Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım o bendede var hele bu aralar arttıda arttı belime kadar vurdu

ya benim aşılamanın ilk günleri çok ağrım oldu ama sonra geçti şimdide adetime iki gün falan var ama bugün ağrılarım başladı özelliklede sağ tarafım da birde belim tabi olmazsa olmaz

abyosun-escales-merve 85- niran77-kardelen slmmmmmm yine ben geldim kızı uyuttum :))))) yemek yaptım ütü yaptım((( veeeeeeeee geldimmmmm

Slm kızlar nasılsınız bakalım dİl_nur cum sen gene geÇmİŞtedİrsİn ama nasılsın dİyeyİm ben sana canım benİm
yok canım geçmişte değilim o topik senin bu topik benim dolanıyom kaydirigubbakcemile3
senden nbr canım doktora gittinmi

diğer arkadaşlar sizlerede mrb lar a.s.

ya benim aşılamanın ilk günleri çok ağrım oldu ama sonra geçti şimdide adetime iki gün falan var ama bugün ağrılarım başladı özelliklede sağ tarafım da birde belim tabi olmazsa olmaz
hiç deme gitsin canım benim
abyosun-escales-merve 85- niran77-kardelen slmmmmmm yine ben geldim kızı uyuttum :))))) yemek yaptım ütü yaptım((( veeeeeeeee geldimmmmm
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

ya ne diyeyim hakkımızda hayırlısı her ay ölüp ölüp diriliyoruz valla psikoloji kalmadı

valla dengem bozuldu varya

canım escalesin değerleri düşük çıkmış 9 du sanırım kimyasal gebelik olabilirmiş tekrar tahlil yaptırcak yükselirse amile yoksa kimyasalmış

selam bayanlar

benimde ilk değerim 19.16 çıkmıştı şimdi 3,5 aylık hamileyim inşallah değerlerin yükselir escalescim ama ümidini yitirme benimde doktorum dur bakalım daha çok düşük demişti sonucu 5000 lere çıkana kadar kanda test yapmıştık ama benm kan testi sonuçları bu kadar uzamıyodu ertesi gün alıyodum

yok canım geçmişte değilim o topik senin bu topik benim dolanıyom kaydirigubbakcemile3
senden nbr canım doktora gittinmi

diğer arkadaşlar sizlerede mrb lar a.s.

çarşamba gitcem ama dayanamadım kan testi yaptırdım oda çarşamba çıkacak valla benim herşey çarşamba çözülecek ama bende kendimi yedim yedim bitirdim gülüm aklıma bir sürü şey geliyor

inşallah canım benim ya inan varya miğdem yanıyor bugün ateş basıyor beni

çarşamba gitcem ama dayanamadım kan testi yaptırdım oda çarşamba çıkacak valla benim herşey çarşamba çözülecek ama bende kendimi yedim yedim bitirdim gülüm aklıma bir sürü şey geliyor
hayırlı haberini bekliyorum canım Allahın izniyle hayal kırıklığı yaşamıycaksın inşallah rahat ol sen :1hug:

basmasın canım merak etme herşey yoluna girer sen yeterki umudunu yitirme ben o sonucu öğrendikten itibaren hamilelik moduna girmiştim kaydirigubbakcemile3 çok garip bi duygu hem kaygılarım vardı hem sevinçten etrafta aval aval geziyodum acaba gerçekmi diye senin bu ilk mi olucak düşük felan yaşadın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…