Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

İyiym canım sen nasılsın?Walla sabahtan beri bi elektrikler kesiliyo..bi sayfalar açılmıyo kafayı yedimm..sen naptın?ne dedi dr?keseyi gördük demiştin di mi?

kuşum ben hamile değilim günüm geçti test falan yapmadım pazartesi doktora gitcem orda yaptırmayı düşünüyorum

annelergncopypa0.jpg

kızlarrr geleceğin anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun iyi tatiller hepinize

slm kısslarr bende geldim ama fazla kalamıcam bi bakım dedim napıyosunuz die bu arada sessizdenizz çok sevindimm anacımm güzel bi duygu ama işin zor be guzelim benim ikizim oldugundan öle diyomm anlaşırlar inş biz hiç anlaşamazdık ne beraber dururdukk nede ayrıı canım cok sevindim varlla bu arad tek yumurtamı çift yumurtamı ikizlerr

yaaaa bu gün neden böyleee yaaaa kopmasın şu kk ne iş yapabiliyorum nede burdan ayrıla biliyorum delirecem
deme gitsin canım bağımlılık yaptı valla
inşallah canım ya iyi dileklerin için teşekkür ederim sende ne var ne yok bebiş konusu?
iyilik canım ben iki senelik evli olmak üzereyim canım bebişi biz 3 aydan beri istiyoruz benimde ha bire regli günüm geçiyor bu ayda 4. günüm desem yeri ve bilmiyorum hamilemiyim diye bakalım artrık bir kaç gün sonra belli olur canım benim
huhuuuuuu hanımlar naber
hoşgeldin canım nasılsın
annelergncopypa0.jpg

kızlarrr geleceğin anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun iyi tatiller hepinize
saol canım ya seninde anneler günün kutlu olsun bebişin doğsun büyüsün ve annesine bir demet kır çiçekleri getirsin canım benim ya

escales gulumm cok sevindimm valla sessizdenize bi tane beklerken iki tane vermiş rabbim ne kadar guzel bi duygu inşş tez zamanda bizlerde kavusuruz meleklerimize bu arada kıslarr bugun vildos geldimi merak ettim

slm kısslarr bende geldim ama fazla kalamıcam bi bakım dedim napıyosunuz die bu arada sessizdenizz çok sevindimm anacımm güzel bi duygu ama işin zor be guzelim benim ikizim oldugundan öle diyomm anlaşırlar inş biz hiç anlaşamazdık ne beraber dururdukk nede ayrıı canım cok sevindim varlla bu arad tek yumurtamı çift yumurtamı ikizlerr

hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaa ne durumdasın ben 1 haftaya adetim bitecek korunmiicam artık

O zaman Allah söyletti desene.. :)hayırlısı arkadaşım..
Kayracım hoşgeldinn..
belkide hayırlısı canım benim

slm anacım nerdesin sen be ya valla özlettin hem nire gidiyon sen bakem :oklava::oklava:

Hoşgeldin mavi gözlü..citoscum tşk ederizz..Ben bir anneyim çok duygulandımm..Rabbim sizlere de nasib etsin,olmayan herkese inşallahh..

escales gulumm cok sevindimm valla sessizdenize bi tane beklerken iki tane vermiş rabbim ne kadar guzel bi duygu inşş tez zamanda bizlerde kavusuruz meleklerimize bu arada kıslarr bugun vildos geldimi merak ettim
yok kuşum oda seni arıyordu anacım dert olmuş içine yanlış anlamışsın sen galiba onu ha bire yazıp yazıp duruyordu canım benim
kızlar ben çıkıyorum kkociş geldi kendinize iyi bakın iyi hafta sonlarııı

tamam güzelim sanada iyi hafta sonları ve iyi çalışmalar şekerim :jeyyar:

hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaa ne durumdasın ben 1 haftaya adetim bitecek korunmiicam artık

canım benimm asıl sen nerelerdesinn ben hep burdayımda seninle hiç denk gelemedik güzelim bu arada sevindimm kararını vermişsin inş tutar canım ben adetimi bekliyomm daha 16 gibi olacam buyuk ihtimalle hakkında hayırlısı olsun canım özlemişim seni be guzelimm:1hug:

Canlar bir sağlık sorununuz war da ondan mı hamile kalamıyorsunuzz?Bi sebebi war mı hamile kalamamanızın..anlatın bakiimm..:kahve:

kız maviş nerdesin sen söyle bakem heeee bizi nediye ihmal ediyorsun sen bakem bak tızarım sonra sana bide tüzerim sonra bak heeee

canım benimm asıl sen nerelerdesinn ben hep burdayımda seninle hiç denk gelemedik güzelim bu arada sevindimm kararını vermişsin inş tutar canım ben adetimi bekliyomm daha 16 gibi olacam buyuk ihtimalle hakkında hayırlısı olsun canım özlemişim seni be guzelimm:1hug:

aayyy bende özledim kıs çok sevindim hadi bakalım bende 12 mayısta adet olucam adet bitincede çalışmalara devam çıkacakmışsın sorayım da kociş bilsinmi bilmesinmi korunmayacağımı sürpriz olsun diyorum ne dersin tutarsa

Back
X