Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.

canıııııım tebrik ederiiim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
şşşttt sallayım seni kendine gel sen hep bu günü bekliyodun:içelim:
ilk günün verdiği şaşkınlık bu yarın havandan geçilmez kıs:dance::dance:

arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.

neeeeeee hamilemisinn ohhh:dance::dance::dance:
anacım bu haber böylemi verilir haydii halaya:teytey::teytey:
ben hala alışamadım canım öyle bir tuhaflık oluyor alışırıoz cicim hadi sevin işte negüzel ..tebriklerrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

valla vildan aşırı sıcak var insnın yüzünü kavuruyo buraların sıcağı acayip oluyo ama dayanılmaz oluyoo

yafff rüya anlatım kimse okumadımı insan accık gaz verir yaaaaaa:1closedeyes:

valla vildan aşırı sıcak var insnın yüzünü kavuruyo buraların sıcağı acayip oluyo ama dayanılmaz oluyoo

buralarında soğuğu dayanılmaz oluyo canım yaaa
kıslar sıcak yerlerde yumurtlama problemleri varmıdırki sizce
hani kadınlar kendilerini çok sıcak tutmalılarya
soğuk memleketlerde bu pek zor oluyo

yaa rabbim herkese versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.beryalcim bilyirm kaç gündür benden haber bekliyosun.kuşum ben iyice kesinleşsin diye yazmadım size..

aaayyy canım allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize inşallah
:teytey::teyte
y::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kız vildoşum hayırlı olsun tatlım Şeniz

ben veriyim gaz canım:)))) şaka şaka benim hamile olduğumuda annem görmüş rüyasında ben o kadar emindimki olmadığıma ama bir test yaptım pozitif umarım seninde rüyan güzel sonuçlanıryerimseniben

şimdi okudum bende canım her rüyada bi hayır vardır derler...hadi bakalım allah hayra çıkarsın oldu galiba bu sefer.....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
verdim gazı hayde gülü gülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…