyayım dedim ama tam okuyamadımda sayfalrı atltı verdim nedense birden sıkılı verdim
nasılsınız iyimisiniz
iyilik canım hoşgeldin .slmm kızzlarr misafirlerım gitti anca geldimm ne var ne yok bakalımm
benimde cumartesi çatlatma iğnesi vurulacam yine her ay olduğu gibi umutda var korkuda var hayırlısı artık ama bu tutmazsa artık hiç bir şey yapmayacam kendi haline bırakacam ne yapayım çok yıprandımm off yaaa
yaaaa kızlar kimse tahminimi merak etmiyo mu,
ne tahmini cnm kim için merak ettim falla şimdi:uhm:
aleyküm selam hoşgeldin canım
canım iğne vurulunca 5 gün birliktelik veriliyo sen bugün yarın cuma hatta cumartesi de yap ki şansın artsın .
canım niye hazirana gün verdilerki .başka doktora git.özel muayneye git.zaten devlete gidiyosan tam muayne edemez seni.özel muaynesinden randevu al ve bir an önce gitmende fayda var.bekleme 1 ay.
klava: hımmmm ne oluyo test mi yapılıyo:mymeka: gelmim yanına toprağım bak fena olur :mymeka:.test yapmak falan yok .varsa da hayırlısıyla haftaya öğrenecez zaten .yoksa da üzülmek yok .önümüzde uzun zaman var.anlaştık dimi.şimdi moralimiz yüksek tutup doktora gitme zamanımızı bakliycez.
ayla nerlerdesin şekerim .
iyilik canım hoşgeldin .
ovitrelle iyi canım bence ovitrelle vurul ben o .ğneyle hamile kaldım .inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla.iğne vurulunca vurulduğu günden itibaren 5 gün ilşki de bulunun daha etkili oluyo.
kıslarr ben çıkıyom sincik malum yemek saati yapmam lazım akşam girebilirsem girerim gene öpüyom hepinizi melek annelerin anneler gününü kutlar kendinize iyi bakın allaha emanet ıolun sağlıcakla kalınnn hepinizi seviyomm
kuzum sen doktora mı gittin ben kaçırdım sanırım .ne dedi doktorun .nasılmış yumoşlariğne vermedi cnm yaa verseydi anca yarın alabilirdim paramı son kuruşuna kadar harcadımkaydirigubbakcemile3
selam canım .kızlar slm
hoşgeldin canım nasılsın .nihayet birilerini buldum
benimde tembel tenekeydi ama doktorum çalışmaları için ilaç verdi ve sonra büyüdüklerinde yumurta çatlatıcı iğne vurdu.arkadaşlar bende bu hafta dr gittim ve ilaç başlıycaz dedi gebelik için yumurtalarım tembelmiş bilgisi olan varmı??????????
ayy canımmm çok güzel yaaa inş bizim meleklerimiz de tez zamnda gelir bizde o sözcüğü duyar inş seninde anneler günün ktlu olsun
güle güle cnm görüşürüz akşama gelirsen burdayız şakkıdıkaydirigubbakcemile5kıslarr ben çıkıyom sincik malum yemek saati yapmam lazım akşam girebilirsem girerim gene öpüyom hepinizi melek annelerin anneler gününü kutlar kendinize iyi bakın allaha emanet ıolun sağlıcakla kalınnn hepinizi seviyomm
Ben de merak ettim walla ne tahminiymiş?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?