hayırlısı olsun canım inşallh kötü bişey degildir ara ara sızlamalar oluyo simdi öglen arası esim gelsin onunla bi acile gidelim bakalım bizim buranın sularında mikrop varmıs acaba ondanmı diyoz bi tahlil yaptırayım bakalım hiç böyle basıma gelmeyince telas yaptım
ateş almaya geldin yanişakkıdı...neyse illaki uzun uzun görüşeceğimiz zamanlar gelecek cnmsüprizzzzzgünaydın cicimmm... bi bakıp kaçıyım dedim ooooo kaynıyo burasıı
hiç sorma mavişim yaff mecburen çıkıyorum çok yoruluyorum ayakkabıda ayağımı vuruyiii zatenh.b. canım benim görüşemiyozz pek gezmeye başladın bu aralarr
olur cnm her ay aynı olacak diye bişey yokyok canım benim moralim bozulmadı niye bozulsun kötü bişey olmasında adet olayım zaten bu ay nedense içimde en ufak kıpırtı yok hamile olan hisseder herhalde bi söylenirmi bu bilmem ama bu ay cinsel isteksizlikte olduu aman ne bilim iyice psikolojimiz bozudu
hoşgeldin cnmŞenizgünaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
yine gören yok beni yaww günaydın dedim neyse zaten çıkıyorum daha temizliğim bitmedi yarın yada öbürgün açarım artık
günaydın canım hosgeldin nasılsın bebeiş nasıl kız allahmı söyletiyo ne yapıo bu ay 3 kere sordun bu soruyuosmanıyeee sen nerelerdesınnn.sen hamile değilmıydın cnmm
hosgeldin sekerkız nasılsınsllm topiğin en guzel anneleri ve anne adayları nasılsınızz
günayyyydıııın hoş geldin bende sendenim kırmızı bende görücem heralkızlar günaydıınnn hepinize ya korkuyorum galiba kırmızı kartı görücem yarın
günaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
aaa dazy bittimi işlerin canım..özlettin kendini valla..a.s.
öyle yapıcam sanırım canımbir doktora görün olmazsa canım
ateş almaya geldin yanişakkıdı...neyse illaki uzun uzun görüşeceğimiz zamanlar gelecek cnmsüprizzzzz
hiç sorma mavişim yaff mecburen çıkıyorum çok yoruluyorum ayakkabıda ayağımı vuruyiii zaten
olur cnm her ay aynı olacak diye bişey yok
gerçekten insanda psikoloji kalmıyo
bende eşime hadi bugün günü yapmamız lazım deyince tip tip bakıyoben öyle emrivakiylemi yapacam bu işi diyo sinir oluyokaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmŞeniz
abaaawwww kayracım hoşgeldin cnm falla ben kahvaltıdaydım cnm yaa-tatlicadiarzu-yoksa seni görmezmiydim Şeniz
ayy saol canım insallah kötü bişey değildir
günaydın canımmmmm
ne zaman adet olman gerekiyordu??
evet minş kız olsa süper olur dimi vildoş teyzoş öperim kız nilüş teyzemin kızını hergün ohhhhh yerim ben onuhee minişin annesi geldin cnm
sırada diloş teyse ve rufeyde teyse var
bakhele nohut üçüde bursalı benim bulunmaz bursa kumaşlarım:roflol::roflol:
hehe pipili hororzum ben tepelerim hepinizi.bayılırım güzel hatunlara .hiç dayanıyom güzel görünce öpesim geliyo.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:okiş nohutcukŞeniz
topişimizin horozuu :ecrin_bebek:
hoışgeldin canım benim a.s.
gülüm benimde 2 ay önce öyle olmuştu iş yerindeydim sanki bir anda biri iğne batırdı ama sağlam bir iğne oturduğum yerden fırladım resmen ama 1-2 saat sonra regli olmuştum korkma canım belkide öyle bir şey olacaksındır
güle güle :a015::a015:
toprağım söyle o nohutmuza fazla hareket etmesin kız valla bizim nohut geçen gene firar etmiş bende bu olmıyacak dedim yavruluktan normal yavru akvaryuma koydum görsen büyümeyede başladılar sen merak etme noıhutuna iyi bakıyorum tatlı kuşum
yok canım benim bitmedi ama bana fenalık geldi bi fırsat buldum girdim hemen.sen nasılsın canım bebişin nasıl?umarım rahat bi hamilelik geçiriyosundur tatlım -tatlicadiarzu-
hımmm arada böyle kaçamaklar lazım tabiii...iyi yapmışsın anacım...valla bende çok rahatım maşşallahhh bi rahatsızlığım yaşamımı kısıtlayan bişi yok..uslu bebişim galiba))maşşallah maşşallahh))buahfat kalp atışını görmeye gideceğiz cuma günü....işallahh bisorun olmaz:Saruboceq:
benbilirim folikasidi kullan canım birazn önce zaten 3 aydan sonra kesiyor doktor..şuaralar bebeğin omurilik gelişimi için çok önemliymiş..valit kaybetme.benimkide newlife diye bir firmanın b12 folic plus....25 milyon..reçetesiz alınıyo
günaydın canım hosgeldin nasılsın bebeiş nasıl kız allahmı söyletiyo ne yapıo bu ay 3 kere sordun bu soruyu
hosgeldin sekerkız nasılsın
günayyyydıııın hoş geldin bende sendenim kırmızı bende görücem heral
hosgeldiiiiin tatlım
yine gören yok beni yaww günaydın dedim neyse zaten çıkıyorum daha temizliğim bitmedi yarın yada öbürgün açarım artık
bebek ıyı osmanıye kızz valla bak ben senı hamile sanıyorum hepppp yemın ederım
-tatlicadiarzu- valla napak tek başımıza üstesinden gelemiyoz mecburlar bizimle ders çalışmaya...hele yumurtlama zamanları etüt çalışmasıda yapıyozkaydirigubbakcemile3öyle yapıcam sanırım canım
dogr valla benimkide ev ödevi gibi ya gündüz ödevimi ver calışayım aksam uygularım diyooooo deli benle ugrasıp duruyo:roflol:
vildoş bende sıkılıyorum bazen koştur koştur iş yapmaktan ama daha pratik oluyor insan..inan pazar günleri yavaş yavaş vakit var diye hiç işim bitmiyo...devamlı evde olsam işi bitiremi..hafta içi biçok şeyi yetiştiriyorum hızlı hızlı şipşak oluyo)))))
canım bence bekle en az bir hafta daha.canım günaydın gecen ay 15 de oldum ama düzensiz olduğu için 15 ile 19 arası bekliyom
-tatlicadiarzu- valla napak tek başımıza üstesinden gelemiyoz mecburlar bizimle ders çalışmaya...hele yumurtlama zamanları etüt çalışmasıda yapıyozkaydirigubbakcemile3
haklısın cnm bende evde olduğum zaman çok oyalanıyorum ama bu tempoya hiç alışık değilim alkisalkisalkisböyle giderse alışırım galiba kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?