Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

belkide hayırlısı canım benim

slm anacım nerdesin sen be ya valla özlettin hem nire gidiyon sen bakem :oklava::oklava:

kıss koçiş gelcek falza duramıcam işim vardı giremedim anacımm

yok kuşum oda seni arıyordu anacım dert olmuş içine yanlış anlamışsın sen galiba onu ha bire yazıp yazıp duruyordu canım benim

evet canım bi yanlış anlaşılma oldu valla dun butun gun vildan aklımdan çıkmadı anacım ben onu üzdüm die üzüldüm oda beni üzdü die üzülmüş dun giremedim eve geç geldimm dısardaydım guzelim yediydi geldiydiğim yemek salata derken koçiş geldi yemekten sonra pcye oturunca akşam giremedim anca gece 12 ye geliyodu girdimm koçiş uyududa öle geldimm valla yaa

tamam güzelim sanada iyi hafta sonları ve iyi çalışmalar şekerim :jeyyar:

Canlar bir sağlık sorununuz war da ondan mı hamile kalamıyorsunuzz?Bi sebebi war mı hamile kalamamanızın..anlatın bakiimm..:kahve:

valla ben zamanını tuturamıyorum ama bu sefer toprağımın dediğini uyguladım valla yıl başından önce ben doktora gittim canım simir testini yaptırdım kan idrar bir sorun yok olduğunu öğrendim ama hormon testini yaptıramamıştım işte pazarteside gidip yeniden başlıyacağım bu arada hormon testinide yaptıracağım muhakkak anacım ihmale gelmiyor valla heee

aayyy bende özledim kıs çok sevindim hadi bakalım bende 12 mayısta adet olucam adet bitincede çalışmalara devam çıkacakmışsın sorayım da kociş bilsinmi bilmesinmi korunmayacağımı sürpriz olsun diyorum ne dersin tutarsa

canım korunmadıgını bilmesin dicem ama senmi korunuyon koçişinmi onu bilmiyom o yusden bişi diyemedim net olarak koçişe süpriz yaparsan daha güzel olurr bence derim yinede sen bilin tabii

:oklava::oklava::oklava: hadi bugün öğle diğer günler nerdesin bakem ha bire kocişmi geliyor kız

anacımm dun burdaydım yaa aşk olsunn dısarı cıkacaktımm o yusden gittim yoksa ne die çıkayım burdan bırakırmıyım sizi hiç sizler benim bir parcamsınızz ayrılamıyom burdan valla ev işlerini bile aksatmaya başladımm buraya gircem diee

valla ben zamanını tuturamıyorum ama bu sefer toprağımın dediğini uyguladım valla yıl başından önce ben doktora gittim canım simir testini yaptırdım kan idrar bir sorun yok olduğunu öğrendim ama hormon testini yaptıramamıştım işte pazarteside gidip yeniden başlıyacağım bu arada hormon testinide yaptıracağım muhakkak anacım ihmale gelmiyor valla heee

Hımmm anladım canım..Ben de neden sordum,sakın üzülmeyin moralinizi bozmayın..Ben pko luyum..Dr kendin hamile kalma ihtimali %50 dedi..1 senelik ewliyken Allah ın izniyle tedavisiz hamile kaldım..Şimdi 2. yi düşünüyorum ve 6 aydır olmuyor..hormonlarım yükselmiş ilaçlar kullanıyorum..Velhasıl ben ümitsizliğe kapılmıyorumm siz de kapılmayın..Normalde tedavisiz hamile kalmak biraz zor bu hastalıkta ama Allah istedi mi herşey oluyor..Vakti zamanı war inşallah çok beklemeyiz.. :)

canım korunmadıgını bilmesin dicem ama senmi korunuyon koçişinmi onu bilmiyom o yusden bişi diyemedim net olarak koçişe süpriz yaparsan daha güzel olurr bence derim yinede sen bilin tabii

ben yasmin kullanıyordum ama adet bitince kullanıyom dicem içmicem tamam sürpriz kulağa daha hoş geliyor senden de müjdeli haberleri bekliyorum cancağızım

escales gulum gece koçişi kandırdım uyududa geldim buraya valla ne zaman vakit bulursam giriyomm yaa öle deme ben hep burdayımdaa senmi görmüyonmu kısss

annelergncopypa0.jpg

kızlarrr geleceğin anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun iyi tatiller hepinize
seninde anneler günün kutlu olsun serdarın annesi

ben yasmin kullanıyordum ama adet bitince kullanıyom dicem içmicem tamam sürpriz kulağa daha hoş geliyor senden de müjdeli haberleri bekliyorum cancağızım

bak canımm ne guzell olurr ayyy bende süpriz yapabilsem gerci hamiş olursam o süpriz olcak dokuz aydır olmadı inş bu sefer olur yaa daha fazla beklemek istemiyomm ikinciyi uzatırım diee seni burda bulamazsam özelden atarımm msj sana ok canım gunum bi gelsin helee

