arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.
arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.
ibrahim saraçoğlunun sitesinde anlatıyor canım.ben tam olarak bilmiyorum hiç yapmadık biz..incir kürünü biliyorum ben :roflol:istersen onu anlatayımkadının yumutlaması için bu küralkisalkisalkis
sağol canım ben klomenle yumurluyorum eşimi düzeltmem lazım ben hemen bakayım o siteye çok sağol
kızlarr bi rüya görmüşüm dün görceksiniz tam sabah ezanında okudum kadın desi hah tamam bu sefer oldu hamilesin dedi söylemesi ayıp dün eşimle birlikte oldum acaba oldumu dersiniz:1hug:
yaa rabbim herkese versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.beryalcim bilyirm kaç gündür benden haber bekliyosun.kuşum ben iyice kesinleşsin diye yazmadım size..
valla vildan aşırı sıcak var insnın yüzünü kavuruyo buraların sıcağı acayip oluyo ama dayanılmaz oluyoo
yaa rabbim herkese versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.beryalcim bilyirm kaç gündür benden haber bekliyosun.kuşum ben iyice kesinleşsin diye yazmadım size..
inşallah v,ildancım ya adet olmayı sabırsılıkla bekliyorum
cnm keçiboynuzu kürü ve nohut iyi geliyomuş
keçi boynuzunu anladımda nohutu analamadım yemeğimi:uhm::uhm::uhm::1no2:
herkese slm
yafff rüya anlatım kimse okumadımı insan accık gaz verir yaaaaaa:1closedeyes:
yafff rüya anlatım kimse okumadımı insan accık gaz verir yaaaaaa:1closedeyes:
niyeee rüya çıkacakmı çıkmayacakmı diyemi adet olmayı dört gözle bekliyon:sm_confused:
cnm keçiboynuzu kürü ve nohut iyi geliyomuş
keçi boynuzunu anladımda nohutu analamadım yemeğimi:uhm::uhm::uhm::1no2:
dur bi bakıp bulayım sana o siteyi link atıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?