Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bebişime repitop yolladıydım yedimi afiyet bal şeker olsun :jeyyar:

kız biraz önce gördükk..verdim yiyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
diloş teyzemi çok seviyorum diyoo...bidahakine domatez soslu makarna istiyormuş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım galiba 7 haftalıksın doktor üstten mi kontrol etti seni

evt hiç vajınal bakmadı hatta ben gecen sefer dedim ama daha çok küçük tam yerleşme zamanı dedi....buarada benim 7 haftalık son adet tarihime göre ama gec döllenme olmuş tahminen 5 haftalık daha dedi....

kız niloş ben sana ver mişim yakın zaman da şimdi veremiyom tatlım

bende aynen canım diloşa sana ve iltere veremiyorum...
ama benı unutmayın anacım nezaman verebilirseniz verin önemli değilalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evt hiç vajınal bakmadı hatta ben gecen sefer dedim ama daha çok küçük tam yerleşme zamanı dedi....buarada benim 7 haftalık son adet tarihime göre ama gec döllenme olmuş tahminen 5 haftalık daha dedi....

canım ben doktora evlendikten sonra hemen gitmeye başladım ama rutin kontrollere hani balayında havuzdan falan mikrop kapar gibilerinden hamilelik düşündüğümde falan her gittiğimde alltan muayne etti hatta ilk değerimi öğrendiğimde 19.16 dı daha küçük bakarsak göremeyiz dedi 1 hafta sonra gittim 206 mıydı neydi değerim alttan baktı keseyi gördü yani asıl diyeceğim beni hep alttan muayne etti ve her defasında içm rahat eve döndüm çünkü üstten baksa bişey göremiycek hiçbi sakıncasıda yokmuş inanırmısın bana son 1 aydır üstten bakmaya başladı ben her alttan bakışında kalp atışlarını bile görmüştüm bu yüzden içini ferah tut üstten baktığı için göremiyosun bide galiba doktorun biraz paracı seni sürekli çağırarak muayne ücreti alıcak bence canım yanlış anlama sakın ama

kız biraz önce gördükk..verdim yiyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
diloş teyzemi çok seviyorum diyoo...bidahakine domatez soslu makarna istiyormuş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oy kurban olsun teyzesi yerim ben onu hemen yaparım yeterki istesin ama bebişim bu pek senin isteğine benzemiyor sanki annen kendi canının istediğini yazmış gibi numaracı anniş :jeyyar:

tatlım üzülme ya bak sabrettin biraz daha sabret inşallah hayırlısıyla cede dualarımızla bebişin tutunacak ve sende annesi olacaksın umudu yitirmiyoz demiŞeniz
yitirmiyorumda gülüm ne bileyim neden belli olmadı diye kızıyorum kendime

valla gülüm bende bilmiyorum odeğil internettende araştırdım kaç günde gelir diye bulamadım birşey

haklısın canım benim ama elimde değil geçen benim kuşun ayağına bir şey olmuş ona oturdum ağladım anlıyacağın aşırı hassaslaşmaya başladım

bende aynen canım diloşa sana ve iltere veremiyorum...
ama benı unutmayın anacım nezaman verebilirseniz verin önemli değilalkisalkisalkisalkisalkisalkis
vallahi canım ben hep vemrmeye calışıyorum merak etme hep veririm :sm_cool::sm_cool:
oh valla iyi geldi kız saol canımŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.

sıcaktan bayılıyordum saolsun escalesim ordan soguk hava yolladısırnaşık şey
kız bizim burasıda yamur havasına döndü bende göndereyim soguk hava zaten benim ev yaz kış soğuk oluyor -tatlicadiarzu-

kız niloş vildoşlada denk gelemiyom ne zamandır nerelerde bu kıssskaydirigubbakcemile3

oh valla iyi geldi kız saol canımŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.

sıcaktan bayılıyordum saolsun escalesim ordan soguk hava yolladısırnaşık şey

birşey değil tatlı kuşum bir şey sorcam ama gülmeyin bana bu aşerme nasıl oluyor bide hangi zamanlar arası oluyormuş merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…