Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

grnt105c.jpg

resim çok net değil ama yine de belli oluyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
baya belli oluyorlar canım yaa allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin

canım arkadaşlarım yaaaa hepinize çokk teşekkür ederim.Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhhhhh

ailemizde sadace halamın ikizleri var
eşimin tarafında da anneannesinin iki sefer olmuş ama yaşamamış
iki taraftada var yani ama hiç aklıma gelmzdi daha önceleri

dr durumları gayet iyi ama ikizde düşük riski fazla olduğu için 2 kat daha çok dikkat et dedi,kalpleri oluşmuş ama tam net duymak için 1 hafta sonra tekrar gelin dedi..
inşallah bakalım duyabiliriz...
kızlarr bu duyguyu sizlerinde yaşaması için inanın çooooook dua ettim.Rabbim muradınızı versin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİN CNM AMİN COK DIKKATLI OL HATTA BI SURE YAT CNM SU SIKINTILI GUNLRERI ATLATAN AKADAR BI ARKADASIMDAOYLE OLDU HAFIF ISLER YAPTI VE ONUNDA IKIZ.SUANDA COK IYILER BIRAS KENDINE DIKKAT ET CNM BENIM SANKI BENIM OLMUŞ GIBI AGLAMAMAK IÇIN KENDIMI ZOR TUTUYORUM ESIMDECOK SEVINDI HEMEN SOYLEDIM:teytey::nazar:a.s.

ayy nası net degıl kızzz gün gibi çıkmış bu ikislere bak sennn uuuuu ayyy içim kıpır kıpır oldu gorunce cok güzel bişiii bu yaaa senağlama nası duygulandım baaaaakksenağlama
canım tlfondan aktardım ya ondan biraz net olmayabilir diye düşündüm
canım yaaa Rabbim en kısa zamnda hepinize inşallah bu güzelliği tattıtsın
inanın tüm kalbimle ve meleklerimin o küçücük kalbiyle dua ediyorum sizlere
baya belli oluyorlar canım yaa allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin

amin canım Allah razı olsun sizlerden

sende hosgeldın hayatım
sağol fıstıgım burdayım bundan sonra =)
canım tlfondan aktardım ya ondan biraz net olmayabilir diye düşündüm
canım yaaa Rabbim en kısa zamnda hepinize inşallah bu güzelliği tattıtsın
inanın tüm kalbimle ve meleklerimin o küçücük kalbiyle dua ediyorum sizlere

amin canım Allah razı olsun sizlerden

güzel duaların için teşekkür ederimmm yaaa:nazar:

evet canım ikizzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayrı yumurtaymış canım
canlarım kahvaltı yapıp geliyorum şimdilik hoşcakalın
güle güle canım afiyet olsun aman bebişlerin aç kalmasın onlara çok dikkat et tabii kendine de
kızlar bende çıkıyorum temizlik yapmam lazım ama yine gelirim arada bakarım ben

kızlar mrb tünaydın mı? desem günaydın mı? bilemiyorum kızlar yaaa adetime 6 gun var bende pembe bır akıntı var aşılama yapdırıpda böyle olanlar var mı? aramızda lütfen bana yazsın

Back
X