slm umutlu16
a...s.. canım hoşbuldukkaydirigubbakcemile3
aa...s... canım hg
a..s.. canım hg..iyiyiz sennasılsın
hg.. canımmmmmmben geldim ama fazla kalamıycam hepinize iyi akşamlar yemek vakti sonrada düğün var görüşürüz kızlar
allah allah bilg.mi kafayı yedi ne
iyiyim canım bugün aşılama yaptırdımdım allah ım inş boş çevirmez bebeciğimi gönderir bana ve tüm isteyenlere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam canlarım hoşgeldiniz.
ben hemen yemeği ocağa koyup geliyorum .
hayırlısı olur inşalah geliverir bebişin.
slm kıslarrr ne haber nasılsınız a.s.
canım doktor banada aşılama dedi ama düşünmedeyim şimdilik
slm kıslarrr ne haber nasılsınız a.s.
benim dr pek ümitli değil çünkü eşimin sperm sayısı daha fazla düşmüş bu olmazsa iki kez daha aşılama yapılcak oda olmazsa 3 yada 4 ay içinde tüp bebek yaptırcaz
kızlar şimdilik çıkıyorum sizden gelen cevpları göremiyorum tam çözemedim siteyi
şimdi gördüm senden gelen cevabı.kaç yıllık evlisiniz
arada F5 tuşuna bas canım görürsün
canım hayırşlısı olsun .inşallah meleğin tutunur annesine.iyiyim canım bugün aşılama yaptırdımdım allah ım inş boş çevirmez bebeciğimi gönderir bana ve tüm isteyenlere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beryalcim mrb siteyi çözemedimde bide bilg. sayfayı açmıyo sanırım sizden gelen cevepları göremiyorum
basıyorumda bastıktan sonra sayfa geri açılmıyo.mecbur geri demek zorunda kalıyorum ondan sonra cevapları bulana kadar zaman geçiyo anlayamadım
arada F5 tuşuna bas canım görürsün
maşallah benimde haziranda 3 bitecek ama bebiş yok daha
senin sorun neydi bende yumurtlama bozukluğu var hapla yumurta oluyo sadece kendiliğinden olmuyo
bendede vardı o sorun ama şimdi kalmadı çatlatıcı iğne falan vurundum beklemedeyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?