Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tşk ederim canım
15/06/1980 benim 27/03/1974 eşimin canım

çok haklısın canım. sen birkaçgün daha sabret inşallah güzel haberlerini alırız:1hug:
Haklısın hakcacım..Bence de biraz daha canım ben adetim geçti diye adetten 8 gün sonra test yaptım,çoookkk silik bi çizgi çıktı..bekledim gelmedi..3-4 gün sonra tekrar yaptım çift çizgi çıktı..Acele etme belki geç yumurtlama olabilir,görünmüyo olabilir canım testte..

kızlar idrar tahlilinde gebeliğin çıkmaması gibi bir durum olabilir mi kan tahlilini ne zaman yapayım? bu arada adeti 28 günden hesaplayınca bugün 1 gün gecikmiş oluyor ben en son 9 nisanda adet oldum...

kızlar idrar tahlilinde gebeliğin çıkmaması gibi bir durum olabilir mi kan tahlilini ne zaman yapayım? bu arada adeti 28 günden hesaplayınca bugün 1 gün gecikmiş oluyor ben en son 9 nisanda adet oldum...
canım bende 9 nisanda adet oldum en son bence birazdaha bekle 28 gün olarak düşünme yani ben bu ay çatlatma iynesi oldum pazartesi kan tahlili yaptıracam birazdaha bekle derim ben

sağolun kızlarrrr ben çok iyiyim dün doktara gitmiştim serdarım çok sağlıklıymış çok şükür hepinize selam söylediteyzelerimin anneler günü şimdiden kutlu olsun dedi size bu çiçekleri gönderdia.s.a.s.a.s.

papatya canım herkesin farklı olabilir. benimde tahmini 1 gün geçmişti idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı.ertesi günde kan testinde pozitif çıktı. ne bileyim canım. döllenmenin ne zaman olduğunu bilemeyiz. sen birkaç gün daha bekle istersen.

canım sağol teşekkürler.ikinci defa zahmet oldu sana.sağlıklı olsunlar yeterki.

Estağfirullah canım,hayırlısı olsun inş.,sağlık sıhhatli..Bak sewindim kızın olcağına benim de bi oğlum war,3,5 yaşında..4 yaş gibi bir fark war iyi di mi? :) dünür oluruk kaydirigubbakcemile3

tşk ederim serdarcım
iyi olduğunada çok sevindim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…