hg canım nasılsına.s
iyiyim canım ama sıcaklar bunalttı ya duramıyorum yerimdekafayı yicem-tatlicadiarzu-
neler yapıosunuz kızlar..bende bugün çok sıkıntılıyım havadanmıdır nedir içim kararıyoo ressmeeennnn:1ninca:
neler yapıosunuz kızlar..bende bugün çok sıkıntılıyım havadanmıdır nedir içim kararıyoo ressmeeennnn:1ninca:
inşallah canımhayırlı haberini bekliyorum canım allahın izniyle hayal kırıklığı yaşamıycaksın inşallah rahat ol sen :1hug:
ilk canım birde sorabileceğim biride yok anneme de anlatamıyorum anlatsam oda anlamaz eşim umutlanıyor sonra dur diyorum moda girme bide olmaz üzülürüz diyorum anlatması zor birde ben adet olmayınca normalde gergin oluyorum bide oda var benim patron bile anladıbasmasın canım merak etme herşey yoluna girer sen yeterki umudunu yitirme ben o sonucu öğrendikten itibaren hamilelik moduna girmiştim kaydirigubbakcemile3 çok garip bi duygu hem kaygılarım vardı hem sevinçten etrafta aval aval geziyodum acaba gerçekmi diye senin bu ilk mi olucak düşük felan yaşadın mı hiç
slm canım hıoşgeldinmereba kızlar
inşallah canım ama şuan midem aşırı yanıyor strese iyice girdim heraldeiyiyim canım benim geçmişi okudum biraz canın sıkılmış galiba boşver takma 2 gün daha dayan inşallah iyi haberler alırsın sıkma canını
nasılsınız bakalım umarım sıcaktan bayılmadınız
çarşamba gitcem ama dayanamadım kan testi yaptırdım oda çarşamba çıkacak valla benim herşey çarşamba çözülecek ama bende kendimi yedim yedim bitirdim gülüm aklıma bir sürü şey geliyor
öyle canım ya bilmiyorum ne olacak hayırlısı valla bu sıcaklar kaydirigubbakcemile5aynen burasıda çok bunaltıcı banyo yap tekrar ter içindesin daha yaz gelmedi biledelikafadulden
niloşum.... gize..... yeb..... sanalalem hepiniz hoşgeldiniz kızlar :1hug:
inşallah canım
ilk canım birde sorabileceğim biride yok anneme de anlatamıyorum anlatsam oda anlamaz eşim umutlanıyor sonra dur diyorum moda girme bide olmaz üzülürüz diyorum anlatması zor birde ben adet olmayınca normalde gergin oluyorum bide oda var benim patron bile anladı
slm canım hıoşgeldin
inşallah canım ama şuan midem aşırı yanıyor strese iyice girdim heralde
valla ben sıcaktan değilde meraktan bayılcam canım hoşgeldin[/QUOTEmiden için biraz süt iç canım yudum yudum ama belki iyi gelir
ooooo niloşum canım nasılsın ya nerelerdesin kız bende sıcaktan kafam kazan gibi valla vantilatörü açtım sıcak üflüyor ya neyapacam şaşırdım:sm_confused:
niloşum.... gize..... yeb..... sanalalem hepiniz hoşgeldiniz kızlar :1hug:
abyosun+, gize+, iltercakir, merve_85, nilüfer79, SANALEM, tombilibu, yeb2004 yeni gelen şekerler hoşgeldiniz
he valla burdada kapkaranlık hava yağmur falan atıştırdı ama havada tık yok sıcacık..klimayı actık kız bizde biraz içersi ii oldu ama benım karnımda ağrıyor..erik yedim yemez olaydım maffetti....
hoşbulduk bebişimmm))))mucckkkkaydirigubbakcemile3
canım okadar sıkıntı yapmaa kızz daha neler var neler hamiş olduğunu öğrendiğinde dahada stres olursun yoksaa....
bak mesela ben gecen hafta kalp atışlarını göreceğim diye gittim bişi göremeden geldim..bende çok korkuyorum insanın aklına herşey geliyor buhafta görürüz işallah yoksa vajınal bakacvakmış..buda doktorun gebelikten şüphelendiğini gösteriyo(((((((ama sil at kafandann...napalım olcağı varsada bizde yaşayacağız canım birçok insan kötüsünüde iyisinide yaşıyoruz herşey bizim için....hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
bebişime repitop yolladıydım yedimi afiyet bal şeker olsun :jeyyar:he valla burdada kapkaranlık hava yağmur falan atıştırdı ama havada tık yok sıcacık..klimayı actık kız bizde biraz içersi ii oldu ama benım karnımda ağrıyor..erik yedim yemez olaydım maffetti....
hoşbulduk bebişimmm))))mucckkkkaydirigubbakcemile3
hoş bulduk canımabyosun+, gize+, iltercakir, merve_85, nilüfer79, SANALEM, tombilibu, yeb2004 yeni gelen şekerler hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?