ŞÜKÜR CANIM DAHA BİR BELİRTİMİZ YOK CANIM SADECE BELİMİ BAYAĞA BİR AĞRITTI BİDE GÖĞÜSLERİM AŞIRI AĞRIYOR ONUNLA HAMİLE OLDUĞUMU ANLIYABİLİYORUM CANIM HAYIRLISIYLA BİR KALP ATIŞINI DUYSAM CANIM BENİMslm canım nasılsın bebiş nasıl
ŞÜKÜR CANIM İYİYİZ CANIMgünaydın escales canım nasılsın? bebişin nasıl
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN BAKEMgünaydın kızlar
ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM SEN NASILSIN BAKALIM CANIIM BENİM BU ARADA ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMnasilisniz?**
ŞÜKÜR İYİYİM CANIM MERAKLA ŞU İKİ HAFTANIN GEÇMESİNİ BEKLİYORUM CANIM BENİM :CüvCüv:günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın bakalım bu gün..bebiş nasıl?
canım merhaba günaydın..benim adetim geçeli bugün 4 olacak..bekliyorum..henüz hamilelik belirtisi de yok..cumaya kadar bekliyeylim..1 hafta geçsin test yapacağım.evine döndüğünde belki halay çekeriz hep berabercanlarımmmmmmmmmm günaydın annemdeyim hala.
size selam verim hemde listeyi güncelleyim dedim gelişme varmı varsa bana mesaj yazın okuyamıyorum geçmişi.
çarşamba evime dönücem .öpüldünüz.
abyosun+, beryal+, duduu, duygussduyguss, ESCALES+, hakca+, iltercakir+, pancuben+, sema785, yeb2004+
sizi seviyoruuuuuuuummmmmmmm yağcı yalaka smileyi :roflol:
yeni kızlar hoşgeldinizz
canlarımmmmmmmmmm günaydın annemdeyim hala.
size selam verim hemde listeyi güncelleyim dedim gelişme varmı varsa bana mesaj yazın okuyamıyorum geçmişi.
çarşamba evime dönücem .öpüldünüz.
abyosun+, beryal+, duduu, duygussduyguss, ESCALES+, hakca+, iltercakir+, pancuben+, sema785, yeb2004+
yeni kızlar hoşgeldinizz
vildancım günaydın..iyi sabahlar..nasılsın canım..hihoyyytben hala beklemedeyim..4.gün olacak bugün..abyosun+, beryal+, duduu, duygussduyguss, ESCALES+, hakca+, iltercakir+, pancuben+, sema785, yeb2004+
yeni kızlar hoşgeldinizz
hakcacım, ilterçakır ve vildan hoşbulduk nasılsınız iyisinizdir umarım
günaydın..hoşgeldin güzelim..beryal ben yokummm
sende hoş geldin tatlım bizde seni çok seviyoruzabyosun+, beryal+, duduu, duygussduyguss, escales+, hakca+, iltercakir+, pancuben+, sema785, yeb2004+
Yeni kızlar hoşgeldinizz
canım inşallah arkadaşının duaları kabul olur inşallah vesile oluruz bizlerdegünaydın kızlar hiç vaktim yok jet hızıyla kaçacam koştur koştur iğneden ipliğe döndüm neyse kısa kesiyim
şu linke bi tıklarmısınız
arkadaşıma yardımcı olursanız çok sevinirim
bebek konusunda dayanışmaya birbirimize duamıza ihtiyacımız var
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/279012-yardimlariniza-ihtiyacim-var-9.html
iyiyiz canım sen nasılsınhakcacım, ilterçakır ve vildan hoşbulduk nasılsınız iyisinizdir umarım
merak etme canım benim kalp atışlarınıda duyacaksın sen bebişine iyi bak yeterşükür canım daha bir belirtimiz yok canım sadece belimi bayağa bir ağrıttı bide göğüslerim aşırı ağrıyor onunla hamile olduğumu anlıyabiliyorum canım hayırlısıyla bir kalp atışını duysam canım benim
şükür canım iyiyiz canım
NEREYE GİDİYORSUN TATLI KUŞUMben çıkıyorum kıslar görüşürüz
ben çıkıyorum kıslar görüşürüz
tşkler canım iyiyiz sen nasılsın hoş geldin bu aradaselam kızlar hayırlı günler nasılsınız
günaydın canım iyiyiz sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?