hoşgeldin canım benim nasılsın bakalımslm kıslar nasılsınıza.s.
hımmm iii başlamışın aşermeye ozaman güzel
kızlar ben çıkıyorum akşam saati yemek yapmam lazım sonra görürşüz kendinize iyi bakın byyyy
kuzum benim şimdilik öpüyorum seni çıkmak zorundayım Şeniz
arkadaşlar hoşçakalın iyi muhabbetler
yok canım herhafta özelden gidiyorum ama ayda birkere muayene ücreti alıyor diğerleri kontrol olarak geçiyor..öyle bir düşüncem yok oyuzden...bana alttan bakmadığı için gözükmüyordur belkide..buarada son 2 haftadır keseyi görüyoruz normalmiş büyümesi..kesenin içindeki bebişi görecektik kısmet olmadı işallah buhafta...
hıı anladım canım ama olsun sonuçta insanı meraklandırıyo bazı doktorlar alttan baksa hemen gözükücek neyse şekerim allah hayırlısını versn bulantıların başladımı
evt belkide bişi olmayacaktı ama yinede bişeyi varki bakmıyor.ilişki bile herşey yasak yani tam yerleşme zamanı dedi..herkezin sistemi farklı ....işallah buhafta görürüm ..mesela buhafta göremez ise bakacakmış..şimdi varsa ve sağlıklıysa neden o riske giriyor onuda anlamadım hayırlısı olsun inşallahhh......
yok bulantım falan yok çok şükür ama 2 haftaya başlar dedi doktor...bazısında erken başlarmış kiminde hiç olmazmış bakalım bizde nasıl geçecek....uykum çok oluyor sadece...senin nasıl..
slm hoş geldin
güle güle canımkızlar ben çıkıyorum akşam saati yemek yapmam lazım sonra görürşüz kendinize iyi bakın byyyy
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
valla ne bileyim ben daha hamilemiyim değilmiyim diye uğraşırken aşermeyede başladık kırcam kafayı heralde
canım üste kırmızı stunların olduğu yerde kullanıcı paneli diye biryer var ordan bakabilirsin bitanem kim göndermiş görürsün
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
iyiyim canım bende beklemedeyim zaman geçmiyo ve çok umtsuzum
kızlar ben çıkıyorum akşam saati yemek yapmam lazım sonra görürşüz kendinize iyi bakın byyyy
baktım kimse yok bende topicde dolaşıyorduum valla
güzelim kendine iyi bak..yarın görüşmek üzere..bye:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?