Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nsb canım h.g.
bu bende temizliği dediğin şey nasıl birşey yaaa bende ögrensemde yapsam :)
birde senden birşey rica edicem bende istiyorum o cinsiyet tahmininden

kolay gelsin canım.

iltercakir hatırlattı canım baktın mı bizim bebişin cinsiyetine. not almıştın tarihleri.vildanada bakıcaktın?

canım haklısın ama ne yapalım stresten uzak kalmak lazım bu durumda. inşallah başarırsın,başka şeylerle uğraşmaya çalış:1hug:

ilgin için sağol arkadaşım inşallah bebek sahibi olmak isteyen herkese yüce rabbim aratmadan nasip etsin inşallah stresten uzak durmak zor her an aklımda acaba olcak mı birde internette kimi arkadaş film mutlaka gerekli diyo o yüzden canım sıkılıyo işte neyseben çıkıyorum canım sizlere hayırlı muhabbetler :a015::a015::a015::a015::a015:

canım ne demek. haklısın seni çok iyi anlıyorum.amin Allah aratmadan versin inşallah:Saruboceq: kendine iyi bak. herşey gönlünce olsun. görüşmek üzere...

hayırlısı olsun canım sen pozitif düşün herşey güzel olsun:1hug:

kolay gelsin canım.

iltercakir hatırlattı canım baktın mı bizim bebişin cinsiyetine. not almıştın tarihleri.vildanada bakıcaktın?
AAaa bakmıştım canım yazdım ama sen görmedin sanırım..Neyse bulamayız şimdi sen tekrar söle de yaziyim şimdi..
nsb canım h.g.
bu bende temizliği dediğin şey nasıl birşey yaaa bende ögrensemde yapsam :)
birde senden birşey rica edicem bende istiyorum o cinsiyet tahmininden

canım google dan maranki yaz kendi web sitesine gir geniş bilgiyi ordan alırsın..İşte hayvansal hiç bir gıda yemiyosun 1 hafta,et,süt,yumurta,tereyağı,yoğurt gibi,konsantre ürün (salça gibi),konserve yemiyosun.Tamamen bitkisel besleniyosun,bu arada ekmek de yok maya kemik tozundan yapıldığı için,meyve sebze suları içip taze meyve sebze yiyosun,(aferdisin)lavman yapıyosun suyla hergün..İçin temizleniyo yani :)
tarihleri yaz,hemen hesaplıyim canımm..

hakçacım çok sağol.. pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor bazen insan stres yapıyor. zamanında adet olsam böyle stres yapmazdım. neden adet oldum diye üzülmezdim. adet olmayınca insan ümitleniyor. sonra da çıkmayınca stres oluyor insan...

görmedim canım. benim 4/7/79 eşimin 16/6/1971

çok haklısın canım. sen birkaçgün daha sabret inşallah güzel haberlerini alırız:1hug:

hakçacım çok sağol.. pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor bazen insan stres yapıyor. zamanında adet olsam böyle stres yapmazdım. neden adet oldum diye üzülmezdim. adet olmayınca insan ümitleniyor. sonra da çıkmayınca stres oluyor insan... ama herşeyin hayırlısı tabii...

Abyosuncum cvp yazdım sana ama sayfalar hala kendine gelemedi sanırsam..Hoşgeldinn canımm.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…