• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok haayatımm ben daha hiç dr görünmedim genel muayenede olmadım ama bi kere gittim ultrasonla karnımdan baktı dr özelde üstelik sağlıklısın yumurtalıkların sağlam dedi başka bişi yapmadı bende beni aydınlatmadı die hiçç dr gitmedim bi daha koçiş gidecekti onuda göndermedim ama senem dolsun hamiş kalmazsam eğer bir bucuk sene oldugumda o zmaan ayrıntılı gidecegim dr

hımm evet canım daha yenisin çünkü zaten bir sene dolduktan sonra bakıyo doktorlarda

ya galiba benimde bu tickerim hiç ilerlemeyecek hep sıfır kalacaksenağlama:delphin:

yaa sumos olan sana olcak yapma etme güzelim bu kadar karamsar olup kafaya takma kendini hasta edeceksinn bak ben herseyi kafaya takardımm bekarken sorunlarım vardıı ne oldu taka taka biliyonmu bayılmalarımm oldu hep sinirsel dediler drlarda pat die düşer kafamı carpardım yerlere artık kafama nere denk gelirse bide kozmetikte çalışıyodum o zamanlar demirlere bilem çarpardı kafam ayılıncada vurdugum yerin acısını çekerdimm bayılmalarım 15 dkka yarım saat bi saat sürerdi baygın olurdum kendime gelemzdimm bazen uzun sure ayılmayınca dilim ters döner boğazımı tıkardı nefessiz kalırdımm nefes alamayınca insan nolur ölür ölümün eşigindende döndüm ben kaç defa acile yattım anlatamam sana ben kendi kendimi hasta ettim bundan ders al kesinlikle kafana takmamaya çalış gulumm olan sana olacak sen kendini düşünmezsen kim düşünecek seni canım umarım burda beni anlamışsındır ne demek istediğimi tatlımm

kızlar uykunuz geldi heralde :dilcikar: bende çıkıyorum sumoş sende uyu bence yarın enerjık olman gerekiyor kocana bol bolceviz badem vs. şeyler yedır faydası mutlaka oluyor hepinizi mucuk mucuk öpm.yorum sadece :a015: bunu yapıyorum kızlar bence sizde böyle yapın çünkü bu adı batasıca grip heryerde bence

kızlar uykunuz geldi heralde :dilcikar: bende çıkıyorum sumoş sende uyu bence yarın enerjık olman gerekiyor kocana bol bolceviz badem vs. şeyler yedır faydası mutlaka oluyor hepinizi mucuk mucuk öpm.yorum sadece :a015: bunu yapıyorum kızlar bence sizde böyle yapın çünkü bu adı batasıca grip heryerde bence

iyi geceler canım bende 10 dakikaya kadar cıkarımm

sumos bu bayılmalar tam dört sene sürdü avuc dolusu ilaç içerdim ama faydası olmazdıı drlar bile şasırdılar teshis koyamadılar tam olarak sinirsel dediler allaha şükür düzeldim artıkk ama çok sinirlenirsem kaldıramayacak olursam bi beş on dakika bayıldıgım oluyo ama eskisi gibi deil çok nadir oluyom yanii

mavişim valla zaten psikolojim çok bozuk herkes farkında ama hiç kimse çocuk için olduğunu sanmıyolar hepsi memleketten ayrı olduğum için sanıyo ama yok benim bütün derdim tasam sıkıntım herşeyim bebek oldu canım. eşim allaha çok şükür çok destek veriyo bana üzülmemem için bir dediğimi iki etmiyo ona bile küsüyorum kızıyorum bağırıp çağırıyorum valla başka biri olsa beni kapının önüne bırakır ama allahıma şükür eşim destek veriyo annemler bile diyoki sen bukadar herşeyi kafana takarsan bebek biraz zor olur diyo doğru söylüyo da inanki elimde olmayan bi şaekilde üzülüyorum ne yapayım

sumos bu bayılmalar tam dört sene sürdü avuc dolusu ilaç içerdim ama faydası olmazdıı drlar bile şasırdılar teshis koyamadılar tam olarak sinirsel dediler allaha şükür düzeldim artıkk ama çok sinirlenirsem kaldıramayacak olursam bi beş on dakika bayıldıgım oluyo ama eskisi gibi deil çok nadir oluyom yanii

canım çok geçmiş olsun yaa dikkat et ne olur kendine

beryal hakca çitos sevgii benbilirim hlymms nilüfer vildan ve adını sayamadıgım anne adayları annelik duygusunu tadanlar anne olmak için çırpınanlarr en guzel dileklerimle yurekten MELEK ANNELERıN anneler gununuz kutlu olsun
CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIRR

kızlarr size iyi geceler tekrar anneler gununuzu kutluyorum allaha emanet olun ben çıkıyorumm sumos saol canım hadi kaçar benn

Back
X