Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar neden konuşmuyorsunuz benden başka konuşan yok sanırım deli gibi kendi kendime konuşuyorum sanki :))))

abyosun, ALİN, angel_eda, ESCALES, iltercakir, megryann, UGURUMUZ, yeb2004 günaydın kızlar nasılsınız
selam güzelim...iyiyiz sağol sen nasılsın..
merhaba güzelim..bi doktorunla konuş bence..

Amin escales amin sağol arkadaşım.Rabbim inş. anne olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

yarasın canım yarasında bebişim tombiş tombiş olsun bende geleyim onun o küçük tombiş bacaklarını ısırayım canım benim
duaların için çok tşkler inşallah bir gün bizde yaşarız o duyguyu

kızlar doktor um bana y14 gün sonra hamiş olacağın belli olur dedi yarın 14. gün acaba idrarda mı yoksa kanda mı belli olur

kızlar doktor um bana y14 gün sonra hamiş olacağın belli olur dedi yarın 14. gün acaba idrarda mı yoksa kanda mı belli olur
idrardada olur ama en kesini kanda olanı canım bazı kitler çok hassas oluyor idrardada çıkıyor ama bazıları öyle olmuyor yani kan daha iyi bence

adet ünün kaç gün geçti güzelim...benim adetim geçeli 4. gün bugün hala test yapmadım..bekliyorum bende

saol canım benim bir doğsun zaten bizim elimizden çekeceği var valla ben onu başında yiyip yiyiyp birdaha yiycem sizde gelir yersiniz anlatılacak gibi değil içim kıpır kıpır
Amin escales amin sağol arkadaşım.Rabbim inş. anne olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
amin canım amin inşallah sizde bu duyguyu yaşarsınız canlarım okADAR İÇTENLİKLE DUA EDİYORUM Kİ SİZLERE ANLATAMAM CANLARIM

adet ünün kaç gün geçti güzelim...benim adetim geçeli 4. gün bugün hala test yapmadım..bekliyorum bende

hayır hayatım adetim geçmediki ayın 3 de olacağım dtr ayın bu ayın 13 de iğne vurdu rahimi kalınlaştırmak için de hap verdi hamiş olduğun 14 gün sonra belli olur dedi

bugün rüyamda hamile kalmıştım sabah kalktığımda elimi göbeğime koydum ama hiç bişey yoktu ağladım gene bu arada bayanlar cuma günü yaramı yaktırdım doktorum dediki yarayla çocuğun olmamasının alakası yok dedi bi kaç arkadaşla konuştum yaramızı yaktırdık hamile kaldık bilmiyorum ne olacak zaten hersey kötü gidiyor hayatımda sonunda eşimle kavgada ettik hemde ağır bi kavga dün dedim boşanıcam senden diye ama çok canım acıyor çokkk

Canım benim Allah razı olsun senden iyi dileklerini dualarını kabul etsin inş.

herkese günaydınn bebis sendemi çatlatma iğnesi vuruldun bende vuruldum benim 15.gün bugün

bu stresini eşinede yansıtma yoksa hep kavga edersiniz cnm mutsuzluk sizi bırakmazz oo rüyaları bende az görmedii.mm.......biraz relax ol olmazsa olmasın boşver senden ve eşinden yani mutluluğunuzdan olmayın akışına bırak olmayın

hayırlısıyla olucak inşallah bebişin sabır kahretsin bizimle birlikte eşlerimizinde pskolojisini bozuyoruz bende bi ara dellendim boşanma davası na baş vurdum hamiş kalamıyorum eşiminde hayatını mahvediyorum diye eşim okkalı bir tokat attı oturdum yerime herşey çoçuk değil çoçuk doğurmakla cennete girilmiyor imanınla gireceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…