allahtan hayırlısını dile canım inş hersey yolunda gider bizide habersiz bırakma tamam tatlımm
habersiz bırakmam canım yarın saat 12.30gitcem zaten erkenden yazarım inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahtan hayırlısını dile canım inş hersey yolunda gider bizide habersiz bırakma tamam tatlımm
aşılam yapılırkende çatlatma ignesi yapıyorlar 36 saat sonrada kocandan alınan spermler yıkanıp yanı en iyileri alınıp san enjekde edyorlar senin ki sadece yumurtlama tedavısı
habersiz bırakmam canım yarın saat 12.30gitcem zaten erkenden yazarım inş
alara az kalmış canım kaçıncı günü belli oluyodu üğneyi vurunduktan sonra 16. gün felan heralde ee sen niye test yapmadın kızzzzz
kız mavişşş niye ses vermiyonn
yok canım ya adet tarihimi beklicem şu sonuç çıkmasından çok korkuyorum lülülülülülü
canım veriyomda biraz geç açılıyo hayatımm
mavişim hemşerim ortada kızacak bişey yok canım ben anladım zaten şaka söylediğini
kızmadım kırılmadım canım valla o yazdığında bişey yokki neye kızıyım cnm yaa sadece yanlış smiley kullandım özür dilerim
bide ben şakayla gerçeği ayırt ederim cnm anlamıştım bana takıldığını nolur sende gel artık
güle güle tombilibuu byeeee
kıs nilüfer mavigözlüyü kırdım istemeden üzüldüm şimdi 5 e kadar gelmezse eğer canı sıkkın sıkkın dolaşacak
allahım ben hep yanlışların adamıyım yanlış smiley yüzünden yanlış anlaşıldım ve kalp kırdım yine yaaa![]()
MAVİGÖZLÜÜÜÜ kızmadım kırılmadım yaa falla gel artık nolun
kızlar mavi gözlünün cep tel. veya ev tel. veya msn . veya ev adresini bilen varmıııııııııı
valla özelden... tüzelden... topikten... ziyaretçi mesajlarından... repten... heryerden yazdım senağlamasenağlama
hayatta en son yapmak istediğim şey birini kırmak yanlış anlaşılmak
isteyerek kırdıklarım ayrı onları bilerek ve isteyerek yaptım pişman değilim:enbuyukkk:
ama mavi gözlüyü kırmak adına bişey yapmadımsenağlama hemşerimmm mavişimm:çok üzgünüm:
hee bi gelsin zaten anlar kızmadığımı
şimdi akşam 5 e kadar kafaya takıp dolanacak içim rahat etmiycek o yüzden üzüldüm![]()
abuuuu mavişim yok kısmadım niye kızıyım canım benim ben anladım espiri yaptığını bebişim falla aha şimdi bende çok üzüldüm yaaa gel lütfen:teselli:
alakaya maydonoz hayırıdr bu mesajı ben 3-5 sayfa önce yazmamışmıydım yaff nerden geldiki bu şimdi buraya geri :uhm:
hoşgeldin rüfüşüm
yebcim aha bu kötü pis kaka smiley yüzünden kötükedihüsoyanlış anladı beni kızdığımı sandı
kaka smiley pis smileykötükedihüsokötükedihüsoklava:
mavigözlü yaff birazdan kocik gelecek senle karşılaşamam belki geçmişi oku nolunn
ESCALES+, nsb+ hoşgeldiniz kızlar
bende mavi gözlüye bakmaya gelmiştim
ooofff ülen içime dert oldu beee
kıs mavi gözlü gel şu yanlış anlamayı düzeltek yoksa hamiş kalamıycam üzüntüden çalışmalar boşa gidecek![]()
kıss vildoss canuım benim ben seni üzdüm die üzüldümm sadece seni kırdım yanlış anlaşıldım die üzüldümm ama bunları yazıklarının hepsini okudum hayatımm kusura bakma canım beşte evde olacaktım o yusden beşte gelirim yazdıydımm ama bırakmadılaarkı geleyimm senide merakta bıraktım kusura bakma inş şimdi iyisindirr canım benim ben seni çok seviyomm bunu iyi bil okişş :1hug:
5 yılık canım:çok üzgünüm: yaşda 26 30 uma kadar dogurabilseeem bari:roflol:hee evet canım benim sadece yumurtlama sen kaç yıllık evliydin canım
en iyisini yapıyon canım inş bende o tarihi bekleyebilrim
5 yılık canım:çok üzgünüm: yaşda 26 30 uma kadar dogurabilseeem bari:roflol:
maviş sen hiç doktora gittinmi