citoss ben kutlamıstımm tekrar kutlayım canım seninde anneler gunun kutlu olsunn canım dun gece yazmıstım gercii okudunmu bilmiyomm ama serdarımı öp benim için annesii

canlarım benim çıkmam lazımm valla bulaşıklarım hala duruyoo koçiş gelmeden yıkayım bu arada bugun misafirliğe gidebilirizz gitmezsem eğer akşam gene gelmeye çalışırımm okiş canlarr

bak canımm ne guzell olurr ayyy bende süpriz yapabilsem gerci hamiş olursam o süpriz olcak dokuz aydır olmadı inş bu sefer olur yaa daha fazla beklemek istemiyomm ikinciyi uzatırım diee seni burda bulamazsam özelden atarımm msj sana ok canım gunum bi gelsin helee

tamam anlaştık ozaman bende seni bulamazsan özelden msj atarım müjdeyi inşallah aynı anda oluruz hamiş :) senin için dua ediyorum sende et öpüldün bolcana

anacımm dun burdaydım yaa aşk olsunn dısarı cıkacaktımm o yusden gittim yoksa ne die çıkayım burdan bırakırmıyım sizi hiç sizler benim bir parcamsınızz ayrılamıyom burdan valla ev işlerini bile aksatmaya başladımm buraya gircem diee
tamam o zaman tüsmedim sana gel tız bi öpeyim seni Şeniz
Hımmm anladım canım..Ben de neden sordum,sakın üzülmeyin moralinizi bozmayın..Ben pko luyum..Dr kendin hamile kalma ihtimali %50 dedi..1 senelik ewliyken Allah ın izniyle tedavisiz hamile kaldım..Şimdi 2. yi düşünüyorum ve 6 aydır olmuyor..hormonlarım yükselmiş ilaçlar kullanıyorum..Velhasıl ben ümitsizliğe kapılmıyorumm siz de kapılmayın..Normalde tedavisiz hamile kalmak biraz zor bu hastalıkta ama Allah istedi mi herşey oluyor..Vakti zamanı war inşallah çok beklemeyiz.. :)
haklısın canım benim
escales gulum gece koçişi kandırdım uyududa geldim buraya valla ne zaman vakit bulursam giriyomm yaa öle deme ben hep burdayımdaa senmi görmüyonmu kısss
akşam annemlere gittim oradan açtım hatta vildanla falan yazıştık bekledim ama kimse gelmedi anacım valla benim sabahtan akşama kadar açık

nsb canım bende pko luyum 20 aylık evliyim 1 sendir korunmuyorum ama olmadı henüz burda okuyorum bazen pkolu arkadaların bebişleri olmuş içime umut oluyor inşallah benimde olur diyorum tabi isteyen herkese versin yüce rabbim bakalım tedavi görüyorum şimdi ne olacak bilmiyorum ama yazdıkların beni dahada umutlandırdı tşk ederim

nsb canım bende pko luyum 20 aylık evliyim 1 sendir korunmuyorum ama olmadı henüz burda okuyorum bazen pkolu arkadaların bebişleri olmuş içime umut oluyor inşallah benimde olur diyorum tabi isteyen herkese versin yüce rabbim bakalım tedavi görüyorum şimdi ne olacak bilmiyorum ama yazdıkların beni dahada umutlandırdı tşk ederim

Yaa sende de mi war canımm..Ben işte evlendiğimde diane 35 kullandım baya bi 6-7 ay kadar o tedavi hükmünde oluyomuş zaten..Dr öle diyince korktum çocuğum olmazsa diye bıraktım..Rabbim in izniyle hamile kaldım..Sen kullanmış mıydın bu tarz bi doğum kontrol hapı?

tamam anlaştık ozaman bende seni bulamazsan özelden msj atarım müjdeyi inşallah aynı anda oluruz hamiş :) senin için dua ediyorum sende et öpüldün bolcana

tamam canım bende dua ediyorumm inş aynı anda oluruzz ayy ne güzel olurduu canım ben koçiş gelene kadar çıkmaktan vazgectim teli kapalı kızdımm kalkmıcam burdann eve gelene kadar burdayınmm size hoşcakalın demeden cıkarsam eğer bilinki koçişim gelmiştirr okiş kızlarr

canım cahilliğimi bağışlarsan pko luyum ne demek?

kıslarr gitmiyomm koçiş eve girene kadar burdayımm size haber vermeden çıkarsamm eğer bilinki koçişim gelmiştirr tamm mıı kalacamm burdaa teli kapalı ulaşamadımm şimdiye evde olması lazımdı allah bilir nerelerde dolanıyo şindi bak kızdımm koçişe ona inat yapmıcam işmiş

Back
X