stresten bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum.. herkese hayırlı cumalar...
saol canım çok tşk ederim eşim buna çok sevinecek
sağlıkla olsunda ben kız erkek ikisinede razıyım yeterki olsun
sağolun kızlarrrr ben çok iyiyim dün doktara gitmiştim serdarım çok sağlıklıymışçok şükür hepinize selam söyledi teyzelerimin anneler günü şimdiden kutlu olsun dedi size bu çiçekleri gönderdia.s.a.s.a.s.
günaydın hoş geldingünaydın kızlar bi geçmişe bakıp bide rep dağıtıp eleyim
evet tatlım ...çok heyecanlanıyorum vallaa....nilüfercim sen bugün 16:00 da doktora gidecektin değil mi? hadi bakalım hayırlısı
arkadaşlar günaydın uzun zamandır yoktum bazı sorunlar vardı... ben bişey sorucam benim fsh yüksektiya hayıt kullanarak 6 ya düştü E2 hormonuda düştü. o yüzden bu ay doktorum normal yolla hamile kalabilirsin demişti. dün adet olacaktım olmadım. bugün test yaptım evde ama çıkmadı çizgi. acaba erken olduğu için çıkmamış olabilir mi? ne olur ço merak ediyorum. gerçi herşeyin hayırlısı...
inşallah hayırlısıyla gidip gelin güzel haberler getirin bize.kızımız büyümüştür annesi.merak etme.
bu arada bugün nilüfer ve ben bilirim de doktora gidickti .hayırlısıyla bebeklerin keseciklerini görürüler inşallah .
berya l nilüferrr abyosun ilterçakır ve diğer kızlar nerdesiniz yahuuuuuu
papatya canım herkesin farklı olabilir. benimde tahmini 1 gün geçmişti idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı.ertesi günde kan testinde pozitif çıktı. ne bileyim canım. döllenmenin ne zaman olduğunu bilemeyiz. sen birkaç gün daha bekle istersen.
Slm şekerler cumanız mübarke olsun cancanlarım benim
stresten bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum.. herkese hayırlı cumalar...
evet tatlım ...çok heyecanlanıyorum vallaa....
olabilirde canımcım...ben adetten 2 gun önce yapmıştım okadar silik çıkmıştı ki anlatamam...hatta burayada koymuştum test kitini belli belisiz kızlarla yorum yapmıştık ki hatta bazı arkadaşlar görememişti bazı arkadaşlar evet var demişti ama ben bile hayal görüyorum sanmıştım...ışık altında büyüteçle görebilrdiğn ancak))))adet günümdede yaptım yine çoookkk silikti kandada o gün baktırdığımda 49 çıkmıştı...geç döllenmde falan test kitlerinde çıkmayabilirmiş..bikere daha test yapabilirsin..
işallahhh canımcım..bugün 4 te karşılaşırım işallahh yavrumla...
burdayım anacım geçmişe takılmıştım...sen nasılsın sinemcim...
katılıyorum ..kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor...mesela ben hayal gibi gözükmeyen çizgiye büyüteçle bakmaya görmeye çalışırken sessiz deniz arkadaşımla aramıza 2 gün vardı oda adetten 2 -3 gün önce test yapmıştı ve onunkisi bariz kıpkırmızı belirgindi....hatta onu görünce ozaman ben hamile değilim diye düşünmüştüm...herkezin değişirmiş canım...
hoş geldin canım nasılsın bu günSlm şekerler cumanız mübarke olsun cancanlarım benim
iltercakir buradayım canım biryere gitmedim.
nsb bende 5 sene Antalya'da yaşadım Antalya'yı çok severim orada olsak gelirdim canım teklifin için sağol:1hug: çok eğlenceli olacaktır eminim.
Slm şekerler cumanız mübarke olsun cancanlarım benim
iltercakir buradayım canım biryere gitmedim.
nsb bende 5 sene Antalya'da yaşadım Antalya'yı çok severim orada olsak gelirdim canım teklifin için sağol:1hug: çok eğlenceli olacaktır eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?