Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

biri bitiyor biri başlıyor hayatım valla çok stresli...bide sıkıntıların oluyor ki sorma gitsin..nasıl adet olmadan önce kendini sıkıntılı iğrenç hissedersin onun bin katı sıkıntın oluyor adet olamadağın için..bide kilo alıyosun yaa...ayy işte düşün yani....
bide bebişin iyimi ordamı düşünceleri beynini kemiriyo..bide onu yeme bunu yeme onu içme ben bunalıma girdim galiba...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama süt içincede kendini çok iyi hissediyorsun yani bebişin için bişiler yemekte çok güzel ama fedakarlıklar hemen başlıyor canım biraz adapte olması ilk zaman zor oluyor valla açıkça söylüyorum daha alışamadımmmmm...
ben ilk evlendiğimdede böyle olmuştum böyleee bi kendimi kötü hissediyorum sonra geçiyor tabi....

hoş geldin kız ben senin mutfağa bakıp geliyom Şeniz

kıs öyle ahım şahım bi mutfak değil çok klasik
hiç tarzım değil onu söyleyim
kendi evimin mutfağı cıvıl cıvıl olacak
bu evin dolapları klasik olunca herşey klasik oldu mecburen

kıs öyle ahım şahım bi mutfak değil çok klasik
hiç tarzım değil onu söyleyim
kendi evimin mutfağı cıvıl cıvıl olacak
bu evin dolapları klasik olunca herşey klasik oldu mecburen

olsun tatlım buda güzel ama istediğin mutfak eminim çok şık bi mutfaktır alkisalkisalkis

kız tombili yukarda yararlı linkler varya oraya tıkla seçenekleri düzenleyi tıkla ondan sonra deyişikleri kaydet de karşına çıkar

annaa yakalandık anacım bizde senin mutfaktaydık:roflol:
ne yaptınız ne pişirdiniz ortalık rep bulaşığından geçilmiyokaydirigubbakcemile3
hepsinide yemişsiniz 1 tabakta bana ayırsaydınızya

vildoş fayanslarımız aynı
fayanslar güzel sadece zaten dolaplar iğrenç-tatlicadiarzu-
olsun tatlım buda güzel ama istediğin mutfak eminim çok şık bi mutfaktır alkisalkisalkis

kesinlikle alkisalkisalkis

kız valla ne bulursak pişirdik işte seninkiler kadar nefismi bilmeme ama heheehehekaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrr ben geldim yani nohutumda burda sırnaşık şey ikimiz geldikkk
şimdi geldim eve duş alıp hemen geliyorum bir yere kaybolmayın haaa yoklama yapacam :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…