Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım söyle canım yoksa bebiş ikizmiya bu yazı süpeerrr...ağladım vallahiiii
kızlarrrrr nerdesiniz size çok güzel bi haberim varrrrhihoyyyt
inanamıycaksınızzzz
günaydın kıslar uzun süreden sonra geldiiiiiiimmmmm dün girdim düştüm netten bidaha giremedim ama bugün şanslıyım heheheheheh nasılsınızzzzzzzzz varmı yeni haberler![]()
slm sessizdenz haberin ne kız ikizmi yoksa![]()
inşallah canım bende çok istiyorum ikiz bebeğim olsunaman canım nasıl olim bebiş için ugrasıyom benim koca espiri yapıyo bazen bugünki dersimiz ne calısmayı yapalım diye dillere düstük anlayacagınkaydirigubbakcemileinsallah incir işe yarar ikiz ikiz bebelerin olur
çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kadar sıkıldığına deymedi ama olsun sonunda sevindinya önemli olan bukızlarrrr kan tahlılı yaptrdım bugun 1249 cıktı cok şükür yaaaa dr dıs gebelık riskı yok dedı..haftaya istedıgın zaman gel görürüz dedı bugun yola cıkıca zıns bişey olmazzzzz...gitmeden yazıyım dedım
inşallah hamile olursun canımm ama olmazsanda üzülme olurmu bu arada yazdığın yazılar çok güzeldi ağlattın sabah sabahberyal müjdemi istiyeyim senden tahlillerim tertemiz korkulucak bişey yok hastalanırsam hormon testi yapılıcak hastalanmazsam hamileyim
hayırdır canımya bu yazı süpeerrr...ağladım vallahiiii
kızlarrrrr nerdesiniz size çok güzel bi haberim varrrrhihoyyyt
inanamıycaksınızzzz
slm sessizdenz haberin ne kız ikizmi yoksa![]()
escales sen ve ben varız burda...
haberi ilk sen duy..
kızların hepsinin olduğu bi saati yakalasaydım keşke ama girce görürler inşallah...
BENİMMM İKİİİİZLERİMMMM OLUYOOOOO:ecrin_bebek:
dünden beri şoktayım ,doktorum söylediğinde inanamadım..gülme krizine girdim resmen..eşim sevinçten ağladı...ilk anneler günümde aldığım dünyanın en güzel hediyesii bu...
hepinize çoooook dua ettim kızlar...Lutfu bol RABBİM en kısa zamanda meleklerinizi yollasın inşallahhh
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar....
bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum..
çok özlettin kendini özelden mesaj bile attımgünaydın kıslar uzun süreden sonra geldiiiiiiimmmmm dün girdim düştüm netten bidaha giremedim ama bugün şanslıyım heheheheheh nasılsınızzzzzzzzz varmı yeni haberler![]()
amin canım inşallah birgün hepimiz burda hamiş haberi verecez ben inanıyorumslm bu topikte hamişler baya var sanırım kızlar allahım herkezin gönlüne göre versin banada tabiki![]()
canım çok ama çok sevindim hayatta en çok istediğim şey ikiz bebek benimde allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder inşallah ikizlerini anneler günün kutlu olsun canımmmslm kızlar
haberi ilk siz duyun..
kızların hepsinin olduğu bi saati yakalasaydım keşke ama girce görürler inşallah...
dünden beri şoktayım ,doktorum söylediğinde inanamadım..gülme krizine girdim resmen..eşim sevinçten ağladı...ilk anneler günümde aldığım dünyanın en güzel hediyesii bu...
hepinize çoooook dua ettim kızlar...Lutfu bol RABBİM en kısa zamanda meleklerinizi yollasın inşallahhh
inşallah canım sneinde hepimizinde bebişi olurbende bebiş isteyenlerdenınde :)
sessizdeniz içimize doğmuş bak sen haberin var deyince inşllha canımbizde o ğüzel günleri yaşarız sende hayrlısıyla bebişlerini kucağına alırsın canım ailede varmıydı bizde yok ama ben ikiz istyrm hayrlısı tabikide istemekle olmuyr
slm kızlar
haberi ilk siz duyun..
CNM BENIM AYYYY COOOOOOK SEVINDIM RABBIM HAYIRLISIYLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EYLESIN .a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: BEN BUNA OYNARIM ISTE SABAH SABAH MORELIM YERINE GELDI GUZEL HABERINLE:teytey::teytey::teytey: