stres yapmamak mı ben kendimi stressiz düşünemiyorum biz ayrılmaz ikiliyiz yahuuukafamçokkarıştı
İyiym ben de şükür..Kozmik beden temizliğindeyim ya sebze meyve suyumu aldım geçtim pc nin başına,ewde işler yığılı ama sizden kopamıyorum napiim? :) 1 günüm kaldı beden temizliğinin bitmesinee..dayanıyorum,sabrediyorumm..Ama çok rahatladım size de tavsiye ederim arkiler..Sizler nasılsınız?napıyosunuz bakiim?
İyiym ben de şükür..Kozmik beden temizliğindeyim ya sebze meyve suyumu aldım geçtim pc nin başına,ewde işler yığılı ama sizden kopamıyorum napiim? :) 1 günüm kaldı beden temizliğinin bitmesinee..dayanıyorum,sabrediyorumm..Ama çok rahatladım size de tavsiye ederim arkiler..Sizler nasılsınız?napıyosunuz bakiim?
canım haklısın ama ne yapalım stresten uzak kalmak lazım bu durumda. inşallah başarırsın,başka şeylerle uğraşmaya çalış:1hug:
ilgin için sağol arkadaşım inşallah bebek sahibi olmak isteyen herkese yüce rabbim aratmadan nasip etsin inşallah stresten uzak durmak zor her an aklımda acaba olcak mı birde internette kimi arkadaş film mutlaka gerekli diyo o yüzden canım sıkılıyo işte neyseben çıkıyorum canım sizlere hayırlı muhabbetler :a015::a015::a015::a015::a015:
hihoyyytarkadaşlar merhaba dedim..kimseden ses yok...ben geldim..hihoyyyt
inşallah öyledir kızlar. aslında ben çok ümitli değilim. çünkü bundan önce erken doğumla kaybettiğim hamileliğimde ben adet gecikmesinin 1. günü test yapmıştım çıkmıştı çift çizgi. o yüzden ümitsizim. hayırlısı... hepimiz için inşallah...
hoşgeldin canımBende varım arkadaslar
AAaa bakmıştım canım yazdım ama sen görmedin sanırım..Neyse bulamayız şimdi sen tekrar söle de yaziyim şimdi..kolay gelsin canım.
iltercakir hatırlattı canım baktın mı bizim bebişin cinsiyetine. not almıştın tarihleri.vildanada bakıcaktın?
nsb canım h.g.
bu bende temizliği dediğin şey nasıl birşey yaaa bende ögrensemde yapsam :)
birde senden birşey rica edicem bende istiyorum o cinsiyet tahmininden
AAaa bakmıştım canım yazdım ama sen görmedin sanırım..Neyse bulamayız şimdi sen tekrar söle de yaziyim şimdi..
canım google dan maranki yaz kendi web sitesine gir geniş bilgiyi ordan alırsın..İşte hayvansal hiç bir gıda yemiyosun 1 hafta,et,süt,yumurta,tereyağı,yoğurt gibi,konsantre ürün (salça gibi),konserve yemiyosun.Tamamen bitkisel besleniyosun,bu arada ekmek de yok maya kemik tozundan yapıldığı için,meyve sebze suları içip taze meyve sebze yiyosun,(aferdisin)lavman yapıyosun suyla hergün..İçin temizleniyo yani :)
tarihleri yaz,hemen hesaplıyim canımm..
canım hg dedim ben sana:1hug:
hakçacım çok sağol.. pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor bazen insan stres yapıyor. zamanında adet olsam böyle stres yapmazdım. neden adet oldum diye üzülmezdim. adet olmayınca insan ümitleniyor. sonra da çıkmayınca stres oluyor insan...
hoşbulduk güzelim..görmedim kusura bakma..nasılsın bugün..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?