Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neler yapıosunuz kızlar..bende bugün çok sıkıntılıyım havadanmıdır nedir içim kararıyoo ressmeeennnn:1ninca:

neler yapıosunuz kızlar..bende bugün çok sıkıntılıyım havadanmıdır nedir içim kararıyoo ressmeeennnn:1ninca:

ooooo niloşum canım nasılsın ya nerelerdesin kız bende sıcaktan kafam kazan gibi valla vantilatörü açtım sıcak üflüyor ya neyapacam şaşırdım:sm_confused:

hayırlı haberini bekliyorum canım allahın izniyle hayal kırıklığı yaşamıycaksın inşallah rahat ol sen :1hug:
inşallah canım
ilk canım birde sorabileceğim biride yok anneme de anlatamıyorum anlatsam oda anlamaz eşim umutlanıyor sonra dur diyorum moda girme bide olmaz üzülürüz diyorum anlatması zor birde ben adet olmayınca normalde gergin oluyorum bide oda var benim patron bile anladı
slm canım hıoşgeldin
iyiyim canım benim geçmişi okudum biraz canın sıkılmış galiba boşver takma 2 gün daha dayan inşallah iyi haberler alırsın sıkma canını
inşallah canım ama şuan midem aşırı yanıyor strese iyice girdim heralde
nasılsınız bakalım umarım sıcaktan bayılmadınız

valla ben sıcaktan değilde meraktan bayılcam canım hoşgeldin

abyosun+, gize+, iltercakir, merve_85, nilüfer79, SANALEM, tombilibu, yeb2004 yeni gelen şekerler hoşgeldiniz

çarşamba gitcem ama dayanamadım kan testi yaptırdım oda çarşamba çıkacak valla benim herşey çarşamba çözülecek ama bende kendimi yedim yedim bitirdim gülüm aklıma bir sürü şey geliyor

canım okadar sıkıntı yapmaa kızz daha neler var neler hamiş olduğunu öğrendiğinde dahada stres olursun yoksaa....
bak mesela ben gecen hafta kalp atışlarını göreceğim diye gittim bişi göremeden geldim..bende çok korkuyorum insanın aklına herşey geliyor buhafta görürüz işallah yoksa vajınal bakacvakmış..buda doktorun gebelikten şüphelendiğini gösteriyo(((((((ama sil at kafandann...napalım olcağı varsada bizde yaşayacağız canım birçok insan kötüsünüde iyisinide yaşıyoruz herşey bizim için....hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

ooooo niloşum canım nasılsın ya nerelerdesin kız bende sıcaktan kafam kazan gibi valla vantilatörü açtım sıcak üflüyor ya neyapacam şaşırdım:sm_confused:

he valla burdada kapkaranlık hava yağmur falan atıştırdı ama havada tık yok sıcacık..klimayı actık kız bizde biraz içersi ii oldu ama benım karnımda ağrıyor..erik yedim yemez olaydım maffetti....

niloşum.... gize..... yeb..... sanalalem hepiniz hoşgeldiniz kızlar :1hug:

hoşbulduk bebişimmm))))mucckkkkaydirigubbakcemile3

abyosun+, gize+, iltercakir, merve_85, nilüfer79, SANALEM, tombilibu, yeb2004 yeni gelen şekerler hoşgeldiniz

tatlım üzülme ya bak sabrettin biraz daha sabret inşallah hayırlısıyla cede dualarımızla bebişin tutunacak ve sende annesi olacaksın umudu yitirmiyoz demiŞeniz

canım benim kıyamam inşlah geçer biran önce :1hug:

canım galiba 7 haftalıksın doktor üstten mi kontrol etti seni

bebişime repitop yolladıydım yedimi afiyet bal şeker olsun :jeyyar:

hoş bulduk canım
ya escalescim sen neden bukadar stres yapıyorsun bitanem bebişine zarar vereceksin bak ne diyecem kimyasal olsa şimdiye adet olmam gerekiyormuydu benim hiç kafam basmadı vallahi bu olaya sen stres yaptıkca ben burda daha çok üzülür meraklanır oldum valaahi seni hiç düşünemiyorum artık bu doktorlar gerçekten bir acayip birşey söylerken adam gibi söylemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…