selam güzelim...iyiyiz sağol sen nasılsın..abyosun, ALİN, angel_eda, ESCALES, iltercakir, megryann, UGURUMUZ, yeb2004 günaydın kızlar nasılsınız
merhaba güzelim..bi doktorunla konuş bence..canım başladım. sabah az yedim. meyveleri bekliyorum. ona göre alışveriş yapcam.
iyiyim canım çok şükr. sabah birsürü ütü vardı onları yaptım rahatım.
saol cnm. sen nasılsın?
ya kızlar bişey sorcam? haziran 22 de tatile gitme durumumuz var. bu ay yumurta olmadığı için büyük bi ihtimal adet olmıcakmışım ve farlutal içicem. ancak yumurta kontrolüm tatile denk gelirde gidemezsem doktora die endişeleniyorum. sizce bu ay hiç mi doktora gitmesem.ya da tatil bu yumurta oluşum durumunu etkiler mi sizce?
HİÇ DEME GİTSİN CANIM BNENİM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOR ANLATAMAM SANA BİR KALP ATIŞINI HAYIRLISIYLA DUYSAM İNAN O KADAR HEYECANLIYIM Kİ ANLATAMAM SANA İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA HAREKETLERİNİ DE HİSSEDERİM CANIM BENİM ALLAHTAN DİLEĞİM SİZLEREDE BU TADI BU MUTLULUĞU YAŞATSIN CANLARIM
İÇMİYORUM CANIM KAHVE ZATEN HİÇ İÇMEM İŞTE ÇAYI BAYAĞA KESMEM LAZIM ÇAYI İÇENLERDENİM SABAHLARI SÜT İÇİYORUM AKŞAM YATARKENDE PEYNİR YOĞURT YUMURTA AKLINA NE GELİYORSA BEBİŞİME YARAR ŞEYLERİ YEMEYE ÇALIŞIYORUM BUGÜN PORTAKAL FALAN ALACVAĞIM EVDE KALMADI BEN PORTAKAL TÜRÜ ŞEYLERİ YİYEMİYORUM SUYUNU SIKIP O ŞEKİLDE İÇEBİLİYORUM CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE ONLARI İÇİYORUM İNŞALLAH BEBİŞİME YARAR ŞEYLER YİYORDURUM
ŞÜKÜR İYİYİM CANIM BENİM PEK O KONULARDA BİLGİM YOK CANIM BİLGİM OLSAYDI YARDIMCI OLURDUM CANIM SANA :ecrin_bebek:
yarasın canım yarasında bebişim tombiş tombiş olsun bende geleyim onun o küçük tombiş bacaklarını ısırayım canım benimHİÇ DEME GİTSİN CANIM BNENİM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOR ANLATAMAM SANA BİR KALP ATIŞINI HAYIRLISIYLA DUYSAM İNAN O KADAR HEYECANLIYIM Kİ ANLATAMAM SANA İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA HAREKETLERİNİ DE HİSSEDERİM CANIM BENİM ALLAHTAN DİLEĞİM SİZLEREDE BU TADI BU MUTLULUĞU YAŞATSIN CANLARIM
İÇMİYORUM CANIM KAHVE ZATEN HİÇ İÇMEM İŞTE ÇAYI BAYAĞA KESMEM LAZIM ÇAYI İÇENLERDENİM SABAHLARI SÜT İÇİYORUM AKŞAM YATARKENDE PEYNİR YOĞURT YUMURTA AKLINA NE GELİYORSA BEBİŞİME YARAR ŞEYLERİ YEMEYE ÇALIŞIYORUM BUGÜN PORTAKAL FALAN ALACVAĞIM EVDE KALMADI BEN PORTAKAL TÜRÜ ŞEYLERİ YİYEMİYORUM SUYUNU SIKIP O ŞEKİLDE İÇEBİLİYORUM CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE ONLARI İÇİYORUM İNŞALLAH BEBİŞİME YARAR ŞEYLER YİYORDURUM
ŞÜKÜR İYİYİM CANIM BENİM PEK O KONULARDA BİLGİM YOK CANIM BİLGİM OLSAYDI YARDIMCI OLURDUM CANIM SANA :ecrin_bebek:
angel_eda,bebis,megryann,ugurumuz,yeb hepiniz hg.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın. görüşmek üzere..
idrardada olur ama en kesini kanda olanı canım bazı kitler çok hassas oluyor idrardada çıkıyor ama bazıları öyle olmuyor yani kan daha iyi bencekızlar doktor um bana y14 gün sonra hamiş olacağın belli olur dedi yarın 14. gün acaba idrarda mı yoksa kanda mı belli olur
adet ünün kaç gün geçti güzelim...benim adetim geçeli 4. gün bugün hala test yapmadım..bekliyorum bendekızlar doktor um bana y14 gün sonra hamiş olacağın belli olur dedi yarın 14. gün acaba idrarda mı yoksa kanda mı belli olur
saol canım benim bir doğsun zaten bizim elimizden çekeceği var valla ben onu başında yiyip yiyiyp birdaha yiycem sizde gelir yersiniz anlatılacak gibi değil içim kıpır kıpıryarasın canım yarasında bebişim tombiş tombiş olsun bende geleyim onun o küçük tombiş bacaklarını ısırayım canım benim
duaların için çok tşkler inşallah bir gün bizde yaşarız o duyguyu
amin canım amin inşallah sizde bu duyguyu yaşarsınız canlarım okADAR İÇTENLİKLE DUA EDİYORUM Kİ SİZLERE ANLATAMAM CANLARIMAmin escales amin sağol arkadaşım.Rabbim inş. anne olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
adet ünün kaç gün geçti güzelim...benim adetim geçeli 4. gün bugün hala test yapmadım..bekliyorum bende
kızlar doktor um bana y14 gün sonra hamiş olacağın belli olur dedi yarın 14. gün acaba idrarda mı yoksa kanda mı belli olur
günaydııınnnnnn
günaydın canımmm hoş geldin nasılsıngünaydııınnnnnn
saol canım benim bir doğsun zaten bizim elimizden çekeceği var valla ben onu başında yiyip yiyiyp birdaha yiycem sizde gelir yersiniz anlatılacak gibi değil içim kıpır kıpır
amin canım amin inşallah sizde bu duyguyu yaşarsınız canlarım okADAR İÇTENLİKLE DUA EDİYORUM Kİ SİZLERE ANLATAMAM CANLARIM
bugün rüyamda hamile kalmıştım sabah kalktığımda elimi göbeğime koydum ama hiç bişey yoktu ağladım gene bu arada bayanlar cuma günü yaramı yaktırdım doktorum dediki yarayla çocuğun olmamasının alakası yok dedi bi kaç arkadaşla konuştum yaramızı yaktırdık hamile kaldık bilmiyorum ne olacak zaten hersey kötü gidiyor hayatımda sonunda eşimle kavgada ettik hemde ağır bi kavga dün dedim boşanıcam senden diye ama çok canım acıyor çokkk
bugün rüyamda hamile kalmıştım sabah kalktığımda elimi göbeğime koydum ama hiç bişey yoktu ağladım gene bu arada bayanlar cuma günü yaramı yaktırdım doktorum dediki yarayla çocuğun olmamasının alakası yok dedi bi kaç arkadaşla konuştum yaramızı yaktırdık hamile kaldık bilmiyorum ne olacak zaten hersey kötü gidiyor hayatımda sonunda eşimle kavgada ettik hemde ağır bi kavga dün dedim boşanıcam senden diye ama çok canım acıyor çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?