Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar inşallah size pazartesi güzel haberler verebilirim... artık bekliyeceğim... yapacak bişey yok... çok sağolun... sizlerle konuşunca biraz rahatladım.. şimdi okula gitmem gerek...

saol canım çok tşk ederim eşim buna çok sevinecek
sağlıkla olsunda ben kız erkek ikisinede razıyım yeterki olsun

inşallah canım,sağlıklı sıhhatli olsun,bu tahmin tabi doğru çıkıcak illa diye bişi yok,eğlencesine kabul edin. :) ama kan değişimiyle alakalı ya,hücre yenilenmesiyle ondan doğru çıkma ihtimali yüksek..şimdiye kadar yaptığım kimsede şaşmadı,bunu söleyebilirim..hayırlısı..

canım maaşallah nazar değmesin.bizde güzel anneciğinin Anneler gününü kutlarız...

nilüfercim sen bugün 16:00 da doktora gidecektin değil mi? hadi bakalım hayırlısı
evet tatlım ...çok heyecanlanıyorum vallaa....

olabilirde canımcım...ben adetten 2 gun önce yapmıştım okadar silik çıkmıştı ki anlatamam...hatta burayada koymuştum test kitini belli belisiz kızlarla yorum yapmıştık ki hatta bazı arkadaşlar görememişti bazı arkadaşlar evet var demişti ama ben bile hayal görüyorum sanmıştım...ışık altında büyüteçle görebilrdiğn ancak))))adet günümdede yaptım yine çoookkk silikti kandada o gün baktırdığımda 49 çıkmıştı...geç döllenmde falan test kitlerinde çıkmayabilirmiş..bikere daha test yapabilirsin..

işallahhh canımcım..bugün 4 te karşılaşırım işallahh yavrumla...
berya l nilüferrr abyosun ilterçakır ve diğer kızlar nerdesiniz yahuuuuuu

burdayım anacım geçmişe takılmıştım...sen nasılsın sinemcim...

katılıyorum ..kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor...mesela ben hayal gibi gözükmeyen çizgiye büyüteçle bakmaya görmeye çalışırken sessiz deniz arkadaşımla aramıza 2 gün vardı oda adetten 2 -3 gün önce test yapmıştı ve onunkisi bariz kıpkırmızı belirgindi....hatta onu görünce ozaman ben hamile değilim diye düşünmüştüm...herkezin değişirmiş canım...

Bu arada yarın Antalya daa..Cam piramit in bahçesindee BAHAR ŞENLİĞİMİZ warr..Herkesi bekleriizz..Sabah 9 dan gece 10 na kadar..Kendi yaptığımız yemekleri pastaları börekleri satacağızz..Çocuklar için eğlencelerr..uçurtmalar.. ve daha bisürü şey..Tüm gelir öğrenci bursu olarak kullanılacaktırrr...beklerizz..:icecream:

Tüm annelerin, anne adaylarının,anne olmak isteyen herkesin Anneler günü kutlu olsun.nice anneler gününe :1hug:

iltercakir buradayım canım biryere gitmedim.

nsb bende 5 sene Antalya'da yaşadım Antalya'yı çok severim orada olsak gelirdim canım teklifin için sağol:1hug: çok eğlenceli olacaktır eminim.

canım haklısın heyecanlanmakta. sen birde keseyi ve bebişi görünce bak nasıl heyecanlanacaksın. Allahım tüm arkadaşlarımızıa bu duyguyu yaşatsın.

nsb bende 5 sene Antalya'da yaşadım Antalya'yı çok severim orada olsak gelirdim canım teklifin için sağol:1hug: çok eğlenceli olacaktır eminim.

Yaa..keşke burda olsaydınn..Ama yine de her zaman beklerimm..

bende ortaokuldan üniversiteye gidene kadar antalyadaydım .çağlayanda okudum ben)))))belalı okul))).birsürü arkadaşım var orada heryaz görüşürüz neredeyse...gerçi geçen yaz balayındaydım gidemedik ama olsun...
buarada pazar günü antalyadan bi arkadaşım bana geliyor ..artık kardeşim hatta arkadaştan öte çok değer verdiğim dostum...birhafta bizdee kalacak çook eğlenceli geçecek bu hafta)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…