canım o bendede var hele bu aralar arttıda arttı belime kadar vurdu
yok canım geçmişte değilim o topik senin bu topik benim dolanıyomSlm kızlar nasılsınız bakalım dİl_nur cum sen gene geÇmİŞtedİrsİn ama nasılsın dİyeyİm ben sana canım benİm
abyosun-escales-merve 85- niran77-kardelen slmmmmmm yine ben geldim kızı uyuttum :))))) yemek yaptım ütü yaptım((( veeeeeeeee geldimmmmm
hiç deme gitsin canım benimya benim aşılamanın ilk günleri çok ağrım oldu ama sonra geçti şimdide adetime iki gün falan var ama bugün ağrılarım başladı özelliklede sağ tarafım da birde belim tabi olmazsa olmaz
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalımabyosun-escales-merve 85- niran77-kardelen slmmmmmm yine ben geldim kızı uyuttum :))))) yemek yaptım ütü yaptım((( veeeeeeeee geldimmmmm
ya ne diyeyim hakkımızda hayırlısı her ay ölüp ölüp diriliyoruz valla psikoloji kalmadı
canım escalesin değerleri düşük çıkmış 9 du sanırım kimyasal gebelik olabilirmiş tekrar tahlil yaptırcak yükselirse amile yoksa kimyasalmış
yok canım geçmişte değilim o topik senin bu topik benim dolanıyomkaydirigubbakcemile3
senden nbr canım doktora gittinmi
diğer arkadaşlar sizlerede mrb lar a.s.
selam bayanlar
benimde ilk değerim 19.16 çıkmıştı şimdi 3,5 aylık hamileyim inşallah değerlerin yükselir escalescim ama ümidini yitirme benimde doktorum dur bakalım daha çok düşük demişti sonucu 5000 lere çıkana kadar kanda test yapmıştık ama benm kan testi sonuçları bu kadar uzamıyodu ertesi gün alıyodum
hayırlı haberini bekliyorum canım Allahın izniyle hayal kırıklığı yaşamıycaksın inşallah rahat ol sen :1hug:çarşamba gitcem ama dayanamadım kan testi yaptırdım oda çarşamba çıkacak valla benim herşey çarşamba çözülecek ama bende kendimi yedim yedim bitirdim gülüm aklıma bir sürü şey geliyor
o maşallah bayağı iş yapmışsın sen ben de kalkayımda kışlıklarımı kaldırayım öyle duruyorlar
hiç deme gitsin canım benim
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
valla dengem bozuldu varya
kızlar ben biraz çıkıyorum az sonra gelirim görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?