hoşgeldin canım
canım hoşgeldin nasılsınnnna.s.
görmedim canım. benim 4/7/79 eşimin 16/6/1971
tşk ederim canımAAaa bakmıştım canım yazdım ama sen görmedin sanırım..Neyse bulamayız şimdi sen tekrar söle de yaziyim şimdi..
canım google dan maranki yaz kendi web sitesine gir geniş bilgiyi ordan alırsın..İşte hayvansal hiç bir gıda yemiyosun 1 hafta,et,süt,yumurta,tereyağı,yoğurt gibi,konsantre ürün (salça gibi),konserve yemiyosun.Tamamen bitkisel besleniyosun,bu arada ekmek de yok maya kemik tozundan yapıldığı için,meyve sebze suları içip taze meyve sebze yiyosun,(aferdisin)lavman yapıyosun suyla hergün..İçin temizleniyo yani :)
tarihleri yaz,hemen hesaplıyim canımm..
Abyosuncum cvp yazdım sana ama sayfalar hala kendine gelemedi sanırsam..Hoşgeldinn canımm.. :)
Haklısın hakcacım..Bence de biraz daha canım ben adetim geçti diye adetten 8 gün sonra test yaptım,çoookkk silik bi çizgi çıktı..bekledim gelmedi..3-4 gün sonra tekrar yaptım çift çizgi çıktı..Acele etme belki geç yumurtlama olabilir,görünmüyo olabilir canım testte..çok haklısın canım. sen birkaçgün daha sabret inşallah güzel haberlerini alırız:1hug:
Canım senin KIZ çıkıyo.. :)
Vildangel in de erkek çıktı..Ben kız istiyodum diye ağlıyo. :) bi kızı war ya 2 kız kardeş olcaklarmış :)
günaydın kızlarrrrrr
hoş geldin günaydın canım nasılsın bu gün
günaydın kızlarrrrrr
Canım 2010 nun 3. ayına yani eşinin doğum gününe kadar KIZ çıkıyorr.. hayırlısı olsun.. :)tşk ederim canım
15/06/1980 benim 27/03/1974 eşimin canım
günaydın kızlarrrrrr
canım bende 9 nisanda adet oldum en son bence birazdaha bekle 28 gün olarak düşünme yani ben bu ay çatlatma iynesi oldum pazartesi kan tahlili yaptıracam birazdaha bekle derim benkızlar idrar tahlilinde gebeliğin çıkmaması gibi bir durum olabilir mi kan tahlilini ne zaman yapayım? bu arada adeti 28 günden hesaplayınca bugün 1 gün gecikmiş oluyor ben en son 9 nisanda adet oldum...
kızlar idrar tahlilinde gebeliğin çıkmaması gibi bir durum olabilir mi kan tahlilini ne zaman yapayım? bu arada adeti 28 günden hesaplayınca bugün 1 gün gecikmiş oluyor ben en son 9 nisanda adet oldum...
saol canım çok tşk ederim eşim buna çok sevinecekCanım 2010 nun 3. ayına yani eşinin doğum gününe kadar KIZ çıkıyorr.. hayırlısı olsun.. :)
canım sağol teşekkürler.ikinci defa zahmet oldu sana.sağlıklı olsunlar yeterki.
tşk ederim serdarcımsağolun kızlarrrr ben çok iyiyim dün doktara gitmiştim serdarım çok sağlıklıymışçok şükür hepinize selam söyledi teyzelerimin anneler günü şimdiden kutlu olsun dedi size bu çiçekleri gönderdia.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?